A ovi primorci sto su izbili zabljacanina jer je iz zabljaka... sto cemo s njima...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 11-10-25 at 11:29.
Turci otimaju ljude u sred dana po ulica, i onda bjeze policiji kolima ko u filmovima. Da su se u tebe zakucali na kraju potjere, pa to bi bilo spektakularno
Sent from my phone
https://www.blic.rs/vesti/hronika/de...da-ima/6f5kncq
Od kad su poceli Skaljarci da primaju Turke u klan?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
kolega misli na ovo od prije par dana te se desilo.
https://www.cdm.me/hronika/filmske-s...ijske-potjere/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A znam, no pokusavam da dokazem da 15.000 Turaka nije najveci problem u drzavi. Ali kapiram zbog cega animozitet, i zbog tih razloga se nadam da ce ih se jos 100.000 doselit, da jos vise gore
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da ne promakne neprimijećeno od tone g. koje se ispišu ovuda.
Dakle, zvanična info ministarstva. I samo EPCG i ćerke, ne CEDIS i ostale el.-energ. kompanije.Broj zaposlenih u grupi Elektroprivrede (EPCG), odnosno u matičnoj majci kompaniji EPCG i njenim kćerkama kompanijama je za pet godina, u periodu od 2019. do 2024. godine, uvećan za 1.491, navodi se u informaciji Ministarstva energetike i rudarstva o analizi poslovanja energetskih subjekata u većinskom vlasništvu države za period od 2019. do 2024. godine, koju je Vlada usvojila u četvrtak.
![]()
nisu najveći ali jesu veliki. jer država neće da kaže koliko ih je odje. kao što napisah već - da ima naznaka sistema, kontrolisali bi se ovoliki ulasci. jer mora postojati neki red kada strani državljanin dodje odje i postane član zajednice.
Ja znam da bi tebi i takvima poput tebe smetalo da se dosele doktori, naucnici, umjetnici ako su iz Turske. Nije do vrste ljudi, nego do nacijeAjmo konacno da pocnemo da pricamo istinu
Otvorite se jednom, a ne sve nesto izokola, ali znate da meni ne mozete da vrdate
Iz te branše Turci idu u Njemačku.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
neće sigurno naučnici i doktori iz Turske doći odje. oni idu u neke bolje države. kod nas dolazi ološ, ka i mi što smo.
Lijepo.
"U nedjelju, 12. oktobra u 17 sati, sa Trga nezavisnosti, Podgorica će se pokloniti uspomeni na velikog umjetnika Halida Bešlića, saopšteno je iz organizacije "Manifestacija Podgoričko korzo".
- Njegove pjesme su nas spajale, grijale dušu i pratile kroz najvažnije trenutke života. Zato ćemo se svi — estradni umjetnici, građani i poštovaoci njegove muzike — okupiti da zajedno pošaljemo poruku regionu: Halid živi kroz pjesmu i sjećanje - naveli su oni.
Pozivaju sve da dođu, da zajedno zapjevaju i od srca odaju počast legendi balkanske muzike."
Ima ka što ima i naših.Kad velim naših mislim na sve iz bivše Yuge.Neki su krali,neki su pjevali,neki su otišli.Sa diplomama.Neki su opet se vratili.
Fakat je da ođe sigurno neće doći doktor nauka iz Turske.Struktura stanovništva koja dolazi ođe iz Turske je poznata pa ti upiri koliko te volja no tvrdim da je prolazno da će otići taman kako su i došli.
Umjesto da vam je milo sto im precjenjujete rente i prodaju stanova, sto se ogradjujete na njih, vi tako. Ne moze i jare i pare
Imajući u vidu da se Lažojko falio kako ima kripto valute koje više ne pominje, a i imajući u vidu da je bio partner scum crypto šeme sa Do Kvonom, vjerovatno da je preferirao da mu puste koji bitcoin od tih 3 Mio što su jeftinije platili.
Svima je tako najlaganije.
Nije neka astrofizika.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks