Isto su i mene šetali prije 3 godine.
Ja sam u startu rekao da nema ništa od mene ali nijesu odustajali.
Makar sam jeo i pio džabe jedno 10 puta
Ali vođenje na raznorazne kancelarije poslovne, price između tih ljudi, kamioni, avioni, jahte, placevi, zgrade, poslovi, prosto te ćeraju da budeš zahvalan što si dio toga i najmanje što možeš da uradiš sa njima je sa ubaciš koju desetinu hiljada.
Pokazivanje slika na telefona, rančić kuća, vila, priča o poslovima gdje se za dan uzme pola miliona.. To sve između sebe, a ti slušaš kao junac i kažeš pa da me zapadne 10% dobro je..
Kada su viđeli da zaista nema leba od mene, nijesu se više javljali.
I naravno da je bilo i sada će se javiti još ljudi kojima je uzet novac.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 25-10-25 at 13:58.
To dodje kao oni sektasi Herba life...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Најбоље је кад кажу не нудимо ми ово било коме.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zbilja šta sve čovjek prođe kroz život. Sa njima je fascinantno što ne odustaju. Prođu mjeseci poslije seminara, sastanaka, tvojeg odbijanja...
Ne prihvataju ne tako lako
Living on the EDGE side
kolumbija u malom. što bi reka kolega dfovac, gazda njegov je kulturološki preporodio grad.
https://etv.me/sport/haos-na-stadion...apali-navijace
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A to je samo da josh koju deceniju izdushe...jer ugnjetavani.
...
Cudno niko ne spomenu napad na manjine... ili ugrozene ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Istece mi edit
Sad pogledah kazna za ovo djelo je od 1 do 8 godina, za nosenje pistolja 1 do 5 godina, do 3 godine za laku povredu(ako je pistoljem), moglo bi tu ispasti jedno 4 godine ukupno sto je sasvim ok po meni sta znam.
Sent from my phone
I tad smo fina razmisljanja imali
sve i da popijemo tu priču da nije ubacao pokušaj ubistva da bi izbjegao konotaciju progona u medijima i da je praksa suda da ne poteže bez konkretnih dokaza a da mu je napakovao maksimum djela što mu je zakon omogućio kao kompenzaciju opet ostaje pitanje šta radi sa pištoljem u jedan i po iza ponoći ugrad.zato bih da čujem kakvog krivičara kako opravdava da se tužilac u startu lišava ako ne i najjačeg štiha.
zabolje me šta će on da kaže,mene zanima tužilac.
Vidiš da čovjek sada izigrava branioca, tužioca će kada bude to neko drugi
Living on the EDGE side
https://www.cdm.me/drustvo/radovi-na...s-dva-mjeseca/
kasniće jer će biti po uzoru na evropske. migo stijepović ispade doktor nauka za ovu gradsku upravu.Ulica slobode zatvorena je za saobraćaj već dva mjeseca. Iako je ranije najavljeno da će obustava važiti do danas – to se ipak nije desilo. Iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice uvjeravaju da će rekonstrukcija biti gotova u decembru, a da će grad nakon toga dobiti moderno uređenu saobraćajnicu po uzoru na evropske, prenosi RTV Podgorica.
A pita li se iko kako je dosao za volan vozila sticene licnosti ove nesretne drzave? Neka ANB i policija trazi li odgovorne za to ne daj Boze i zasto ne?
Ako to nije problem, mogu li na 2h zajmat ta kola da se malo vozikam sa tinu ninu zvucima i crveno plavim svijetlima?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.cdm.me/drustvo/skandal-u...jsu-pavkovicu/
ovo je to pomirenje koje propagira vlast ove države. odavanje počasti ratnom zločincu i zadnjem šljajmu i ološu. ali dobro kad se odje napiše kako stoje stvari, optuže te kako mrziš NK.
polako ali sigurno i od pg prave četnijadu. ali neka. glasali su za ovo listom.
Last edited by outline; 25-10-25 at 20:09.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks