Ako ovo bude onda ce biti top!
Uskoro dogovor sa kompanijom Wizz Air – 20 novih linija iz Crne Gore
https://bokanews.me/uskoro-dogovor-s...-iz-crne-gore/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pusti pricu evo ugasi nas Albanija...par botova sto mora da putuju iz tirane...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako bude 10 da pjevamo...
Ili su im mozda dali i za bg da lete
Satelitski resiveri/oprema
Da je srece da prosire ovaj nas aerodrom , sa povecanjem linija bice kolaps u ovom trenutku .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Vukicevic-o-saradnji-sa-wizz-air-om-pariz-jedna-od-destinacija-prvi-letovi-pocinju-od-naredne-godine.
Crna Gora će uskoro postati baza mađarske lou kost kompanije Viz Er, što će unaprijediti njenu povezanost za 23 linije, a time i povećati broj putnika.
Vjerovatno 14 novih destinacija.
Realno da Wizz Air uzme PG-BG makar bi im ti letovi bili vazda puni
Možda će zvučati čudno, ali mi je najmilija ova linija do Ljubljane.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Satelitski resiveri/oprema
Odlicno je ovo. Samo moze da raste broj destinacija.
Pokrili smo dobar dio Evrope, da se narod malo ponormali i batali gluposti...
Ova godina ce sigurno i bez ovih linija biti apolutni rekorder po broju avio putnika sto nije lose obzirom da smo pogasili linije prema Rusiji koje su bile izuzetno popunjene a sa ovim novim linijama vjerujem da ce ovogodisnji rekord trajati kratko jer 2026 ima odlicne izglede da to obori.
Sad kad slusam ove filozofe samoproglasene strucnjake za turizam koji drve po cijeli dan kako je unisten turizam u CG gasenjem AirMontenegra kako nismo avio dostupni kako smo predali drugima linije kako na nas racun Tirana napreduje a zvanicno je iz CG punici ucestvovali u prometu iz Tirane otprilike pola procenta iliti svakih 200 putnika jedan je bio iz CG onda nemam sto da radim sem da se slatko nasmijem.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
da li je neko ulazio u EU od 12/oktobra, kakvo je iskustvo sa novim pravilima?
Rekli su za početak samo 4 sata dnevno na slikanje i otiske
Ja sam mislio da odem jednog dana do dubrovnika da se "ocistim"
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Izgleda da ovaj mjesec samo 2 sata dnevno.
Nas je zapalo u ponedeleljak na malu granicu put Dbv sat vremena cekanje a samo 5 auta ispred nas, jer masina i softwer za otiske prstiju nisu radili kako treba... 20 puta sam prislanja ruku na masinu i svi ostali.
Valjda se uigraju...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Bas se to ne preporucuje. Jer samo pravis guzvu ljudima koji mozda zure na aerodrom ili dalje na put.
I nista ti ne znaci, jer ces naredni put da cekas sa svima koji su ne/skenirani.
Svi ce jednom doci na red…
I random je vrijeme kada skeniraju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dakle bolje mi je da sletim u malagu u 22h 9og januara sa djecom malom i tamo cekam 3-4h a rent a car moram da uzmem do 23h?
Brate nemoj da savjetujes ako nemas potpunu sliku
I taj odlazak u dubrovnik ce bit na dva dana za njegoseve dane da te ne ometem sto da znas da ne ides
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kako najjeftinije/najlakse doc' do Portoroza?
Iz Tirane preko Trsta ili iz Podgorice preko Ljubljane? Ili nesto trece?
Nesto mi se ne vozi 10 sati u jednom pravcu ali izgleda ni ove vazdusne kombinacije nisu sjajne. U pitanju je sredina novembra.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Vjeruj mi da za ove relacije tipa portoroz bas ne bi dovodio u pitanje odlazak kolima. Plus finansijski
f6
Podgorica - Ljubljana
Ljubljana - Portorož nađi prevoz preko prevoz.org dosta brže i bolje nego autobusom
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
A jes' ako čovjek ide sam, pa nekako. Ali četvoročlana famelja, PG - LJ, skoro 500e ukupno..
Ako neko mnogo ne vozi vjerovatno mu put autom do Portoroza izgleda naporan ali tu nema 800 km i veci dio je autoput i ne samo sto je znacajno jeftinije nego i brze putovati do tamo autom.
Da ne pricamo o mogucnosti da se spakuje covjek lijepo i ponesto potrguje ako ga to zanima.
Ovako treba dva sata ranije doci na aerodrom nas pa kad sleti se u Ljibljanu vjerovatno se mora do grada da se nadje autobus pa onda dva sata minimum autobus vozi iz Ljubljanedo Portoroza i onda u zavisnosti od toga dje je smjestaj treba se vjerovatno opet sa nekim prevozom do smjestaja voziti i onda sve to opet unazad
Put sa gorivom i putarinama kroz Hrvatsku tesko da moze preci 150€ do tamo i nazad.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Cim bude moglo koristite TAG kroz HR.
Popust za cestarinu je oko 20% uz TAG.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks