-Ko su ljudi u Podgoricu koji ovu situaciju koriste da stave u isti kos ova desavanja sa narativom da neko mrzi il ne daj boze misli lose podgorickim muslimanima?
Znate li ljubavi nase da idete u pogresnom pravcu, jer imamo mi vise medju njima prijatelja, kumova, pobratima, nego sto cete vi imati ikada.
Znam da taj dio ne razumijete, da vam je to tesko objasniti al tako je kako je.
-Glupo je koristit neki narativ kada nema efekta, mozda DA nedje drugo al sto se tice podgorice tesko. Jedino sto nikada necu razumjeti zasto nesto raditi ako ne daje pomaka? Koliki koeficijet inteligencije je potreban da neko razumije da je ovo PODGORICA.
Uvijek sam govorio kada god imate neku nedoumicu da posjetite staru podgoricu, svratite do podgorickih porodica sve tri vjeroispovjesti i na licu mjesta cujete kakav je odnos medju njima. I kako se sva ta kumstva, prijateljstva, pobratimstva odrzavala i prije za vrijeme nasih predaka a i sada.
Bile su neke stvari al ti sto su pravili probleme i lose radili podgorickom stanovnistvu su pobjegli posle osobodjenja prema tuzima, skadru, turskoj. Zato malo procitajte o staroj podgorici, procitajte ljubavi nase kakav je zivot bio. Ne pokusavajte nesto sto ne pije vodu. Mozda ih vi ne volite, jer su drugaciji od vas samih.
Molim vas i znajte da podgorica nikada nece nasjesti na price o vjerskoj podjeli.
Tesko moze iko ikada posvadjat tih 30.000 podgoricana i podgoricanki.
Upamtite to.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Bookmarks