https://m.imdb.com/title/tt28013708/
Task (2025)
Ne znam je li ko pominjao. Serija ima potencijal, ali eo da vidimo kako će to da se razvija.
Je li vrijedno vremena ova Mad Men...?
Nishta me osim scenografije nije okupiralo tih 2,3 ep.
...
Ja pogledah 7 episode i bas mi nesto mucenje a ocjena ludacka
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Mad Men je brutalna. Treba joj dati sansu
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Počela 4. sezona "Mayor of Kingstown".
Odgledao 1883, meni odlično legla.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
1923 ti je nastavak.
Harison Ford, Helen Miren, Timoti Dalton... odlicna glumacka ekipa.
https://www.imdb.com/title/tt18335752/
Da, da. To mi je i plan. Yellowstone poslednji.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tako je,to prochitah i na reddit da ide tim redoslijedom.
...
Sve te serije iz Yellowstone univerzuma je kreirao i napisao Taylor Sheridan, ako vam se tako nešto sviđa evo spisak i ostalih njegovih serija i filmova.
Sicario je prvi i vjerovatno najbolji film koji je napisao.
p.s. Trenutno su u njegovoj biografiji "under development" još 4 serije vezane za Yellowstone - 1944 (nastavak na 1923), Y:Marshalls, The Dutton Ranch i 6666 (ove tri su "spin-off" vezane za likove iz serije i prate dešavanja posle kraja Yellowstone).
![]()
Last edited by Bor1s; 26-10-25 at 16:12.
Toliko godina sam na forumu a prvi put ulazim na ovu temu... Pritom, "trujem" se serijama, kad počnem neku da gledam, ne stajem dok ne završim do kraja.
Zbog toga u zadnje vrijeme biram ove "one weekend", kako ih zovu na Netflixu.
Pošto koristim SkyShowtime, počeću preporukama sa te platforme:
1. Landman
Sjajni Bili Bob Torton je glavna uloga. Za sad jedna sezona, mislim da će imati nastavak.
2. Yellowjackets
Tri sezone, mislim da je to kraj. Mada i za Dextera sam mislio isto. 😂
3. Tulsa King
Stalone, ne treba dalji opis. Treća sezona ide trenutno.
4. Lioness
Sjajna glumačka ekipa, za sad dvije sezone.
5. Dexter
Trenutno ide serijal Vaskrsenje. Prije toga imate tri serijala. Sjajni Michael C. Hall.
6. MobLand
Napravio Guy Ritchie, glume Tom Hardy, Pirs Brosnan, Helen Mirren... Odlična!
Eto, to je za početak, vjerovatno je ovo neko već preporučivao, ali da dam i svoj doprinos.
Hvala! Ova info mi dođe kao poklon za rođendan danas! 😂
Inače, kad pominjah SkyShowtime, ima li još neko da ga koristi?
Srecan rodjendan
Stremio? Ovo isto moze biti kao poklonmakar su ga tako mnogi dozivljavali, ukljucujuci i mene.
Ovo s Thortonom bih gledao, on je klasa
Nek ti je srećan!
Ja koristim Sky i Max (HBO). Uzeo sam oba kad su bili na popustu i veoma sam zadovoljan sa tim što plaćam, pogotovo jer ih dijelim sa nekoliko članova familije tako da 3-4 kuće gledaju o jednom trošku.
A i ne moram više da se cimam da im tražim serije sa prevodima po netu/torentima, to je jedna velika muka manje.![]()
Ne mogu reci da gledam mnogo, ali sve te serije i filmove sa svih platformi imas i ovamo bez placanja. Bukvalno sve sto ima na torrentu strimuje. Do sad mi je radilo 95% prevoda. Ali jeste malo manje cimanje direkt s platforme
Cak je bolji plejer na Stremio nego na Hbo max, imam ga ali radije na Stremiu gledam zbog toga.
Sent from my phone
Sa HBO max, osim GoT, koji je već po malo pao u zaborav, moram navesti True Detective, pogotovo prvu sezonu. Po meni, možda i najbolja sezona neke serije ikada.
Da ubacim par mojih iskustava sa stremiom. Imam HboMax preko mobilnog operatera i skyshowtime koji sam uzeo kad je bilo 50% popusta.
Posle relativno komplikovanog setupa stremio accounta koji podrazumijeva instalaciju unofficial add ona na telefonu da bi se sinhronizacija odradila na ostalim uređajima (android TV, laptop...) sve funkcioniše skoro savršeno (minusi idu kasnije). Instalirani add oni: Streaming Catalogs, IMDB Catalog,The Pirate bay+,Torrentio,Open subtitles - relativno minimalan setup koji fino radi. Velika prednost je što se može gledati sve sa skoro svih platformi. Npr dobre serije poput Ted Lasso,Bad Monkey, Slow Horses, Shrinking,The Diplomat, Dept Q, Ozark ( ne znam vise ni šta sam sve gledao) sve su na prime tv, apple TV ili Netflix platformi. Stremio to sve ima.
Sto se minusa tiče,prvi je da su starije serije slabo shareovane. Alias npr je bila serija koju sam davno propustio do kraja da ispratlim i kada sam to krenuo preko stremia nije išlo baš glatko,morao sam da nađem torrente na laptopu i da skinem full sezone pa na vlc da ih puštam na laptopu i pustim da vlc nadje titlove.... Nadam se da ću sa Cheers proći bolje,to mi je sljedeći povratak u prošlost.
Neki linkovi se ne otvaraju odmah nego treba da se izađe i ponovo otvore po nekoliko puta (moguće je da je ovdje problem do mene i mojeg plejera,nisam istraživao detaljnije).
I minus koji je mene strefio jeste taj da stremio nema profile (i neće ih ni imati koliko sam izguglao). Shareovao sam account frendu I gledali smo isti film, ja do pola a on cijeli i moj progres na filmu se izgubio. I onda otvaraj novi account,I novi setup...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Vala, kad se za razne gluposti daju pare, na dnevnom i mjesečnom nivou, tih 15-20 eura me neće ostaviti u životu, da dam za Max, SkyShowtime i Netflix.
Na stranu to, nego što nisam vješt sa tim kutarama oko instalacija i ostalog.
Sa ovim instaliraš app, otvoriš nalog i ćao.
Torente sam batalio još kad je tek GoT počeo, tada sam skinuo prvu sezonu, koja je tek bila završena i za dan je odgledao.😂
Onda sam nabavio HBO i gledao na tome.
Inače, kad pomenuh GoT, mislim da me nijedna serija nije tako adrenalinski drmala kao ta.
Kad je "vaskrsao" Jon Snow više sam se obradovao nego da mi je pokojni đed ustao.😂
Pritom, nisam neko ko zbog trendova ili opšte pomame za nečim nešto gleda ili prati, a GoT je bio tada planetarno popularan, br.1. Jednostavno sam uživao gledajući je i iščekujući svaku narednu epizodu. Svakako ostaje žal za zadnjom sezonom koja je katastrofalna ali jbg, ništa nije savršeno.😂
Sve je to lijepo, mada još se držim laptopa i torenta pa onda gledam kad ja hoću i đe hoću, ovo mislim na čekanje na granici znao sam da odgledam po 3-4 epizode...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks