Originally Posted by
AL no1
Pa kako podnosi tvoj otac to,koliko se sjecam ima preko 80 godina...?
Ja sam jedini kako mi reche apotekarka u CG koji i dalje koristi alkohol nakon bilo kojeg pozdrava,dodira stranog predmeta odmah flitam ruke,itd. u okp mi je to preshlo,jbg.
Ima punih 87 godina....mogu ti reći da je ozbiljno bio bolestan ali je prilicno dobro podnio...jedino sto oporavak traje mnogo dugo. Danas je puni mjesec otkako je dobio temperaturu i još je na antibioticima, doduse, danas je zavrsio kutiju... a bio je i na infuzijama...simptomi su bili temperatura od 40 do 38 jedno 5 dana, pa posle se svelo jedno tri nedelje od 37 do 38 a kašalj produktivan i uzasan jedno dvije nedelje...a problem nece da pije mnogo tecnosti twesko mu da ustaje da mokri i ne mozes da mu objasnis da mora...dobro je, izvukao se ovaj put...evo cekam sad snimak pluca pa cemo znati dje smo.

Originally Posted by
no-mercy
Ima li jos onih simptoma, bez cula ukusa i sl?
Tu es mon hero.
Kako kod koga, ali vidim da je svako razlicito imao simptome....uglavnom svi imaju osjecaj umora i nemoći jake, neko kaslje, nekoga glava boli, neko ima upalu grla, neko nema culo mirisa neko ukusa a neko sve zajedno...svi se zale i na umor i da malo duze traje ...a ja sam imala poremeceno culo ukusa, nije mi potpuno nestalo
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks