Nisu mi rekli detalje osim da pošiljka ide iz pošte u Tuzima. Da li imaju neki magacin u CG (a nešto sumnjam) ili kako to već ide, ali uglavnom se tretira kao domaći saobraćaj, pa zaobilazi carinu. Naišla sam na taj sajt negdje ranije, ali sam se ipak odlučila za eOptiku jer mi je djelovala kao sigurnija opcija, a cjenovno nije bilo neke bitne razlike, koliko se sjećam. Sajt je inače albanski, a nude dostavu za CG i Makedoniju.
Hm… zaklela bih se da je bilo moguće i plaćanje karticom… ili sam možda permutovala jer mi je i opcija dostave u Makedoniju odgovarala. Plaćanje pouzećem nije moglo ni tad kad sam pretraživala.
Inače, moram da kažem da su svi bili preljubazni i u pošti i na carini, iako nisu mogli da pomognu, a pokušali su da riješe problem. Baš sam prijatno iznenađena. Mogli su komotno samo da mi pokažu vrata, a oni samo što mi još i kafu nisu skuvali 😄
Last edited by zeks; 10-10-25 at 12:52.
Always,forever and beyond ...
Koji je to alb sajt za sociva?
Je l se moze sa Iherba poruciti?
Može, sa iherba stiže gomila pošiljki
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Ali ima nego ogranicenje oko gramaze proteina?
Da mi je znati zasto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jedino da je baš velika količina da se smatra da je "za komercijalnu upotrebu", čitaj preprodaju...
naručih masku sa nillkin sajta 19e da očekujem njihovog dranja još do 10e?
Procitaj prvi post. Valjda su svi do sada naucili da se racuna:
Vrijednost robe + shipping… i na sve to 0-10% carine i na sveee 21% pdv.
Eventualno jos za spediterske usluge 0-1-4-5-10-15 eur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
za zadnje dvije posiljke koje su stigle UPS-om, u obračun dažbina ovdje nisu uključivali shipping.
a sad mi stiže paket DHL-om, 12.60 € je njihova usluga. malo mnogo rekao bih al šta je tu je
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Zna li se je li Aliexpress počeo da spaja više pošiljki u jednju , poput Temua, ili i dalje svaki prodavac šalje zasebne pakete ?
Ne moras mnogo racunat, na vrijednost posiljke dodaj 30%, otprilike ti je to - to
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Čisto da znate, za sočiva vam je to APP priča, jer po zakonu nije dozvoljeno bez dozvole ali ponekad poneka pošiljka prođe, juče npr
A ako ne prodje? Vrati se posiljaocu i nadam se isti refundira?
Ja sam vise od 5x narucivao sa optika.rs i svaki put je normalno stiglo. Doduse zadnji put ima godina...
Vrati se pošiljaocu, i ne znam da li se refundira?
Nisam ni znao da je sa socivima takav protokol na carini, narucivao sam u svojoj glavi kao i bilo sto drugo...
Naručujem ih preko 15 godina. Nekad sa www.eueyewear.com dok nas nisu uklonili sa liste . A zadnjih godina preko eoptika.rs. I nikad mi nisu bila vraćena. Evo biću "pokusni kunić" sa ovog albanskog sajta pa javljam. Danas su mi ih poslali kao sto su napisali u mailu. Pa da ako ih dobijem u toku sledece nedelje.
Always,forever and beyond ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks