Quote Originally Posted by Tripleta View Post
Djevojka Turkinja s kojom se vidjam od sinoc ima strah da izadje iz stana, niko iz te turske firme nije dosao na posao, svi rade od kuce zbog straha. A ona ne moze biti normalnija, fulirana kesa, hrani se po restoranima i kupuje sve kod nas, placa rentu, kupila auto u CG (ocu da kazem da drzava ima koristi od nje), nije religiozna jer drzi statuu bude i sliku ostroga u stan jer su joj to pokloni i jede svinjsko (toliko o tome da su vjerski fanatici jer svi piju alkohol i jedu krmka). Pocela je da uci crnogorski jer planira da ostane da zivi odje. Sad ceka mene da dodjem s posla da bi mogla izaci na ulicu jer je stvorena atmosfera linca, isto kao u Berlinu 1938.

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
opravdan strah, ja se tu slažem sa tobom. mi odje od sinoć pišemo da ima normalnog naroda koji je stigao kod nas. to niko ne spori.

sve polazi od nesposobnosti države. od početka je kiksala i sad to nažalost dolazi na naplatu. što je još gore, oni su toliko nesposobni da ni ovo neće umjeti da riješe. fino kažem, jutros je moralo ići hapšenje onija koji su uzvikivali pogrdne stvari. već danas naći i hapsiti ove što su urnisali lokal.

Sent from my iPhone using Tapatalk