Results 1 to 25 of 5028

Thread: [SOFTWARE] Pitajte...

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    422
    Thanks Thanks Received 
    1,018
    Thanked in
    466 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Sto da radi co'ek sa sistemskim diskom koji se samo puni, prakticno do kraja?

Nije mi jasno cime se to puni niti mogu da provalim. Apsolutno nista ne instaliram, nikakve fizicke fajlove ne stavljam a prostor se samo smanjuje.

Prije neki dan sam imao jedno 2GB slobodno i poceo da brisem sve i svasta i nekako "nagurao" do 4GB slobodnog prostora sto je i dalje nista.

Jutros sjednem za komp, poslije par dana, i vidim da ima 800MB slobodno.

Kapiram da je zamijena sistemskom diska najefektnije rijesenje ali ne znam koliko bi ja efektivno kopirao sve fajlove sa trenutnog sistemskog diska, ukljucujuci i 'krek' programe, 'osjetljive' fajlove, razno-razne 'log-in'-ove sa pretrazivaca itd. itd.

Greska je svakako nastala u samom pocetku gdje je uzet' sistemski disk od 118GB sto je tada bilo 'standardno' a danas presmijesno i neprihvatljivo ali me zanima cime se to toliko brzo puni i postoji li nacin da se to izbjegne?

Ciscenje razno-raznih 'cache'-eva i sl. ocigledno ne daje rezultate a prakticno je 99% aplikacija i cuda instalirano na drugom disku ali ocigledno i sistemski za sebe uzima neke od tih fajlova, makar privremeno.

Nije ovo prvi put da imam problema sa ovim ali bih definitivno da ga rijesim na duze staze... Komp, iako (pra)star, sasvim je dovoljan za moje potrebe i ne planiram da ga mijenjam u bliskoj buducnosti ali ovaj sistemski disk od 100GB+ me unisti.
    Vidi sa nečim poput space sniffer-a šta ti tačno zauzima prostor. Može biti da su windows update file-ovi. Postoji način da se on prebace na drugi disk a uputstvo možeš naći na netu.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

2. The Following 2 Users Say Thank You to Milos Darmanovic For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)