Нажалост због квотовања морам да читам ове небулозе појаве из насеобине Титогад.
Сад ми је јасно зашто је он једном гласао против Дпс
Чуо да је млади четник био Радован Ђукановић и због четничког педигреа Мила Ђукановића ово из насеобине Титогад је тада први и задњи пут гласао мимо Дпс.
Pi sram ih bilo
Nacionalni parkovi: Sud vratio opremu povratnicima u krivolovu
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ma-u-krivolovu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako glup novinarski clanak...bas ciljani naslovi za "pecanje"...
Sudska odluka opravdana i pravedna vracen camac i motor! Ali nidje se vajni novinarcic nije usudio da ispita i provjeri koju su kaznu ova dva krivolovca dobila? Jesu li na slobodu ili je prekrsajno zavrseno???
Jedan Kuč zbog krivolova na zeca, ebo ga zec odlezao je 90 dana u Spuz ako ga opet ufate po defaultu je 2 godine sledeca.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
da li se ovo desilo 13. jula 2022. u NKu? ako nije, mea culpa.
https://www.vijesti.me/amp/613248/st...pusti-policije
neki ljudi su tu došli da proslave nekakav praznik (vele da je to bitan datum). i sad u tome su ih spriječili stanovnici Nikšića. apsolutno niko se nije pobunio radi činjenice da se ovo desilo. što implicira da se ostatak naroda koji žive u NKu slaže sa ovom hrabrom akcijom dfovaca zapošljenih po cedisima i elektroprivredama.
možemo onda ovako. da li se ovo desilo u istom gradu? ako nije, opet na moju dušu ide.
https://rtcg.me/vijesti/politika/324...ka-cupicu.html
sjećam se 'oštrija' reakcija naroda širom NKa. danima su kolone naroda izražavale protest.
ovo su samo dvije stvari koje su došle direkt iz kuhinje ovija te su dobili status nekakve prijestonice nečega. možemo i dalje.
minimum desetak puta sam te pitao da li se slažeš sa ovim:
tvoje odbijanje odgovara dovoljno govori.Sa onima koji neće kao braća nego kao Turci, postupaćemo kao prema Turcima
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A ljudi moji, oko čega vi polemišete??
Pogledajte ovu vijest,
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ijalne-zastite
Za 149.000 putovanja naplaćeno 8,6 miliona: Raste broj potencijalnih zloupotreba u sistemu socijalne zaštite
Dal je ovo realno?
Dal smo mi koji placamo poreze ludi a ovi pametni sto te pare uzimaju od nas svih na ovaj nacin??
Osom sto je neljudski i ljigavo, mora biti i kaznjivo zakonom.
Postoji li uopšte u Crnoj Gori neko ko ce da ojača svijest o svojoj državi, o svojoj lokalnoj zajednici kroz neku finansijsku prizmu ?
Da se ne vara, uzima iz našeg, naše djece nego da se čuva, njeguje svaki euro koji je naš, državni zajednicki??
Ludji sam ja sto se trigerujem,beale.
Ako cemo biti domacini 2030. nesto se mora uraditi, a to je dobro za sve nas. Cak se i vepar radovao vidjeh snimak.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ne može bit a da mi ne bude milo, ko god da je na vlasti tamo, nije Nikšić vepar & co.
Ali živo me interesuje koji su bili kriterijumi, zna li neko dublju priču? Jer meni odmah prođe kroz glavu ono LJ ćirilice...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pa Niksic je samo jedan 5 gradova koji ce biti prestonice te godine, jedina konkurencija je bio ovaj Ukrajinski grad za dio "potencijalnih clanica EU". Pretpostavljam da je rat razlog sto Ukrajinski grad nije osvojio, pa ko drugi onda ostajeinace ovo nije "titula" za dosadanje uspjehe ili tako nesto, to zvanje "evropska prestonica kulture" samo znaci da se grad obavezuje da ce te godine uraditi vise kulturnih manifestacija nego inace.
Pretpostavljao sam da je tako nešto, da se biralo između par nominovanih. Poklonu se u zube ne gleda, idemo dalje...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
pa ako niko nije osudio izlive df ekipe, no ćutali to samo jedno znači - da se slažu. ne sjećam se nešto izjava naroda iz NKa kako misle da nije baš u redu mlatit Crnogorce u sred Crne Gore jer su došli da proslave praznik, nekakvi. ja, vel fino. preko 50% naroda je glasalo za ovo što propagira maśa. to je dovoljan znak kakav je to grad.
Прочитах да су смијенили директора ЕПЦГ.Зна ли се што се иза брда ваља?
https://x.com/BorisMugosa/status/198...YG_zQk_SQ&s=19
Касни ли ремонт термоелектране?
Да ли је истина да ЕПЦГ има дуг од више стотина милиона еура, који расте између осталог што се сваки мјесец чашћавају 600 па навише еура активисти ДФ-а у Солару, исто толико и у Жељезари, да не помињем поља љековитог биља по РУП-у, скршена службена возила итд, па смјењују дуректора јер не смију Ђуку.
Или је само БС обећано да они сад закрмаче директора, (иницирали смјену директора заједно са ПЕС-ом), вјероватно неким јаким штихом, нивоа ранијег Ровча Тесле из Демократа.
Црногорце је одржало црногорско срце.
sve je to super. no nikako eo da bilo ko objasni šta se navedenog nije desilo? i kakva je bila reakcija gradjana nk na date dogadjaje?
samo jedan u nizu kadrova iste partije koje evropa sad sklanja polako. na lokalu u pg ih tek ima.
Мислим да је кандидат из Црне Горе одабран у склопу нашег уласка у ЕУ, мање-више те године, и да су се по политичкој линији из ДФ-а изборили да то буде Никшић, што нимало не осуђујем, иако сматрам да је држава требала стати иза Котора, који то највише заслужује.
Иначе неће Никшић бити једина европска пријестоница културе 2030, већ ће то дијелити са два друга града са Кипра и из Белгије.
Ово је прилика да држава стане иза Никшића, да га окупа и умије, односно да се среде улице и тротоари, фасаде, паркови, да се регулише питање смећа, и других комуналних проблема.
Можда и да се прошири писта на аеродрому и успоставе неки промо лоукост летови љети, као допуна Тивту.
Нови возови да саобраћају брже и чешће ка ПГ и БР.
Ето и прилике да се Дом револуције у потпуности среди и искористи.
И да, надам се да овај противприродни блуд у НК неће дочекати на власти овај догађај.
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ijalne-zastite
U ovoj državi se najviše isplati biti invalid. Problem je što su najveći invalidi zaposleni u nadležnom ministarstvu reklo bi se.
A čuš što... DF upropasti EPCG i povezane firme, a mogu garantovati da im je to samo dio nekog većeg plana kako srozati Crnu Goru.
U minusu su(SMO) preko 300 miliona eura minimum, a predstavljaju kao da je minus 50 miliona. Sve će uništiti.
Nije ovo jedina smjena. Ima i drugih smjena direktora u drugim sektorima. Nešto nam rade iza leđa oko zdravstva i energenata. Smjenjuju i postavljaju ljude koji će biti protočni bojleri za naredne odluke jer ovi nisu šćeli da to sprovode.
Nešto nam kuvaju loše, obećavam i garatujem.
Kuva se povećanje cijene struje, nešto oko zdr. osiguranja, povećanja poreza na nepokretnosti prema državi i opštini itd.
Biće zanimljivo i sa nekretninama, može doći do pada cijena.
Samo polako i tišu samo.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by mneonly; 21-10-25 at 20:13.
Love, peace and respect.
Tko leti, vrijedi...
Несрећницима из Вијести није интересантна награда за Никшић, па те вијести нема на насловној.
Несрећни Жекс сам и остављен од свих пуца по шавовима.
Дпс га игнорише, Фронт коначно престао, а и Мицкеј се не обазире. Мислим на паре наравно, јер овога Србијанца ништа друго и не занима. Осим што понекад моделује партије, које наравно нестају са сцене.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
koga briga za to. da je kotor pa i ajde.
eo kako to doživljavaju dfovci sa dna kace.
https://x.com/SchuleDR/status/1980740816076251468
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks