Evo odgovora od Zabjelčana
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
sve ih treba poćerat, a prije toga izmlatit samo tako.
Tri državljanina Turske zabarakadirala su se večeras u kazinu koji se nalazi u kompleksu Vektra na Zabjelu, nakon što je, prema riječima očevidaca, grupa mještana pokušala fizički da se obračuna s njima.
Na licu mjesta je prisutno najmanje pet policijskih vozila, uključujući dva kombija tzv. „marice“, kao i više inspekcijskih automobila.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nisam čuo skandiranje. Samo viđeh sa su se okupili a ova trojica zabarakadidala u neki kazino u "vektru". Zabjelsku
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Smanjio bi se broj solidno da država ne tolerise tzv turističke ulaske u CG na osnovu kojih ima stotinu hiljada raznih stranaca
Svaki mjesec do Trebinja ili Albanije i eto novih mjesec ili vise
Treba jedan ulazak pa 6 mjeseci ili godinu zabrana pa nek se slikaju da ne kazem j....
država koja za ministra postavi slavena il joka nije sposobna da se izbori sa bilo čim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne mrzim nikoga ali madam se da ce momci s mog Zabjela ovo da rijese kako bi trebalo, jer ovdje drzave nema ocito.
U toku su privođenja većeg broja turskih državljana na više lokacija. A oće li ovo svanuti da bude svakodnevna praksa...
Ово пријети да пређе у нешто много лоше.
Надам се да ће полиција смирити страсти.
Last edited by Mstislav; 26-10-25 at 21:05.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
U CG ne može ući jedino onaj ko nema para za kartu.
@357
Oli jadan batalit tu političku priču pravoslavlje-islam jer me iskreno zabolje ku*ac, ne pripadam ni jednom ni drugom, batalite više sa svađom ovog jadnog naroda.
Vučićevski nivo spinovanja.
Evo je policija izvela ove krvnike, bojao sam se samo da ih ko od mlađih momaka ne ubije.
Držimo se teme:
ŽELIMO MANJE TURAKA I OSTALIH ŠTETNIH U DRUŠTVU!
Last edited by siux; 26-10-25 at 21:09.
Ne znam ko je veća budalica, ovi četnici što bi sve pospremili po kratkom postupku, liše Rusa, ili ova đeca cvijeća što su im svi koji uđu preko granice dobrodošli. Mora se znati ko ulazi u državu, nevezano za državljanstvo, ako se to ne uradi drugi će nam uvoditi pravila.
Pusti ti tamniju put i vjeru, a i naciju - ta ekipa je veoma spremna na svaki rizik i sa njima se bezbjednost dodatno usloznjava. Crna Gora pravi posa sa divljanima vecim i neporedivo brojnijim od sebe. Nekoga ce da zavrnu za euro, a neko mozda zavrnu i za shiju. Ne kazem ja da nismo zasluzili, mozda je to i neka kosmicka pravda da se virtuelna Crna Gora sudari sa pravim anadolijskim Karadagom ali nekim posljednim naporom razuma valjda ne bi trebalo hrlit ka tome. Ili je poslednji napor razuma ipak nedostizan.
Sto se tice turizma, zaposljavanja, punjenja budzeta i ostalih fantazija, Crna Gora se rasipa sa resursima i na zaradu od 100 eura pravi stetu od 1,000. Napor, razum...
Polinezija gospodo.
Prvi odgovor sistema...bice ih jos
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Remark kažeš li to za mene da sam četnik? Osjećam da sam ovdje najglasniji, pa se lako pronađoh u tom tvom.
Last edited by siux; 26-10-25 at 21:23.
vazda treba da se desi nešto loše da bi sistem reagovao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da se zahvalimo Zabjelčanima što su eskalirali ovo, inače znate li kad bi se ovaj šalatan javio sa saopštenjem ? Nikad.
I deportacije trebaju a ne privremeno ukidanje bezviznog režima. Protresati ih sve do jednoga, sve sumnjive poćerat i ubuduće rigorozni sa tim vizama bit a ne se u šupak EU uvlačit stalno. Pa i da ga ne uđemo, mrš
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 26-10-25 at 21:34.
aleksandar069, ASC, avet, claudiocaniggia, goldfinger, Illuminated, Laz, MeDo_JE, mika123, mrgo, NetworkMaster, nikolaf7, NSX, Olosh, outline, remark, siux
Milojko prijepodne uvozi migrante sa mačetama a uveče deportuje Turke, ne zna ko mu glavu nosi![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks