Meni su je, usled nedostatka tablica, posle 3 dana izdali. Samo sam morao znati datum kad su papiri predati.
Tvoja volja, preporucujem svakako.
Prema tome, šta da ti kažem?
Octavia II, ne moze da se otvori gepek, majstori kazu da je do BCM modula. Da li ih neko kod nas popravlja, ako je to uopste moguce?
Ima li rucku unutra?
Ne mora da znaci da je BCM, mozda je samo brava.
Volio bihBio sam kod ivice u sef, kaže stalan kontakt se daje motoricu za gepek, uputio me je na elektricara koji je pogledao instalacije, kratke spojeve i sl, nema ih. Tako da kaže BCM
moze li mi neko reci vise informacija o fiat dizel motoru 1.3 55kw u 2015 fiat fiorino?
kais ili lanac, ima li dpf/egr, koje ulje, ima li neki problema...
10 godina star sa 92000km sve gradska voznja
Lanac, DPF, EGR, ulje Diat 9.55535-S1, pucanje glave, itd.
Last edited by TAKUMI; 23-10-25 at 19:21.
Znaci po opisu greske nisu mogli da na brzaka zamjene osigurac od 10Amperi u uzmu 100eura...
Kao moj komsija brava na G5 ispada 80eu
Na odpadima su 20do 25 matematika im jaca strana nego li obraz.![]()
Rekoh ja,prekid na ozicenju.
Provjeri ozicenje izmedju vrata gepeka i karoserije.
Limuzina ili karavan?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
limuzina, vodio sam kod dva elektricara - oba kazu da je ozicenje dobro.
Kratak spoj na uzemljenje je los prevod,,,
Short to Ground opis znaci da hvali do bravice 12+ od Centralne brave...
Bcm je bordnetzmodule i stvara se permutacija cesto ...
To ti je short to ground.
Ja i dalje mislim da je motoric brave.
Kupio novi motoric u škodi - isto, stalno je pod naponom.
Mislis, kupio si bravu?
Short to ground znači prekid na masu. Prekid je najvjerovatnije unutar gepeka,na izlazu iz polukružne cijevi.
James Tiberius Kirk
Passat b8 2.0 tdi,da ga upalim dodje mi ovo
Imam obdeleven pa ga prikopcah,dobijam ovo
Nece da upali auto,samo cujem elektronski zvuk i nista,ne pali
Imam check engine i ova spirala blinka na kontaktu.
Baterija zamjenjena prije godinu i 2-3mj
Jel riknuo starter ili da provjerim osigurace mozda
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
koji i đe agm akumulator za start stop?h5 ili h6,70+ah.mora li agm ili može efb i imamli uopšte kod nas efb?
Imas i AGM i EFB. Ja bih ti preporucio Yuasu. Preciziraj koji ces pa da vidim sta ti mogu nabaviti.
Lično iskustvo (sa motociklom) je ovakvo, zaustavila me patrola, imao sam potvrdu sa tehničkog i staru saobraćajnu, pustili me (četri dana od odrađenog tehničkog). Kolegu sa posla isto zaustavili na motociklu, imao iste dokumente kao i ja, napisali mu kaznu (15 dana od tehničkog). Sa službenim autom nismo htjeli rizikovati i poslije nedelju dana od tehničkog smo uzeli potvrdu iz MUP-a (za koju je rečeno kolegi da ga ne bi kaznili da je imao) jer njome se dokazuje da si ispravan a problem je do njih (MUP-a).
Sent from my Motorola 8400
Zakonski ti stoji da ti mozes da registrujes auto 30 dana prije isteka. Znaci ,polisa ti nastavlja normalno kada ga god registrivao. Mene ističe na 3.11,prije 2 dana sam registirovao. Do tada ce je zavrsiti.
Policija tolerise na polisu,a ima pravo da te kazni ako nemas saobracajnu.
Kada sam kupio auto,rekli su mi na tehnicki da podjem u MUP da da uzmem potvrdu da bi mogao da vozim bez tablica.
Vise puta me zaustavljali,pokazao papir niko mi nije pravio problem Br-Bd svaki dan.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks