Šlag na tortu je što DPS organizuje miting danas u Pljevljima -gradu dje su organizovali ispisivanje nacionalističkih grafita i poruka mržnje prema stanovnicima koji pripadaju islamu,treba stvarno obraza nemati cenim.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ladno vlasnik farme magaradi izjavi i potvrdi da 10 godina na posao ne dolazi u agenciju hahahhahahhaha a jel realno ovo i nikom nista...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Saveljić?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Đe nam je Tripleta.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Slažem se da vjerovarno pričaju iste priče i sad ka i oni tad,ali nemam dovoljno mentalnog kapaciteta da predvidim koga bi sad nova vlast instruisala i koje(kakve sadržine) grafite da piše a da to bude pandan ovoj DPS street art kampanji iz PV npr.Ako me razumiješ,ono što ja ne mogu da shvatim,protiv koga bi sad trebali da budu upereni ti grafiti i kome da podmetnu da su autori,ako pretpostavimo da su i ovi sad i oni tad isti...a jesu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 09-10-25 at 15:45.
PES je novi DPS, to nema sumnje. Ali sreca pa nece moci dugo vladati, posto idu u propast.
Kad padne AV rezim, isplivace sve sto Koljenica, Pipun i ostali na platni spisak rade protiv CG.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Само да питам форумаше дпс-овце да ли је међу њима уобичајено да се говори ДЕРИ.
Пошто је оснивач Посје релативизовао то што је написао у поруци. Ваљда је нормално, по њима, да се вокабулар јаблана усвоји у свакодневној комуникацији
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kohola-i-droge
Čovjek se lijepo uradio,i sjeo na biciklo,ali...trt![]()
...
Sad brate instaliraju spomenik, promangupisali su se ovi
A ono za pljevlja niko nasjeo nije, svima je jasno cije je djelo
A znas li u pljevlja sta je uradio gradonacelnik da bi optuzio sugradjanina koji mu se protivi i njegovom bahacenju?
Poslao je dva komunalna policajca da zapale auto i optuzili njega
Sreca baba neka bila budna u sitne sate i vidjela inace osta on a vec su ga privodili i to zato sto brani stare ljude i stopira poslove
Ista bagra ljudi, malo je vremena proslo stice ih
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jedva čekam izvještaj sa današnjeg mitinga DPSa u Pljevljima.
To će mi zaokružiti dan.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
df je copy/paste sns. ali eto i oni takvi kakvi jesu ne bi postavili bota svoje partije na funkciju državnog sekretara. ovo je bruka i sramota.
https://www.vijesti.me/amp/778273/ov...rjesenja-vlade
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nemoj da obeshrabruješ ove naše sa foruma, valjda se i njih sEte
Poslaniku se nabavlja telefon koji nije prijavio, covjek predsjednik DPS-a. Zakljucuje se iz poruka. Iz istih poruka saznajemo da Pośo smatra da nekoga treba odrat.
Bot sa drustvenih mreza koji crta tabele u excel, postaje drzavni sekretar, bukvalno prvi covjek poslije ministra.
Portparol DPSa proziva prvog covjeka SDTa na drustvene mreze da je sa njim olajavao DF.
DPS pravi miting u Pljevlja dje je pisao grafite. Isti grad dje je aktuelni gradonacelnik nagovorio drugare da zapale auto pjeva cetnicke pjesme i obraca se bulama.
Policija trazi spomenik od par tona ne moze ga nac, bas kao sto ne mogase ni djeda od 80 godina uhvatit po planinama ali imaju aplikaciju kojom svaki prestupni dan javljaju da je blokada puta na Belveder.
Tri miliona su Turci nudili vise za brodove od Danaca ali zalud sve su prilike. Nema veze, nadoknadicemo ih iz emisije obveznica dje se ocekuje da gradjani kupe za prinos od 3.75%. Prinos je manji jer ide porez na kapitalnu dobit ali nema veze vise je nego kod banaka fakat a Vlada i ministarstvo koje sakriva ove finese su vise nego kredibilni za investirat i kupit obveznice drzave sa preko 5000 sluzbenih auta.
Za dirketora RTCG sud je 3x utvrdio da je nezakonito zasio na poziciju, on i dalje vedri i oblaci. Sudske presude u praksi.
Ovo nije Trumanov sou, nije ni Matrix vec sasvim regularan dan u CG.
Dje mi zivimo greote.
Last edited by hercules; 09-10-25 at 18:45.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dodaj i ovo slobodno.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...adu-parlamenta
Ludilo bez kraja.
Hmmm nekad i opozicija sad df tf snp pes ura nisu dolazili na posao pa su primili svi skupa milionce i kusur... sad im smeta gospodi....
A imamo i jos obicne po 10 godina sto ne dolaze pa nikome nista...
A imao i raonikija koji je preko kartica i ukucavanja doveo 300 fantomskih ljudi iz rtcg da se upoznaju sa novim radnicima....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Je li imalo sramota ove sto su glasali dps?
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks