Što bi Nicolaas Thomas Bernhard reka da se ono ozbiljno ispovrćaš.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Koristiti ga i za biciklisticki ustanak.
Dje su ovi iz Biciklo.me da dignu bunu... mozda im treba stimulansa..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne pratite, toga su vec digli na biciklo nedje prije ljeta. A prije toga u kolima pa je ostao bez dozvole, i sad kad god ga na biciklo vide ide lizalica
Sent from my phone
Drogom protiv sporta
Srbi tokom noći oragnizirali straže kako bi čuvali džamije
Само кад се сјетим регионалне харанге посебно усмјерене на Абазовића након графита и ломљена стакала у Пљевљима.
Нико од тих активиста неће рећи "преварен сам".
“OK oderite”, odgovara tadašnja prva žena crnogorskog pravosuđa i od koleginice dobija poruku: “Moramo... Vidimo se u petak”...
Perović redovno i mimo propisa raportirala Vesni Medenici koga da pritvore, koga da zaposle
Слабо посјећено и примјетно велика већина 50+.
Да ли је то само због средине или ових дешавања видјеће се кад одраде скупове у БА, ХН и НК.
Иначе види се да им је логистика и даље добра, нове заставе и копља, мало се губи на оригиналности али то им никад није била јача страна.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Hvala,veli Hvala.
Ovaj Abazović je...u istoriji Crne Gore.
https://youtube.com/shorts/UmAFfcd4D...7PVfVupD-HvB7P
Last edited by Bluemoon; 10-10-25 at 00:04.
Bio je jedan sto je drža' kiosk na Barutanu kod skole. Pominjao sam ga ja mislim, limenčica mala je bila 3 ipo eura kod njega. I naidje neko I nazva ga "Drer". Mora da je blizu nesto ovome vasemu dreru. Neka ih neka deru kad I'm moze bit'
Srecan dan mentalnog zdravlja... jesmo li svi na broj
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad se sjetim kako je ovdje na forumu drvlje i kamenje bacano na ona dva lika iz CIVIS-a što su ih kladioničari častili televizorima.
To se danima samo o tome pisalo.
I to im je zapečatilo političke karijere, morali su po kazni u potpredsjednike vlade i ambasadore.
Tko leti, vrijedi...
nijesu čak ni kopipejst sns-a nego prepisivači svakog ko gore uzme bilo kakvu vlast,najpodguznije muve,sluge svih gospodara,populisti sa dna kace.
nikad,niti jednom nisu propuštili da se podaju svakom ko bi im donio i ćamil dopa,za 30+ godina koliko nas jašu.tu ima 'ljudi' koji bukvalno u svom životu jedan jedini dinar nisu pošteno zaradili a u svojim 60tima su.
najtužnija stvar je što čak i od njih ima gorih.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kuce-na-gorici
Ovaj Piperović nekad imam osjećaj da je jedini advokat u CG.
Uz nadu da slijedi vođenje postupka protiv stvarnog vlasnika ničije kuće.
U suprotnom je sve ovo mazanje očiju.
Ide maca oko tebe...
Čemu je služilo objavljivanje prepiske…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
то је портал српства, уједно и гласило владе. тако да.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dje su sad oni što su prosipali mržnju ovuda, što su se sprdali sa navodima da su to podmetnuti grafiti, iako se osjećao taj podmetački potpis, dalo bi se zaključit da su i oni indirektno učestvovlai u tome
Ne znam dje si vidio da je kolega spomenuo df-ovce, non-stop spinuješ i podmećeš.
Inače jeste tako bilo, u izbornoj noći posle proglašenja rezultata su dolazili momci koji su glasali da kažem kontra dps koalicije
Forever young, i want to be forever young
"Dje su sad oni što su prosipali mržnju ovuda, što su se sprdali sa navodima da su to podmetnuti grafiti, iako se osjećao taj podmetački potpis, dalo bi se zaključit da su i oni indirektno učestvovlai u tome"
I to ne mali broj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks