To je lanac iz Srbije, nema đe ih nema tamo, u BG samo ih je mislim 20-30, đe se god okreneš Walter
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
To je lanac iz Srbije, nema đe ih nema tamo, u BG samo ih je mislim 20-30, đe se god okreneš Walter
Nisu vise gore toliko popularni, dosadili su ljudima izgleda
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Meni walter ni odje ne valja, cevapi su im uvjek presuvi. A mozda je i do mene jer volim holesterol vise nego majku
Ja sam bio par puta , samo prvi put mi je bilo lijepo , posle losi i nisam više isao. Ljepsi su mi u kvalitet .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Meni su lojavi ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije cista junetina nego junetina plus ovcetina. Zato su i malo vise lojavi.
To je ta kombinacija mesa kao sucko gruda sto ima u kvalitet. Ima poseban smek meso i malo su vise lojavi. Ja licno taj smek cevapa ne volim tj ne podnosim. Osjeca se ta ovcetina izrazito.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by Pasha; 09-10-25 at 13:57.
Meni ne smeta nisam ni primjetila.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Meni su isto odlični ćevapi u Walter
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kako se meni jede kuvana jaretina. Uh.
E ja ne znam kako su im to ćevapi presuvi kako reče ako loj stavljaju.Evo mi sad presjedoše od vaših hejtova što je ovo.
Meni je bitno da je meso kvalitetno jer svašta po restorana uvaljuju što se mesa tiče.
@Pasha ja pitah đe ima jaretina da preskočimo ovu priču o Walteru najbolje meso na svijet.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Valjda u Kastel u Niksic ?
Nema dok se to doma ne skuva s varenikom.
Meni neko reče da je lanac Walter vlasništvo Harisa Džinovića. Neprovjerena informacija, ako su lagali mene i ja lažem vas...
Ćevapi su mi bili copy/paste Šuća Grude (Kvalitet na Pogrebno), taj jedan put kad sam ih jeo. U suštini ok su mi ali mi lokacije nikako ne odgovaraju.
za ćevape - još jedan plus za Walter.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ukusni su ali previše masnoće, poslednji put su mi atomsku napravili u stomak.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Aj kad pohvalih Walder zbog mesa iako nisam u ljubav sa tom fast food da dodam i Smash.
Oni mini burgeri su mu odličan potez ali mi je najjači paradoks što su mu to neki Ameri predložili.
No što se tiče mesa - liga.
Zna bogUmi ja ga podržavam da ga u maksimum kapitalizuje.![]()
Jos mi jaretina fali pa da se besim.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks