Mojkovčanin ostaje u pritvoru zbog prijetnji partnerki: Ubiću te, ali ćemo biti zajedno...
I kako ce sistem da odreaguje?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
droge ima pet puta više nego prije pet god, padaju pahulje bjele..osvježilo
She is only here to annoy herself!
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...6EZiOZUCZGBrkg
Ovo je sramota da se ne objave full prezimena ovog junca i junica...
Jos jedna filmska prica...
najjači dio.
planski mu je veli pokazivala slike na kojima su bile torbe para. i on se napalio na slike para. trebali su mu više uzet.Oštećeni u prijavi navodi da je ta grupa planski plela mrežu oko njega, između ostalog pokazujući fotografije torbi, vreća i džakova punih novca, obećavajući mu da će to isto opet biti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A ovakve mi nije žao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Lako su ga zapale pare... kako dosle tako i otisle
Đe mi živimo jbt, sinoć oko 23h, puna Akademija preko Morače bješe, neko poli benzinom auto i zapali ga, na 20m vazdušne linije od bašte lokala, bez pardona alo, ni ponoć nije bila...
Raspad sistema, pi... Bježat odavde ko može...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 25-10-25 at 09:24.
A dje je bolje??? Mozda u Australiju otvoris biznis pa dobijes molotovljev koktel u radnju...
U Spaniju![]()
Kad je onaj ljubomorni Soraji palio range rovera... jedan dan ga pali drugi dan joj novog kupuje...
Igra toplo-hladno s njom
Ih posle Dragane Mirkovic mozda ce i prikolicu uzet...
Znaci sirotinja je na alkohol...
Dobio pare na Cheil vjerovatno, smirio se malo ali zinula zicaguuu i odlučio batica meleon da napravi na piramidu
Sad se muriji naravno pravi naivan a zna je dobro garantujem u šta ulazi hah. A dajte mu puno ime i prezime, živo me interesuje ko je kreten...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
velikan jedan lokalni. Stalno vam izlazi na tv i u novine.
f6
Napisi majku mu, nemoj nas mucit odje
Treba narodu otvorit oci, naaaarod u CG je vazda volio da idealizuje pa da vide kome su guzicu ljubili ili vlazne snove imali
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
teško da postoji sistem koji se toliko sprda sa žrtvama kao ovaj naš. treba se sjetiti načina na koji je sadašnji ministar slaven posprdno pričao o žrtvama silovanja. ljudi za koje preko sky poruka znamo šta su radili se puštaju doma ili u kućni pritvor. a ovu djevojku, u sedmom mjesecu trudnoće šalju u zatvor, koja tereti oca da zlostavlja njihovu ćerku. odavde samo glavom bez obzira.
https://etv.me/hronika/zena-u-sedmom...edena-u-zatvor
Nakon što se po pozivu policije danas kasno popodne javila u Centar bezbjednosti Podgorica mlada Podgoričanka, koja tereti bivšeg supruga da fizički zlostavlja njihovu kćerku kada boravi kod njega, sprovedena je u zatvor u Spužu, po nalogu Osnovnog suda u Podgorici koji je osudio na 15 dana zatvorske kazne, jer odbija da mu preda dijete – saopštila je Portalu ETV njena porodica.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks