Kako napisati claimcredit na temu? Temu je na srpski,kada otkucas prebacuje ti izaberes engleski
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Placa li se pdv 21 posto sa Temua,,,
I Sto im znaci
u distributivnom centru ?
Placas ga pri porucivanju. Tj ukalkulisan je u cijene koje vidis
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
delete
Last edited by Tico; 03-10-25 at 11:44.
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Doslo mi vrijeme da mi se javlja claimcredit a da mi bukvalno nista sa Temua ne treba...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Je li neko od vas imao iskustva sa vraćanjem stvari koje ne odgovaraju sa temua ? Nakon koliko vremena vrate novac ?
Ako mi je jasan ovaj claimcredit, moram potrosit grdilo da dobijem 50e
Porucih neki paket i vidim pise da se salje preko transfera , nije mone, ntc i slicno, kakvi su oni?
U BG ovi se razbise od posla
https://www.hedonesso.rs/collections...presso-aparati
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kvalitet aparata za sad djeluje vrhunski. Nemam zamjerki za sad. Radi i na male i na velike kapsule (kompatibilan sa dolce gusto i NS kapsulama), a ima i posudu za ručno stavljanje kafe.
Kako radi: kad je ful puna baterija (usb type-c), može napraviti 3-5 kafa, zavisno od količine vode koju nu uspete ali to u slučaju kad mora da grije vodu, tj ako uspete hladnu vodu, jer ipak grijači vuku jako puno struje. Ali ako uspete ključalu vodu i zadate mu direktno da cijedi kafu, onda (po specifikacijama) može i do 100 kafa da napravi jer onda se ne pale grijači za vodu, samim tim ne vuče puno struje.
Što se tiče same kafe, on cijedi onoliko koliko mu gore uspete vode, dakle potrebno je ili da uspete idealnu količinu vode ili da sami prekinete proces cijeđenja za željenu količinu espresa (kratki, dopola, duži). Kad počne da cijedi, jednostavnim pritiskom na dugme on prekida cijeđenje.
Ima samo jedno dugme - double klik je komanda za grijanje vode + cijeđenje (sam počne ekstrakciju kad se voda zagrije) i long press za direktni ekstrakt kafe.
Ja sam zadovoljan ukusom i kremom espressa, za kamp varijantu u prirodi idealna spravica za ovih 29 eura koliko je mene koštala. Ovi iz Multicoma su ručni, moraš sipati ključalu vodu i ručno pumpati da bi cijedio espreso, a koštaju više nego duplo od ove sa Temua.
Ovo prozirno dolje je poklopac i ujedno improvizovana šolja (inače prevelika za espresso al nije strašno)
![]()
Last edited by stevann; 21-10-25 at 12:55.
Je li dobijao neko ovu ponudu?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Dje i kako vama iskacu sve te ponude, nije mi jasno.
Meni nikad nijedna.
A i kad izadje kao neka 'ponuda' onda mi se otvori lista artikala koje mogu da kupim po 'snizenoj cijeni' a zapravo je ta snizena cijena obicno veca od one koju artikal ima bez da gledam tu stranicu ponuda.
Recimo jedan artikal koji sam kupovao vise puta kosta nekih 7-8 eura, bez ikakvih ponuda i cuda. Kad mi se otvori ta stranica za "super ponude" onda mi pise da iskoristim nevjerovatnu ponudu za isti taj artikal jer nije vise tipa 30e nego "samo" 12 eura (50% skuplje od onog sto obicno placam).
Sve u svemu, uglavnom navlakusa za one koji padaju na razno-razne ponude.
E sad ovo sto ti vraca novac ako potrosis odredjeni iznos je valjda ok ali ja to jos nijednom ne vidjeh.
Znam da me smara uvijek da ukucam broj telefona kako bi slali neke ponude ali ne treba jos i to da dijelim sa njima i da me smaraju preko svih zivih platformi i aplikacija za komunikaciju.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
I to sa vracanjem je ista prica. Odje su pisali kako je to povoljnost velika, maltene dzabe ti dodje. 2x odradio stvarno, al nije bas toliko.isplativo. na dva telefona sam gledao cijene, na onaj dje se koristi data ponuda za refundiranje, je svaki proizvod 20-50% skuplji bio. Realno, ako ti je povrat 50eura, ti si mozda 20 ustedio
Jel dolazio skoro kome povrat kredita, onaj 150% kad na potrošenih 70e vrate 50e ?
Kupih finih stvari na taj povrat.
Al nema ga više, bar poslednjih dvadesetak dana se nije pojavljivao, vjerovatno su ukinuli to :/
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks