Ti bujrum ovamo kako bi ukapirala da ti ipak život nije u očaj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Drugi put, daleko sam od vas nocas
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
On nije pozvan
Nemaš pojma
Zbilja aj sad sve na stranu ali kakve reklame ima Carlsberg.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja to rekoh nemaš pojma.
On je kod mene uvijek pozvan, a to bi znala da si imalo pratila prije one njegove šetnje kroz BG
Kul.
Kako si me nasanka.
CAR.
To za dolazak vidi sa njim
Druže, veli, Tito
Jes DRUG Ivan Usov.
Kakva numera,kakva numera uz nekog olađenog Toskanca.
Stavih prije nekoliko bocu Džeka u zamrzivač. Do pola puna. Ili do pola prazna, kako ko vidi.Ja sinoć da je uzmem, ona zaledila. Kako su ga punili braća Albanci. Posle vidim nema deklaracije.
Kad vidiš na svadbe u bokale viski da sipaju, znaš što te čeka. E kako se zajebah jednom prilikom, nego na vrijeme prepoznao simptome pa brže bolje pređi na nešto drugo. Toboš legit Jameson, u bokale služili, poslije dvije čaše oćeš da oslijepiš. Srećom stadoh odma posle prve čaše, dobro se vode prvo napih i napravih pauzu da izlapi onaj metil pa pređoh na špricer. Jedan kukavac što je bio za sto sa mnom a ne poznajemo se, insistirao da bokal ostane kod njega. Poslije sat vremena ga vidiš malo, malo, klizi niz stolicu, pod sto oće da upane'![]()
Last edited by BiTrAtE; 13-10-25 at 08:53.
Iz dosta iskustva,znam da se u bokale sipa samo ono što je u boci.Boca se postavi ako za stolom pije 2,3,4 gosta isto piće.E sad da ima švercovanog pića,ima.Jednom se zadesio Jameson,bijaše crven kao čaj od hibiskusa.Nije bilo deklaracije na boci.Čuh da Hajneken se može nabaviti za 0.6€ iz Albanije.Ko ga provali po boci da je fake,skidam kapu.Slovenci su daaaavnp kupovali rinfuzno crno vino Plantaža i prepakivali ga.I iz Makedonije.Ne znam kako je od kad su u EU.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 13-10-25 at 09:52.
Haineken iz HDL-a koji je 0,69c je neopjevano smeće, FR deklaracija. Onaj iz Srbije, što se puni u Zaječaru je da kažemo najsličniji orginalu, tj. puni se po licenci.
Na Petrol u Zagoric Paulaner u ono bure od 5 litara na tocenje - 15€.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
za dobro jutro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
jabuka sa dodatkom djumbira i votke ili bolje receno
jabuka sa votkom i dodatkom djumbira.
iskusni forumasi, da li je bolja sljiva gorda ili stara pesma ? hocu da kupim neku dobru sljivu pa mi je izbor pao na ove dvije
Javi se meni za dobru šljivu.
Te što se prodaju su smiješne pri ovoj![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks