Ja nemam kapaciteta da razumijem ovu reklamu...
Sent from my Motorola 8400
Ovo se išlo na "i loš marketing je dobar marketing" i odradili su posao jer je reach ogroman. E sad, jesu li navukli mušterije ili hejtere to je već drugo pitanje.Među prve svakako nisam, treba im pogledati i druge objave posebno je interesantna jedna sa zagađenjem i fekalijama...
Treća stvar, ovaj video je krivično djelo i vjerujem da će ih instagram sam utulit čim algoritam odradi svoje.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 06-04-25 at 17:18.
Ja nemam kapaciteta da razumijem ovu reklamu...
Sent from my Motorola 8400
Na stranu marketing koji jes ludilo mozgano mi ođe ne ide da ovako izgleda hostel.Vala ako ovako ful izgleda hostel jer je dala opis hostela/moram to potražiti na booking.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Gledam tvcg1..e ko je predstavnik komunalne policije silo nebeska....e sve se ambisao, ka sto je
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
https://x.com/dejant71172981/status/1931788362450350559
Uh sto se isplakah u ove rane jutarnje casove. A baba kako nece misliti da si AI kad tako pricas![]()
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Nazvase Međeda po Vučiću...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://x.com/milicica81/status/1978107305863328041
demonizovani dogadjaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
SPC uci na prave vrijednosti
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
al potreba da ti objaviš kako ti to ne organizuješ. i obavezno pominjanje vrijednosti koje njeguju.
Novo vrijeme
Vrijeme dokazivanja SPC-u
Izuzetno je bitno za napredak da te vide tamo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
ja kad vidim ko je sve 'vjernik' postao od 2020. godine na ovamo, baš mi bude smiješno. nisu znali da postoji post i šta on predstavlja sad se odjednom fale kako poste po instagramu. vjera je lična stvar ali kod nas se i to mijenja.
Kvazi vjernici. Bitno je da se vidi da poste, a to što bi najrođenijeg zeznuli da im se ukaže prilika, to nikom ništa.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Sudstvo nezavisno a politicari biraju sudije...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ne znam koji su to porivi pa neko kupi stan u ovu središnju zgradu. stan s pogledom na beton.
https://x.com/KonteZanovic/status/1978768929406238770
Dje mi zivimo jbt zivot, da ne smije neko nekoga zagrliti u 21.vijeku...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Pisao sam vec jednom al prosto mi je nepojmljiv bol u murici crnogorskih firmi/preduzetnika i generalno davalaca usluga. Dade mi mexiko prije 10ak dana broj nekog advokata na drugoj temi, zovnem coeka prosli ponedeljak, on mi onako preko kurca kaze da ga zovem ovaj ponedeljak, zovnem ja u ponedeljak on kaze da moze u srijedu oko 11 i da ce me zvati malo ranije da vidi dje da dodjem, kod njega u kancelariju ili cemo se nedje drugo naci. Lik me ne zove evo jos, vjerovatno ceka da ja njega opet zovnem po 3. put i da mi on opet kaze neki drugi dan, al citavo vrijeme mi prica sve kao da mi cini uslugu a ne da cu ga ja platiti za svaku rijec progovorenu sa njim...
Razumijem da je mozda prenatrpan poslom al ako je tako odma mi reces ne mogu i ja nadjem drugog i tjt, znaci ja sam izgubio 10 dana bzvz
avet, extravaganca, joni, kaemSe, Tica
Da da Pavlicic, da se razumijemo, nemam ja protiv covjeka apsolutno nista i najvjerovatnije mu moj slucaj nije zvucao zanimljiv preko telefona sto je apsolutno korektno. Samo mi smeta to sto me zavozao 10 dana i ovo nije prvi put vec 101. da vidim isti/slican tretman od crnogorski preduzeca. Apsolutno je normalno da ako imas masu posla/nisi zainteresovan za neki posao taj isti odbijes i tjt, bez da iko gubi dragocjeno vrijeme.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks