Što bi se reklo "my 5c" što se tiče ponovnog odbijanja Ifea... Ako je tačno...

Ja mogu da razumijem da nije ispunio ovčekivanja i da traže igrača na poziciji pleja pa misle da on to ne može dovoljno kvalitetno da uradi - kao što realno i ne može jer on i nije plej, ali ne mogu da shvatim da se pored pleja nakon početka sezone traži i bek šuter što on i jeste a da se iskulira.... Evo zaista mi nije jasno... Kao što mi tek nije jasno da se ne može naći evropski centar koji hoće da dođe u Partizan a da nijedan nije dovoljno dobar za Željka... Kažem evropski, može i US igrač koji je igrao u Evropi jer i da Embida dovedu treba ga uklopiti u Evroliga pravila, Željkova sisteme...... Nije meni toliko krivo što Lovernj nije potpisan, realno čovjek je pred penzijom bez obzira na evidentnu ljubav prema Partizanu ali npr Montejunas nije dovoljno dobar?

Nama ostaje samo da se molimo da Tajrik i Bonga ne povrijede (a bogme ni Voš koji je dobar u zadnje vrijeme za razliku od Sterlinga)

Baš mi nije jasan Željko/Savić/Ostoja ne znam ko se u krajnjem pita ali vjerujem da je dominantno misljenje Zeljkovo

Sent from my RMX3311 using Tapatalk