Ma meni je samo čudno što mi nikad ne naletimo na loš dan ribara,konobara,mesara i profesionalnih fudbalera pa ih nekako dobijemo.Zbog toga, velim,nama treba neko pupak da smota ili vratić izvuče
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pa mozemo reci sto ocemo,al Farani znaju da igraju sto pokazali danas makar po sto puta bili kuvari ,konobari i mesari....Zao mi je kvote 8.90 u 52min, sto ne stavih makar euro. Al trazio na Areni utakmicu,ono bas nje nema.
Znaci,dobar trener,trud i rad daju rezultati,vidjeli smo juče i Albaniju takodje .
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ma meni je samo čudno što mi nikad ne naletimo na loš dan ribara,konobara,mesara i profesionalnih fudbalera pa ih nekako dobijemo.Zbog toga, velim,nama treba neko pupak da smota ili vratić izvuče
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Josh ovaj Lihtenshtajn da nas opere i igrica je obrnuta...
...
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kopiraj ovdje link za tekst, jer je mnogo dobar
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
https://www.index.hr/sport/clanak/bi...a/2718990.aspx
"Krvnik Crne Gore bio je Ari Frederiksberg, desno krilo KI Klaksvika, momčadi koja posljednjih godina slovi kao plutajuća mina europskih kvalifikacija. On se danas vodi kao poluprofesionalac, a nogomet mu je i dalje "druga smjena". Nakon što je radio kao prodavač i dostavljač smrznutih pizza, napredovao je do menadžerske pozicije u prehrambenoj kompaniji, ali status mu je ostao isti. "
![]()
eo ga.
https://www.index.hr/amp/sport/clana...a/2718990.aspx
Krvnik je dejo i ovaj pakleni narod koji sve unisti
Kod nas bilo sta da valja drze i bave se time stranci
Tipa telekomunikacioni operateri, banke, lustica, porto montemegro, porto novi i bilo sta da je radjeno sa nekim smislom i redom to ne vode crnogorci
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Mislim da je utakmica bila neregularna. Nijesu našima dali dan odmora da se "otrijazne" - što bi rekli ljudi. I zašto omalovažate dostavljače pice, svaki dostavljač pice ima više pameti u malom prstu nego u četiri mozga M.V. i D.S.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
mene ne bi čudilo da dejo piksija postavi za selektora, vjerujte.
Mene bi još manje čudilo da angažuju Nenada Lalatovića, em je porijeklom odavde, em je luđi i od M.V. i D.S.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Pitam se da li Indeks ima namjeru da sad isto ovako podrugljivo pise o Ceskoj, posto i oni izgubise? Mi smo pali, i propali. Ali treba dati zasluge i toj skromnoj ekipi koja je igra protiv nas.
Ko god je gledao utakmicu nece redukovati pricu na ribare, konobare i pekare - na terenu se vidjela ekipa koja tacno zna sta radi na terenu. Svaka cast njihovom STRUCNOM STABU. Koji zna da analizira protivnika i da iskoristi maksimum svog skromnog potencijala, kao i da motivise ekipu.
Moram da priznam da mi se dopada Mirkova retorika u nastupima nakon blamaze, suvisla je i iskrena. Ali da li iza te retorike postoji znanje koje on zna da prenese igracima - postavke igre, organizacije, sistema - toga se plasim da fali.
Sada neka se gradi ispocetka sve, korak po korak. Da dokazemo da mozemo prvo sa najslabijima, pa onda sa malo jacima, pa onda da se mjerimo sa pravim ekipama. Sto se kaze vaskresenja ne biva bez smrti.
Ja cu navijat za nase momke ko i vazda.
btw, Zelenortska ostrva danas igraju protiv Eswatinia. ako dobiju idu na WC.
Trebali smo im poslati taxiste. Ionako su im Dejo i Peđa kopačke čistili
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
zaboraviće se epizoda dejova na klupi jugoslavije (ili scg?) i čuveni gurban gurbanov na ovu mirkovu.
5. Liga Svajcarske strijelac gola
Ја реко зајебавате се. Све мислио сјутра утакмица. Ништа друго него срамота.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kvota na Lihtenštajn je bila samo 48...
...
Može se dosta uzet na ovu kladionicu....
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Sad ce im Mirko na poluvremenu odrzati motivacioni govor da igraci shvate da su i to neciji stolari, domari, automehanicari u Lihenstajnu i da nema mjesta strahu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
tomo čelebić veliki fudbalski radnik u loži. do njega ćaci pedja mijatović.
Bgm mi ni da smo Spanija ili Brazil bili pa sad neka strasna razocarenja, mi smo vazda u nekom tripu bili realno, sto ekipno, sto pojedinacno. U genima nam je da uzdizemo svoje.
2kv, da se proba![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks