Juče je ujutru bilo 2/3 stepena zadnji dio autoputa prije Mateševa, neka je malo mokro i sa ljetnjom nema kočenja.
Plus će sad polako da pada temperatura svakim danom i dolaze padavine, tako da svaki izlazak van pg bilo gdje trebaju zimske ili 4sezonske, osim tu u lokalu.
gledam cijene guma, i nije mi jasno dje je nestao srednji rang guma
dimenzija tipa r17
ili kinez najgori za 50e ili tipa hankook i uniroyal i dunlop za 120e, a miselin i continental 128 ili 140e
srednja klasa gume je svega par eura jeftinija od premium gume
Nema toga vise. Ili smece ili gumu da valja. Sredine nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li uzeti nesto tipa crossclimate 2 ili pilot sport 4 all season za m40, ili ici iskljucivo na posebno zimske posebno ljetnje gume
Podgorica Podgoricanima!
Citam prije neki dan,allseason bez znaka planine(3PMSF) i u DE zabranjen zimi. Elem,naletio mi je neki GY vector4 po solidnoj cijeni i njega sam uzeo ... Pa da vidim kako ce se ponasati. Na malim kolima sam imao mishelin cc2 i barum quartaria 5. CC2 na kisu nije nesto a barum je bio ok to malo leda prosle godine sto zakacih u kolasin. Opet,to su moja licna iskustva.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
3PMSF oznaku treba imati i kod nas, tj. vrh brda i simbol snijega.
Prema tome, šta da ti kažem?
da ima weatheready modela kod nas uzeo bih ga za zimu bez razmišljanja pa i da je 200e komad
Mislis na GoodYear?
235-45-18, dvomim se izmedju Kumho WinterCraft WP52+ 98V XL (144€) i Uniroyal 98V XL FR WINTER EXPERT (160€). Sta je bolja varijanta? PG je u pitanju, zimi necu puno voziti po sjeveru.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
unirojal je za klasu iznad kumha...
na tirereview i jedna i druga ima loše reviews, uz nešto bolje ocjene za uniroyal...
https://www.tyrereviews.com/Tyre/uni...nterexpert.htm
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Kum...Craft-WP52.htm
ova dimenzija je meni na Breri, svojevremeno sam uzeo bio nove Toyo Snowprox, to je horor od gume bilo, nije se auto moglo držat na put koliko je znalo da šeta ako naiđe na neki nagib ili prevoj na ulici.
nakon toga sam uzeo Savine gume, 10 puta se bolje auto ponašalo
ima li ko iskustvo sa BFgoodrich gumama? Razmišljam između BFgoodrich i Dunlop , razlika je nekih 90 EUR za 4 gume (Dunlop je skuplji).
Moze li neko da mi kaze kakve su Unirojalke kada je u pitanju zid gume? Da li se pojavljuju kile?
bilo nekad sa rainsport 3 prije 7-8 godina...
popravili su se
druga sezona,bez greške a pride sam je nabio na ultraoštar ivičnjak bježeći od čičara.rainsport 3 i uzeću je opet,jeeeeeedino ako mi iskoči f1 assymetrical za neke baš smiješne pare da bude grijeh da je preskočim
da,kod nas sam samo vector viđao,nisam istraživao ali djeluje mi da ga ne prodaju opšte po evropi
Last edited by umart; 23-10-25 at 11:33.
Primijetio sam dosta kila na tim gumama, i cini mi se da je zid kao sundjer.
ako mene pitaš mala žrtva s' obzirom da za mokro nema bolje
Vozio sam Fuldu sportcontrol, za nijansu slabija na mokro, dosta bolja na suvo
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
nemam ja para za pilotsport.
Imam u ponudi nove gume različitih proizvođača, u zavisnosti od dimenzija. Ako su vam potrebne, pošaljite mi privatnu poruku sa dimenzijama, tipom guma (ljeto, zima, univerzalne), i ja ću vam javiti šta imam na raspolaganju čim budem imao vremena...
Gume stižu u roku od nekoliko dana nakon poručivanja i mogu se preuzeti i platiti u Podgorici. Za druge gradove možemo organizovati dostavu preko kurirskih službi.
Takođe, u ponudi imam i sve vrste akumulatora.
But if you never try, you'll never know..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks