Cus okle para.. sipa Andrej Vucic ne pita
E ne znam okle lova za njega. Ali ko ne bi volio takvog igraca u ekipi. Ubica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cus okle para.. sipa Andrej Vucic ne pita
al drugačije kad igraš u bugarskoj. nije to ta atmosfera ka doma. tamo pritisak sa tribina, pa malo sudije nagnu na tvoju stranu kad se lomi.
pa ako je partizan mogao dovesti butlera npr a željko rekao ne - onda je to njegov previd. ali napadati obradovića je ono malo glupo. jer partizan igra el samo radi njega.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Trebalo bi da je to to. Rijetko kad ovi maše. Zadnja utakmica 35 poena.
Last edited by outline; 22-10-25 at 11:48.
Nerealan mi je nesto ovaj podatak 5 milki da mu isporucimo za do kraja sezone ?!
završen butler, momak je možda najpouzdaniji kada je zvezda u pitanju.
https://x.com/DojeVS/status/1980942933265179017
Ne mogu da vjerujem da smo ga ugrabili prije Oly-a i Partizana, pogotovo Partizana posle povrede Karlika. Uh.
Pa andrej je imao tih 5m sad odmah,ostali odakle im
butler je dvica više, partizan ima bekova sa poenima u rukama. njima treba neko ko zna prevoditi loptu.biće calathes vjerovatno, ali i to je meh rješenje. nema šuta spolja, pitanje je kolko je brz da on tu sad ima neki prodor. carlika ne može zamijeniti. tako da, biće zanimljiva selekcija partizana na tim pozicijama.
Vala dje je Ostoja dao 100 stanova mogao je jos ta dva za ovoga. Neka sa vecom kvadraturom.
igraće on u zvezdi na beka, mcc je za sad pristojan u odnosu na prošlu sezonu. mada i nwora je tu, šteta ga skrajnuti sa beka kada igra ovako.
Kakav mcc. Jedna utakmica pa ga nema 10. Nwora je na beka po meni nezamjenljiv. Vise bi ja ovoga na pleja volio da vidim. Ali igrat ce on kombo sig sa jagom u igri.
ja i dalje ocekujem da se nesto zasere u toj prici. ili ako se srecno zavrsi, makar da se skrsi u prvih 15 dana.
butler je na bayloru igrao sa davionom mitchellom, koji je kopija CMM-a, tako da ne mora mnogo da se razmislja ko ce na 1, ko ce na 2.
e, da, i uzeli su titulu tamo.
Last edited by moon safari; 22-10-25 at 13:25.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nema se tu sto zasrat’ kod ovoga. Ko da vise love - njegov je.
a evo sinoc je bio u olyju 'stopostomaikemi'...
znaju li se razlozi radi kojih je butler odbijen od strane partizana? jer, ne bih reka' baš da je ljetos recimo i on sam bio raspoložen da dodje u evropu. ali kad je već sklonjen od sunsa, a neće u kinu onda el it is.
jer rekordni budžet by ostoja i transfer rok dosadašnji ne idu u istu rečenicu. u ovom momentu partizanu fali jedan odličan igrač (startni plej) i jedan dobar (back up centar). ja ću sad potpisati da bez ta dva pojačanja partizana nema u play inu.
zato sto je dobio zagarantovani ugovor od sunsa. niko ne gleda ka evropi ako ima NBA ugovor, nema sta tu mnogo da se zasere.
Ili Kalates ili Dante Egzum![]()
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
bio sam siguran da je butler imao zagarantovani ugovor sa sunsima, ali ipak nije... isto, 2.5 miliona opklade na sebe za mjesto na kraju rostera bi svako probao.
Pa ovaj dolazi u Czv?
Batler nije odbijen od strane Partizana.
Problem je zadrtost Željkova.
Zafiksa jednog igrača i onda ostale opcije ćao zdravo.
Cijelo ljetos se čeka Batler , odbije nekoliko solidnih opcija i na kraju se ispuši za Batlera.
Isto je tako zabrazdio za Bejsija i Brajanta nakon što su ostali kratki za Fernanda , samo njih dvojica i niko drugi.
Monekea je on lično dvaput stopirao.
Prvi put je uzeo Brodzianskog , drugi put Pokuševskog.
I tako dalje i tako dalje.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks