Page 454 of 548 FirstFirst ... 354404444450451452453454455456457458464504 ... LastLast
Results 11,326 to 11,350 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by claudiocaniggia View Post
    Je li i vas neki sto bi se reklo cringe prosao dok ste citali ovaj post? Strah u ocima vidjiv, sta je ovo novi album Zeljka Joksimovica?
    Necu ja da mi se familija okrece ko im dolazi ispred kuce, pa sto cemo sad?
    medju ovim te su došli iz Turske ima normalnog naroda, nisu svi isti. tako da vjerujem da nije ni njima mnogima svejedno kad vide što naši domaći fašisti rade. podji ti nedje vani, pa ne znam baš da li bi ti prijatno bilo da idu ulicama i govor mržnje k tebi ispoljavaju.

prije no što skočite. protivnik sam ovolikog broja Turaka, i samo nas par je pisalo koliki je to problem na ovom forumu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,096
    Thanks Thanks Received 
    1,435
    Thanked in
    963 Posts

Ali poenta je što neko ne mora ni da pođe negdje vani, da bi mogao da doživi neprijatnost u rođenoj zemlji od strane tih koji su juče došli u istu.

Pominjete normalan narod kao da ih je većina pridošlih normalno, a nije.

Sent from my SM-S23 using Tapatalk

3. The Following 6 Users Say Thank You to Lapis Lazuli For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    21 Posts

Montenegro’s life matters
    Moja duša je ostrvo.
    Moj auto je ford.

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    681
    Thanked in
    310 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    medju ovim te su došli iz Turske ima normalnog naroda, nisu svi isti. tako da vjerujem da nije ni njima mnogima svejedno kad vide što naši domaći fašisti rade. podji ti nedje vani, pa ne znam baš da li bi ti prijatno bilo da idu ulicama i govor mržnje k tebi ispoljavaju.

prije no što skočite. protivnik sam ovolikog broja Turaka, i samo nas par je pisalo koliki je to problem na ovom forumu.

"Podji ti nedje vani" bukvalno zivim vani vec duzi niz godina. Domace lokalno stanovnistvo kad cuje odakle sam mrtvi su srecni jer smo svi normalni posteni, radimo po 2-3 posla, placamo poreze, ne pravimo probleme. A da neko nas napravi ovakva sranja brzo bi nas se kutarisalimakar na lokalnom nivou, bez obzira je li to uradio Marko Zarko ili Petar.
    A u slucaju da ispoljavaju govor mrznje k meni ja bih se zapitao sta nije u redu sa mnom makar u jednom trenutku, tj po kom osnovu se ja tu ne uklapam u njihovu kulturu, system vrijednosti I slicno. Jer na kraju krajeva ja sam u njihovoj zemlji, njihovoj kuci.

6. The Following 4 Users Say Thank You to claudiocaniggia For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,278
    Thanked in
    2,618 Posts

Da sumiramo, na forumu par ljudi brani Turke, iste one turke od kojih zaziru i sami Turci... I da se doda, dosta muslimana van foruma brani Turke, iste one Turke od kojih zaziru i sami Turci i mnogo podsjecaju me na grupicu Srba koji brane sve rusko...

Koja je razlika izmedju ove dvije grupacije?
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

8. The Following 3 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Nikakva. Sem što Rusi ne prave sranja.
    Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.

Thanks Thanks Given 
    1,670
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

I ti si nasjeo na propagandu Knezevica da ima 110.000 turaka. Nije se dzabe tom brojkom manipulisalo, evo ga rezultat. Ministar policije je izasao sa podatkom da ih ima 13.000, a Srba i Rusa 50.000.
    Ja znam da su Turci kao narod nistaroba, proputovao sam dovoljno da znam kakvi su i kako se ponasaju, ja ih u ovom slucaju podrzavam jer znam razloge zasto je vecina protiv njih. A to su fasisticki razlozi. Isto tako bi im smetalo da dodju emancipovani Emiracani sa milionima i milijardama. Iz istog razloga bi im smetali kao Turci jer je vecina naroda u CG sovinisticki nastrojena.
    Zato zalim sto nema 50-100.000 Turaka jer bi tek onda vidjeli koliko su preludi. Bili bi mirni kao mace. Ali nakon sto zavedu red volio bih da se isele jer ne valja kad ih ima mnogo, znam to

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Last edited by Tripleta; 28-10-25 at 11:08.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Ja bih se ozbiljno zapitao sta je problem sa mnom da branim nekoga ko mi je izbo 7 puta sugradjanina.

12. The Following 13 Users Say Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,125
    Thanks Thanks Received 
    5,772
    Thanked in
    3,333 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Da sumiramo, na forumu par ljudi brani Turke, iste one turke od kojih zaziru i sami Turci... I da se doda, dosta muslimana van foruma brani Turke, iste one Turke od kojih zaziru i sami Turci i mnogo podsjecaju me na grupicu Srba koji brane sve rusko...

Koja je razlika izmedju ove dvije grupacije?
    Jedni su na dinare a drugi na lire... a pomiruje ih euro...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

14. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Lapis Lazuli View Post
    Ali poenta je što neko ne mora ni da pođe negdje vani, da bi mogao da doživi neprijatnost u rođenoj zemlji od strane tih koji su juče došli u istu.

Pominjete normalan narod kao da ih je većina pridošlih normalno, a nije.

nisam napisao većina. samo da ima normalnoga naroda. i da mogu razumjeti strah kod tih normalnih od aktuelnih dešavanja. nisam ja kriv što nema države pa je puštala strance bez reda pa onda imamo fašističke patrole ljudi sa dna društvenog sloja tj navijače koji oće da zavode red. pri čemu ako misli da oni fašisti od sinoć misle dobro narodu i žele neke promjene grdno se vara. oni su na ulici samo jer mrze Turke, i jer su učeni tako. za razliku od ovog foruma na kojem ljudi imaju problem sa činjenicom da je ovoliko stranaca ušlo u državu.

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    681
    Thanked in
    310 Posts

Evo imamo po foruma pomoraca iz Boke nek mi ne daju lagati, kad je bilo ono sa nasim pomorcima sa svercovanjem kokaina, odjednom MSC nije htio da zaposljava crnogorske drzavljane. Dje je sad taj argument nisu svi isti? Ne zanima ih druze, briga njega jesi li capo ili officir za 10 godina iskustva kad ti vide pasos otpisan si.

17. The Following 2 Users Say Thank You to claudiocaniggia For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,161
    Thanked in
    1,032 Posts

Ne brani niko turke radi toga sto su turci(ili kurdi,šta već) nego sto su naši fašisti sebi dali za pravo da zastrasuju,ceraju i demoliraju imovinu toga naroda u ovoj državi,samo zato sto su iz turske.
    Ako je to vama odje na forum u redu,onda ste isti kao oni na ulicama,ko god ne osudi ovakvo ponašanje bolesnih idiota.

Nego me malo cudi to sto se evropljani ne oglašavaju,ovo nečije maslo može biti vrlo lako.

Thanks Thanks Given 
    491
    Thanks Thanks Received 
    1,997
    Thanked in
    1,129 Posts

Quote Originally Posted by Pasha View Post
    Ja bih se ozbiljno zapitao sta je problem sa mnom da branim nekoga ko mi je izbo 7 puta sugradjanina.

Pasha nocas ispred vlade pa kod tebe da se mezi, moze li?

20. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,221
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Ja sa Rusima i Ukrajincima nisam imao nikakvu veću neprijatnost niti sam čuo da je neko drugi imao. Naravno, nađe se i među njima neka budala ali je neuporedivo sa najezdom Turaka sa dna kace tamošnjeg sistema.

22. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    A svoje necete da dirate. A znam vas ja, nego samo otvaram oci ostalima
    Srbija je data kao primjer jer je PRVA na listi. Moze i za Albaniju, Kosovo (znam da biste i Albancima rado vidjeli ledja), BiH (e ovo vam vec zavisi od entiteta koje bi cerali)
    Ruse ne smijem ni pomenut, oni se bore protiv mrskog Zapada

Koje moje? Јесам ли и у једном слову, не реченици релативизовао или бранио ове што долазе из Србије? Само сам написао угрубо како бројеви изгледају.
    То нису моји, криминалци и багра моја није. Али видим да ови јесу твоји. Шта треба да браним олош из Србије која дође ту или било коју другу олош?
    Не. Као што ми није баш ова ситуација око ових шетњи најјаснија, али не бих да судим, нисам ту.

Ђе је онај Пекер Милов другар, наркодилер? Он је давно дошао. А ови у которском Старом граду, први прије 10+ година.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    1,670
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Ja sa Rusima i Ukrajincima nisam imao nikakvu veću neprijatnost niti sam čuo da je neko drugi imao. Naravno, nađe se i među njima neka budala ali je neuporedivo sa najezdom Turaka sa dna kace tamošnjeg sistema.
    A sa tvojim ljudima jesi li imao ikakvu neprijatnost, posto vidimo da su ubjedljivo prvi na listi po krivicnim djelima?

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    25,857
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

nisam napisao većina. samo da ima normalnoga naroda. i da mogu razumjeti strah kod tih normalnih od aktuelnih dešavanja. nisam ja kriv što nema države pa je puštala strance bez reda pa onda imamo fašističke patrole ljudi sa dna društvenog sloja tj navijače koji oće da zavode red. pri čemu ako misli da oni fašisti od sinoć misle dobro narodu i žele neke promjene grdno se vara. oni su na ulici samo jer mrze Turke, i jer su učeni tako. za razliku od ovog foruma na kojem ljudi imaju problem sa činjenicom da je ovoliko stranaca ušlo u državu.

Samo ja nisam siguran na koji se to način država može uvesti red I odrediti ko su ti koji su dobrodošli a koji nisu?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

26. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

I ti si nasjeo na propagandu Knezevica da ima 110.000 turaka. Nije se dzabe tom brojkom manipulisalo, evo ga rezultat. Ministar policije je izasao sa podatkom da ih ima 13.000, a Srba i Rusa 50.000.
    Ja znam da su Turci kao narod nistaroba, proputovao sam dovoljno da znam kakvi su i kako se ponasaju, ja ih u ovom slucaju podrzavam jer znam razloge zasto je vecina protiv njih. A to su fasisticki razlozi. Isto tako bi im smetalo da dodju emancipovani Emiracani sa milionima i milijardama. Iz istog razloga bi im smetali kao Turci jer je vecina naroda u CG sovinisticki nastrojena.
    Zato zalim sto nema 50-100.000 Turaka jer bi tek onda vidjeli koliko su preludi. Bili bi mirni kao mace. Ali nakon sto zavedu red volio bih da se isele jer ne valja kad ih ima mnogo, znam to

Slab si ti (mada mi je na um dosla druga rijec) crnogorac kad prizeljkujes da 100 iljada Turaka ovdje zavodi red crnogorcima.

Bi li I ti s njima zavodio red ?
    Pitam onako, za druga.

28. The Following User Says Thank You to MLS For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,154
    Thanks Thanks Received 
    13,580
    Thanked in
    5,145 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Samo ja nisam siguran na koji se to način država može uvesti red I odrediti ko su ti koji su dobrodošli a koji nisu?

Intervju ? Što, kako, zašto, koliko i šta planiraš, sve živo ispitaš ka što nas Ameri fino ispituju kad oćemo kod njih. A ne Crna Goro, autobuska stanice...

30. The Following 4 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by claudiocaniggia View Post
    Evo imamo po foruma pomoraca iz Boke nek mi ne daju lagati, kad je bilo ono sa nasim pomorcima sa svercovanjem kokaina, odjednom MSC nije htio da zaposljava crnogorske drzavljane. Dje je sad taj argument nisu svi isti? Ne zanima ih druze, briga njega jesi li capo ili officir za 10 godina iskustva kad ti vide pasos otpisan si.
    Ишо сам у Њемачку прије неколико година преко Аустрије и у авиону упознао неке млађе момке поморце, они су ишли даље на укрцај. И причају ми да у америчким лукама млађим држављанима Црне Горе не дозвољавају излазак са брода, осим у хотел који је ту. Реко зезаш ли ме, каже дечко нажалост не. А ваљда пуштају старије који су више деценија у служби.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

32. The Following User Says Thank You to niksicanin 24 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

I ti si nasjeo na propagandu Knezevica da ima 110.000 turaka.

eo mi ga @extravaganca za svjedoka kad sam odje pisao da ih ima PREVIŠE. jer smo zajedno komentarisali. i da je to vidljivo svakome ko je jednom prošao kroz centar PG. znači nema ih 10 iljada u to 100% siguran no znatno više.

još jednom - ne mrzim Turke, nemam ništa protiv njih. imam problem što smo šljajm puštili odje. šljajm koji pravi frku po CG i čine zločine. kao što mi smeta svaki strani državljanin koji odje radi iste stvari. pa bili oni Rusi, Ukri, Srbi, Hrvati ili Albanci. imam problem što država Crna Gora ne brine o svojim gradjanima. efekte toga živimo.

protivnik sam ovih fašističkih falangi koje se dešavaju od nedelje veče. može li tako?

pri čemu brate moj da se ne uvrijediš - ti si državljan Crne Gore ne Turske.

Quote Originally Posted by extravaganca View Post

neki vid provjere - ko si i šta si? da li imaš kriminalni dosije iz Turske npr. zašto dolaziš u CG i kolko ostaješ. država ima načine da zaštiti nas gradjane, samo neće.

Last edited by outline; 28-10-25 at 11:26.

34. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,857
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

Ma pričali smo o ovome dosta unazad, a broj se samo povećavao. Sve prisutniji po ulicama, kafanama itd. Bilo je smao pitanje vremena kad će ovako nešto da se desi.

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,623
    Thanked in
    2,374 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Pasha nocas ispred vlade pa kod tebe da se mezi, moze li?
    Ne brate n’o cemo bit’ mirni ka’ bubice ako nam ih jos dodje sto bi rekli kolege.

Da mi se djedovi u grob prevrcu kad bi pred ovakvima bio miran pa bio ih jedan ili milion i jedan.

37. The Following 3 Users Say Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.

Thanks Thanks Given 
    1,096
    Thanks Thanks Received 
    1,435
    Thanked in
    963 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ne brani niko turke radi toga sto su turci(ili kurdi,šta već) nego sto su naši fašisti sebi dali za pravo da zastrasuju,ceraju i demoliraju imovinu toga naroda u ovoj državi,samo zato sto su iz turske.
    Ako je to vama odje na forum u redu,onda ste isti kao oni na ulicama,ko god ne osudi ovakvo ponašanje bolesnih idiota.
    Nasilje nije za opravdanje, ali nešto ne vidim da vi koji ih branite, kritikujete njihovo širenje i bahaćenje ?

Meni recimo nije normalno da neko rođen i odrastao u Crnoj Gori više brine oko tretmana Turaka u Crnoj Gori, nego što brine o svom narodu.

Kao da nemate sestre, majke, žene, kćerke, drugarice.. pa mozak na pašu.

Baš me zanima kako bi reagovali sutra da vam kćerka u kuću dovede Pakistanca, Nepalca?
    Neka ne budu Turci, evo mogu ti drugi iako je sve to isto/slično.
    Kad se otvore vrata jednom, dolaze i ostali, a ima ih koliko hoćete koji jedva čekaju samo nekako Evrope da se dočepaju, pa i ovog brdovitog Balkana. Crna Gora je mala, što mislite na šta će ličit ova zemlja za 10-15 godina ?

Političare boli briga, njihova djeca nit će se školovat nit će živjet u CG, oni danas grabe za tu djecu da ih obezbijede da ovdje ne budu. Kao i svi koji imaju više od prosjeka. Postavlja se pitanje ko će ostat ?

40. The Following 5 Users Say Thank You to Lapis Lazuli For This Useful Post:

Page 454 of 548 FirstFirst ... 354404444450451452453454455456457458464504 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)