Ne zezaj, ja te u tome ohrabrujem ka onog extru da otvori kafanu.
Malo je ljudi u Crnoj Gori koji imaju ljubav prema nečemu a previše ih juri novac.Ako si ti izabrao onakvo meso pod šifrom fast food pored toliko njih đe jure novac a zabolje ih za kvalitet ozbiljno ja bi ti najradija poželjela da dođeš i do tog dometa ovoga što si reka da je najslađe a jes.
A cijenu svakako da udariš po mjeri pa ko prepozna,prepozna.![]()
Hvala !
Evo vidjet' cemo. Bice dana za megdana.)
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Zna on i za bolje od...gurmanske.
Čim je jaretinu kuvanu pomenuo.![]()
Par puta sam jeo vrhunsku jaretinu a i teletinu u Lovac mada je u Nk bolja nema price
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Imate li preporuku za Jablanicu i pecenje? Nisam odavno bio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedan Bosanac mi prije neki dan reče da je sve isto kao nekad. Samo je cijena 70 maraka
lolčina,nemam pojma šta drugo da vam kažem.
nego,šta rekoste đe je onaj šatro odličan burek u tuzi?đečevići?
votra, kuće rakića.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Loša hrana u Wulfeniu u Kl, za doručak im je npr super švedski sto i tu bude ukusnih stvari, ali sjedosmo i da ručamo u restoranu hotela i baš se razočarah, kačamak, rižoto, salata, sve vrlo osrednje, neslano. I ajde, to i nekako, ali kolače kad sam vidjela ... royal veli kolač tri vrste čokolade, sloj malina, dolazi gumirani krug sa nekim želeom od šumskog voća, unutra kao margarin krem onaj masni, aj rekoh brauni ce biti bolji, kad stize brauni u mali liveni tiganj, a ukus kao ona kupovna smjesa dr etker koja se promuti i ispece 9min, serviran sa kuglom sladoleda od vanile. Uzas. Konobari su im preljubazni stvarno. A i generalno mi je bilo nejasno da nemaju dječji meni, ne kažem da je obavezno, ali da stave neku crvenu paštu, pohovanu piletinu, pomfrit ... No aj.
Jeli smo jednu noć i u Gorštak pub u onaj uličici u centru i u La Manche, solidno, pice, tortilje, sendviči, nije ne znam kakvo gastronomsko iskustvo, ali ok za tu svrhu i za djecu koja bi jela picu, palacinke i tortilje za sva tri obroka. U Sherpas krcato, konobar ekstremno neprijatan, došlo mi bilo da se izvinim što smo htjeli da večeramo.
Palma
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
U Palmu je odavno više luka u burek,poštenije bi bilo da prodaje burek s lukom.
...
Tatar biftek u Ginger (Central) cista perverzija, porcija dosta dobra, pravih 450 grama, sve preporukejšn.
I am not i danger, I am the danger.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nevjerovatno da u 2025. nemamo letove ka Zagrebu i Ljubljani, glavnim gradovima dvaju susjednih država.
Last edited by GaD; 14-10-25 at 19:02.
Bio sam na ozbiljan rucak u wulfeniu
Tesko smece
Serpas me konobar pustio da cekam 45min da dodje kao malo nas je
Kolasin je teski raspad sa uslugom
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks