Norwegian najavio avio-linije od Norveške, Švedske, Danske i Letonije do Tivta
Norwegian je objavio svoj ljetni raspored za 2026. godinu, koji uključuje značajno proširenje letova prema Crnoj Gori, piše RTCG
https://www.cdm.me/ekonomija/norwegi...nije-do-tivta/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzesmo karte za Kipar za njegoševe dane, 50 povratna, Tirana naravno. Stan, centar aya nape, 200e 4 noći za 4 osobe.
Ima li ko kakvih predloga, sugestija, koji renta car uzet? Sve info dobroslo
Ja sam proslog septembra bio na Kipru, super je mjesto. Samo nemas nekih atrakcija, vecinom se seta i popije kafa... Limasol, Larnaka, Pafos. Fina mjesta za prosetati.
Ljudi lagani, svako svoj posao. Imas nekih katakombi i starih arheoloskih mjesta i crkvu dje je grob Svetog Lazara ako te zanima.
Nikozija obavezno makar na dan. Fascinantno je prosetat se kroz vremensku masinu kad se predje iz evropskog u turski dio grada. Treba pasos za prolaz.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Opcija za renta car?
Ja sam rentirao ali bas davno tako da se ne sjecam detalja.
Vozi se lijevom stranom to sam zapamtio pa predlazem da uzmes kola sa automatskim menjacem da imas jednu kutaru manje.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Do Ljubljane može li se ikako avionom ili mora kolima? Air Montenegro ne računam jer su cijene sulude.
nisu cijene toliko strasne, koliko umiju.. a jeftinije varijante koje ja koristim je Tirana-Trst avio pa GoOpti ima povoljne opcije prevoza do Ljubljane
Lijepa vijest
Wizz Air otvara bazu u Crnoj Gori: Nova era za aviosaobraćaj Crne Gore
https://bokanews.me/wizz-air-otvara-...caj-crne-gore/
Sent from my S25+ using Tapatalk
Rekoše mi da ako uplatiš 1000+ EUR da si u pretplatu za karte u Air Montenegro, karta do BG-a, povratna, bude oko 100 EUR, da koristiš kad hoćeš, nema ograničenja u datumima i slično ?
Nikad cuo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Dogovor sa niskobudžetnom kompanijom Wizz Air mogao bi biti sklopljen narednih dana, što će značiti 20-ak novih linija iz Crne Gore, saopštila je ministarka saobraćaja Maja Vukićević.
“Vrlo blizu smo dogovora. Biće 20-ak i više linija koje će oni sami voziti u Crnoj Gori. Sve će biti jasno vrlo brzo”, rekla je Vukićević i najavila iznajmljivanje još jednog aviona.
Ovo bi bilo predobro. Samo da se realizuje konacno...
Đe su sad dežurni hejteri
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dolazi Jožef Varadi CEO ovih dana u CG, ja se nadam da se parafira taj ugovor
Nije vala ni Tirana predaleko ali je naravno odavde dosta jednostavnije.
Mada se do Tirane pretežno popije I pojede fino, tako da ima i to svojih čari
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Lijepo je to ovako na prvu bice jeftinih i direktnih letova ali kao po obicaju uskraceni smo za info koliko ce to da kosta drzavu i da li je trosak opravdan. Prosle godine je potroseno 11.5 miliona eura u svrhu podsticaja avio kompanija.
To je oko 1 mil mjesecno. Ili 2 eur po glavi stanovnika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Podsticemo cistacice sa kataraktom da zarade 8000 mjesecno, valjda mozemo i ovo, dje ce neko unijet koju paru u drzavu, a i mi poc nedje, da ne ostavljamo milione Albaniji.
3 puta letio iz tirane, vise ne mogu
Nije to bas toliko blizu
Sto rekosmo ljudi za malagu
7 dana tamo je macola?
Da se to isparca tipa 3 malaga, 4 sevilja, da se vidi gibraltar ili nema sta da se vidi?
Rent a car obavezan?
Dajte par predloga bih u januar tamo nalo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks