Jedna Britanka sto sam je upoznao, radila za UN. Rekla mi je i sto, jos za vrijeme rata. I zivjela je u HRV dok nije usla u EU i onda se preselila u CG. Kaze ako i vi udjete u EU, selim se u BIH. Al isto mislim da nece![]()
Jedna Britanka sto sam je upoznao, radila za UN. Rekla mi je i sto, jos za vrijeme rata. I zivjela je u HRV dok nije usla u EU i onda se preselila u CG. Kaze ako i vi udjete u EU, selim se u BIH. Al isto mislim da nece![]()
Bukvalno.. isto mi je tesko da skapiram te umove.
Znam jednog u CG redovan je gost u P.R.C. ima vez na Porto.Kad se samo sjetim kako je nekog Škota što god ovaj veli o nepravdama Vlade GB prema Škotima odgovarao hladnokrvno sa Its Your Problem.
Za koga radi ne želim da znam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
ružica si bila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E ne znam kako ljudi zaspu u deset pa odvale do jutra tri put se budim kad zaspim tako rano.
Ne umoriš se dovoljno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A nije to no imam već godinama poremećaj spavanja to je horor.Kad legnem u minimum jedan sve okey ali prije jedan..ka Buva što reče prije neki dan.
U kakvu mi elektrolizu od drzave zivimo.
Lokacija Prva Banka/Mtel, Bul. Pera Cetkovica, Konik. Ulazim unutra, sjedim, zena pored mene sa 2 djeteta, jedno pocinje da trci po poslovnici i dere se, zena nista, prekrstila noge. Obezbjedjenja nema. Druga zena koja ceka red za mtel dolazi svako malo kod prozora PB da provjeri dolazi li komunalna da je kazni jer je nepropisno parkirana. A nece niko, gospodjo, nema zakona ni reda. Ali tacno se vidi po njoj da je neopterecena mislju. Treci covjek se dere na zenu za pultom u mtel "kako nije platio racun kad sve uredno placa", sve to za 6 min.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
I kao šlag na torti i ti si tu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Treba si yebat toj djeci majku
To bi bila prica potpuna sto kaze extravaganca
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A što čini @kaemSe đavo.
Možda ga je to ispižđelo najviše što ne kulira samo divljeg klinca no i njega.
Možda je i pao match na Tinder, zato je bio u banku sa uzme kešolina...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pa sto fali![]()
Fali dosta osjećam se ka da mi je neko na slamku dušu usisao i to ovu papirnu.
Sokirao ti se organizam![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks