U sred vožnje, brzinomjer stao, kazaljka od goriva u krivini padne na 0, pa se vrati, ne obrce km na satu, displej od borda ne pokazuje treenutne podatke.
Passat b5, 2000g
Sta moze bit?
38 mozda.
Prema tome, šta da ti kažem?
U sred vožnje, brzinomjer stao, kazaljka od goriva u krivini padne na 0, pa se vrati, ne obrce km na satu, displej od borda ne pokazuje treenutne podatke.
Passat b5, 2000g
Sta moze bit?
Masa, kontakt.
Trazim traverznu(most) za reno koleosa 2011, 2.0dci 4x4 110kw, broj sasije: VF1VYOKONUC356448, nova/polovna sve dolazi u obzir..
Ne postoji broj sasije sa “O”.
Nule su u pitanju, no tako ispade kopirano. Greska.
Evo ti kataloski broj, za svaki slucaj:
54400JY00A
Kakvi su generalno comline filteri za mali servis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo ce negativno da me afektuje.
Volio bih pitati ovog profesora kako nedostatak laka na krovnoj povrsini, na primjer, utice na bezbjednost ucesika u saobracaju i tehnicku ispravnost vozila...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hahaha,dobra logika.Kad već profesor upoređuje cijenu tehničkog i cijenu šišanja,zašto ista cijena tehničkog ako se već nema što pregledati od tih sistema.I čemu onda radnici sa posebnom licencom za moje auto koje nema te sisteme.
Otprilike,zašto da plaćam najskupljeg frizera sa Menhetna ako se šišam na nulu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Cast skoli i polozenim diplomama i licencama ali mrtav hladan rece da napuklo vjetrobransko staklo vise nece predstavljati prepreku na tehnicki.
Aj da je rekao far zmigavac stop... no dobro skolovan je na Masinski fakultet valjda...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što bi napukla šoferka bila problem?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Moze da pukne desava se... vibracije pranje, toplo hladno .... operes auto pa gas
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nikad mi nece bit jasno...
ako je u potpunosti tehnicki ispravan auto, i ako su svi paneli iste boje...zasto smaraju za lak i to
a onda se propustaju svakakvi krsevi
jer lak zna relativno brzo izgori, na crvene i zute boje, i na teget...pogotovo recimo ko zivi blizu mora
moze da se desi i za 7-8-10 godina da je vec u losem stanju
Hengst.
Imam li dje sad uzet kompresor za gumu? Izgleda sam je sinoc probusio a nisam ni primjetio dok ne dodjoh na skroz izdusenu maloprijea vulkanizer nijedan ne radi za danas...
Last edited by JigSaw; 11-10-25 at 16:59.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks