Eto izgore prvi turski lokal. Al nema veze svakako su ga otvorili da peru pare, a ne sa rade pošteno ka mi.
Jes da malo liči na Njemačku 30-tih i uništavanje lokala tuđinima koji su pljačkali Njemce i uništavali njihovu čestitu rasu, ali to je sasvim slučajno.
Pomenuh Sloveniju pa se sjetih i Crne Gore i Danilovgrada sa početka 2000-tih.
Neki Ciganin je silovao bijelu djevojčicu od 14 godina. Cigani su uspjeli da nekako izvuku žive glave, iseljeni su iz Danilovgrada, a naselje im je spaljeno.
Posle ih je zastupala kancelarija Prelević i svi su se sprdali kako je avetni Rašo otiša iz sudstva da zastupa Gabelje od kojih im smedi kancelarija.
E kad su Prelevići isposlovali višemilionsko poravnanje smrdljivim Gabeljima, a sebi sedmocifrenu proviziju u to doba bijahu muke i fiskovi kolega.
Tako će i ovaj arkadaš da dobije lagano odštetu od države što mu nije zaštitila imovinu jer su tu noć grajali “Ubij Turčina” i uždio mu neko lokal. Mislim da je zicer.
A platićemo svi mi.
Pa drugari, neka nam je srećno paljenje lokala zbog pogrešne vjere, jezika, boje kože. Pročitajte malo i provjerite kako se svaki put završilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Bookmarks