Meni je drago sto smo mi sve naše probleme rijesili,pa su nam turci sad najveći problem
Nemojte samo da smarate da ovako pričam jer sam iste vjere kao oni,zabolje me kurrac i za turke,kurde i arape itd.
Imate vladu pa se njoj obratite,tu su pomirena braca Srbi i Bosnjaci,pa neka rjesavaju “tursko pitanje” u crnoj gori.
Al opet kažem,lako je nas zamajat sa nekom temom,izbaci neki “pomiritelj” kako ima preko 100 hiljada turaka u državi i da oce da nas okupiraju,bla bla bla.
https://www.vijesti.me/amp/776216/na...a-u-crnoj-gori
Samo su mi nejasni likovi koji misle da su muslimani iz crne gore oduševljeni time sto su oni odje(cast izuzecima)ali nemojte da mi pričate o nekim ciframa o 100 i kusur hiljada turaka,ne padajte na te glupe price(osim ako nekome nije namjera da potencira to).
Dobar dio tih ljudi je tu privremeno,isto kao sto naši ljudi idu po inostranstvu da rade.
Sto se tiče ovih problematicnih,automatski deportovati i rijesena stvar.
Sto se mene tiče,da ikako mogu sve bi ih do jednog vratio odakle su dosli,kad bismo se vratili rjesavanju naših problema i radu na boljem zivotnom standardu svih gradjana i da ova država krene naprijed,ali mi opet zanemarujemo i nedostatak domaće radne snage i mnoge druge stvari o kojima se do skoro pričalo.
Zivjeli Turci i da se sto više priča o njima,zelja je sigurno jednog dijela političara,ne bi li se skrenula pažnja sa drugih tema.

Bookmarks