Samo se nadam da će narod ovaj put prepoznati pravu opasnost i motkama poćerati one koji hoće da uvedu dvojna državljanstva. Šta bi tek onda činjeli od naše države!!!
Hvala lepo
Studio![]()
Love, peace and respect.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
novinar iz Turske više brine o ovoj državi nego Vlada iste.
jel ovaj čoek za dps? kako to ide sad?
https://x.com/haskologlu/status/1982871435551932689
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 27-10-25 at 20:00.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jel ovo narucuju ljudi kafu preko Glova?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znam čoeka koji naručuje sve preko Glova, ne ulazi u prodavnicu. Mislim da ga kunu svi migranti kolektivno
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
“Ne smetaju nam Turci,samo ovaj šljam sto se dovukao”
https://www.cdm.me/hronika/grupa-mla...turci-napolje/
Sta se ovo čuje na snimak,ubij,zakolji da turcin ne postoji? Đe ste turci,majku vam yebem?Halo,policija?
Last edited by AdO_pG; 27-10-25 at 20:20.
Da neko ne pomisli da branim Turke... Ali Turci napolje? Što se mene tiče može odmah/instant ali zajedno sa Turcima neka idu i Rusi i Ukrajinci ali i Srbi, Bosanci, Albanci itd.
I ulazimo u EU odmah, nema remetilačkih faktora.![]()
Love, peace and respect.
Moze jedno pitanje,skroz sam ozbiljan...zna li se shto o Uboviću...?
Sad sam ushao u kuću i ne bih volio da chami u betonjerku jer bih se zakleo da nema razloga za to ni u snu.
Izvinjavam se,nastavite.
P:S.@remark,isto sam se ja pitao prije par stranica,jer se zabrinih za jednog rodja bash je garav skroz.
...
Не палињај друже.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
led je probio daka davidović kad je dobio prvi ugovor za proizvodnju beluga votke zbog sankcija rusiji.još je bio dps na vlasti i inicijalnih 40tak ozbiljnijih radnika je došlo potpuno legalno u zemlju,a inicijalno su došli jer niko normalan ne bi radio za tu ušlju.kad mu je oslačalo što ima potpunu kontrolu počeo je da ih čak i krijumčari sa migrantima.
naravno,intenziviralo se posle zemljotresa i u tom periodu već ih je bilo dovoljno da se pročuje da se plaća,da smo okej narod i da ih ne diramo,uz naravno i bezvizni režim (da bi se ušlo treba samo pasoš).kao i uvijek sa svom sirotinjom došla je i njihova lokalna ološ koja koristi muku da bi reketirala,ucjenjivala,krala itd.
nešto su pokušali sa bosnom,ali kasne 5-6 godina jer bosnu primarno drže arapi i oni kontrolišu priliv marve a i ima nažalost još domaće marve za jahanje,nisu stigli svi da uteknu.beograd je bio popularan kod njigove 'sirotiljo napu$i se qrca' klike tamo od neke 2015te do onih prvih previranja i hapšenja po turskoj zbog bezviznog režima i jeftinih letova i bg noćnog života,ali isto nisu stigli na red da dođu da peru pare od arapa sa kojima se pičk@usni odmah požvlalavio.
tldr sve priče je da je to mučena marva kao i svukud po svijetu,samo ju je došlo toliko da se uvukla i njihova ološ za njima.
Red je na autoput da se ugrade malo i nasi
f6
Doktor Nermin Abdić!
https://x.com/AlexBFairy1/status/1982781024552571257
“Ja sam gradjanin ove države i ne priznajem nikome da je veći Crnogorac od mene, ni veći Srbin od mene, ni veći Bošnjak od mene, ni veći Albanac od mene, ni veći Hrvat od mene. Ja sam najveći zato što sam dijete ove države, zato što sam za gradjansku državu, zato što sam za državu Crnu Goru u Evropskoj uniji.”
Ljubav <3
Love, peace and respect.
Kakvo iznenađenje, većina prijava koje su upućene CG vladi je ostalo bez odgovora.
https://x.com/haskologlu/status/1982...VxBFuvJTA&s=19
**„Ova osoba koja djeluje u Crnoj Gori tražena je zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnih djevojaka i trenutno se nalazi u Crnoj Gori. Pobjegao je iz Turske i tamo pere mafijaški novac.
Zove se Özgür Y. Stotine sličnih izopačenih pojedinaca šetaju vašom zemljom. Molim vas, nemojte zbog takvih ljudi loše misliti o Turcima. To su pojedinci koji su u Turskoj počinili krivična djela i pobjegli u vašu zemlju.
Takvih je u vašoj zemlji na stotine. Mafijaši koji bježe iz Turske traže utočište tamo. Većina prijava koje su upućene crnogorskoj vladi ostala je bez odgovora. Pokažite svoju reakciju i zahtijevajte da se te osobe izruče Turskoj. Oni su prijetnja vašoj zemlji.
Takođe, hiljade poštenih turskih građana i turista žive u vašoj zemlji – nemojte njih kažnjavati zbog postupaka ovih zločinaca. Mnogi od njih tamo žive čak i bez boravišnih dozvola. Kao građanin Turske, mogu vam reći da vaša vlada već zna imena većine tih ljudi.“**
Last edited by remark; 27-10-25 at 20:43.
dpsovac je ovaj, vidi se to.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uradi ovako - ne valja. Uradi onako - opet ne valja.
Dosadni ste.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks