Cini mi se da Srpski mediji nece prenositi materijal sa protesta a ni tonski Vucicu *****
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Не видим никакву колизији ту.
Ово је одговор на опаску о Психу
Cini mi se da Srpski mediji nece prenositi materijal sa protesta a ni tonski Vucicu *****
Ne stigoh na protest, kako prodjoste?
Je li bilo mnogo skandiranja Vladi, oce li se podnosit ostavke? Kao kod susjeda npr
https://www.cdm.me/svijet/region/slo...ijeli-ostavke/
A ja te tek sad vidim sto je Spajic uradio... pa on je samo uskladio vizni sistem Crne Gore sa EU!
Drzavljani Turske ne mogu putovati u EU bez vize.
Ispunjena jedna tacka vise...
BS upucuje protestnu notu EU zbog Viza ....
Last edited by NetworkMaster; 28-10-25 at 20:35.
Rade moderatori, pretpostavljam da će još dosta postova biti izbrisano. A nemoj da se opterećuješ ako su i tvoji obrisani. Briga te
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mene samo zanima kakve veze ima zvalavi sa ovim?
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako nisi do sad ukapirao, zvalavi nam je novi tata
nothing comes from violence and nothing ever could
Crna Gora je postala Turskim kriminalcima sigurna luka iz vremena kad je ex ministar 4x obezbijedio izvjesnom Camogluu pratnju koju su imali Pens i Erdogan.
Da se zatvara glavni put,i svi prilazni uz pratnju elitne policijske jedinice.
Poslao je jasnu poruku,da sve ima svoju cijenu.
A Camoglu nije najksuplja glava koja je (bila) u CG.
Da li vlasnici restorana, prodavnica,... koji su prethodnih dana zapaljeni ili na drugi način oštećeni mogu očekivati obeštećenje od države, osiguravajućih kuća...
naravno da mogu
She is only here to annoy herself!
A može li se išta u ovu državu desiti da ljudi ne vide Vučića nekako u tome. Što je ovo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Наравно да је СД
Па свака власт хоће да диже фрку у друштву, ваљда им досадно.
Невјероватно какве небулозе може човјек прочитати.
Demoliranje i paljenje radnji i auta jer je neko pogrešne nacije.
Marširanje DEČKOVA obučenih u crno gradom i skandiranje da određena populacija napusti državu.
I naravno, na forumu, traži se stalni ban za neistomišljenika, taman u skladu sa redovima iznad.
A to je hipi pokret, a ja ga nazvah maliciozno fašizmom jer me podjesća na Kristalnu noć.
Prvo su došli po Turke...
Tko leti, vrijedi...
Za preko 300 lica smo donijeli mjere o udaljenju, protjerivanju i otkazu boravka, donijeli smo preko 1.070 mjera za strane državljane kojima smo dali negativno mišljenje i preko 1.000 o prekidu boravka, što govori da smo preduzeli mjere za 3.000 stranih državljana koji će u narednom periodu napustiti državu
Slovenija: Pucnjava kod romskih naselja nakon protesta u Novom Mestu, stigli specijalci
Incident se dogodio neposredno nakon protesta koji je organizovan zbog ubistva Aleša Šutara koje je počinio 21-godišnji pripadnik romske zajednice
Šutarova smrt potresla je javnost u Sloveniji i izazvala talas protesta. Na centralnom trgu u Novom Mestu danas se okupilo više hiljada ljudi koji su zahtijevali strože kazne za nasilje, ukidanje socijalnih davanja za počinioce krivičnih djela, kao i bolju integraciju romske djece u obrazovni sistem.
Protest je obezbjeđivao veliki broj policajaca, uključujući i pripadnike specijalnih jedinica, koji su bili raspoređeni gotovo na svakom uglu grada.
vsi smo lahko Aco
Nema me par dana i... kakvo ****** i dizanje tenzija ni iz čega.
Na Zabjelu ranjen mladić (nažalost, ni prvi, a neće biti ni poslednji put), a, istraga pokazala, to su uradili turski i azerbejdžanski državljanin (dakle individualna krivica), ali (jedno ,,ali" brdo od ali)...
1. Kreće da izbija ono najprezimnije (već toliko puta viđeno), krivica je kolektivna, no, rulja, kao rulja je upravo samo to, ali kada ne postoji država (kao institucija) onda je rulja opasna.
2. Vlada je sa ad-hoc odlukom o uvođenju viza zapravo pokazala nesposobnost (korumpiranost) sistema (aka nepostojanja institucija) da primjenjuje (inače dobar) zakon o strancima (npr. kolikom broju je uz određenu naknadu nepotreban onaj papir da li se vodi postupak u matičnoj državi).
3. Onim provođenjem 45 državljana turske je pokazana nemoć države iz nekoliko razloga. Nemoguće je za sat i po indetifikovati 45 problematičnih osoba što navodi na to da su ta lica poznata od ranije (dakle nepravovremeno nečinjenje je izašlo na vidjelo) ili su to nasumično odabrane osobe (podilaženje rulji govori samo o nesposobnosti državnih institucija).
4. Oštećenje objekata i vozila samo zato što su Turci vlasnici govori o tome da država nema kontrolu nad događajima.
5. Imamo (Crna Gora) žestok problem jer ne prepoznajemo fašizam, ili još gore, prepoznajemo ga, ali ga prihvatamo.
Sent from my Motorola 8400
https://x.com/BojanBaca/status/1982890000271454254
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks