To na temu je upitno. Imaju neki koji su nešto Id i koji nijesu. Neće da se tim uređajima kopira svaki. Ja sam ga kupio i ne radi. Valjda i onaj čip mora da bude odgovarajući. Ako ti je samo par čipova, onda pođi da ti naprave. trebalo bi da je cca 5 eur po čipu
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ima li ko preporuku za nekog ko bi mogao očistiti klimu i bojler od kamenca?
Da ne dupliram napore...
Za klimu imam, za bojler tražim
Sent from my T Phone (2023) using Tapatalk
Servis Vujović je profi.
Što se tiče bojlera i kamenca kad baš toliko zariba da mu treba čišćenje kamenca sa grijača moje neko mišljenje više se isplati uzeti novi.
...ovo važi i za veš mašinu stariju od garancije pošto smećari danas prave veš mašine kad istekne garancija da je moš bacit skuplja popravka no nova.
Pa kad gore pitah i ostah bez odgovora uzeh Samsung za cca 300e ima na popustu 35% u tehnomax ako ko traga za veš mašinama.
da li neko ima svjez primjer ugovora o radu na word ili pdf fajlu?
Hvala svima. Sa Tula company sam se cuo.
Mada moram priznat, skupi paneli jbt zivot.. nevezano za njih, nego ovako uopsteno.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Gdje je najbolji izbor casio satova kod nas?
Klasicni digitalni, ne gshock.
Ima li neki model koji bi preporucili?
Ili ako znate negdje online da se poruci nesto sto nema ovdje
Alexshop djeluje sasvim korektno, makar što se tiče Casio brenda.
https://alexshop.me/casio
Tamo pod Classic je to što tražiš. Imaš i Edifice seriju ali su dosta skuplji i većinom veličine vodomjera.
Zna li ko koja je pjesma, čuo sam je u Voli nekoliko puta u zadnje vrijeme. Bila je popularna prije, nešto kao flamenko sa arapskim uticajima. Mislim da nije Gipsy kings, a pjevačica ljutito pjeva na flamenko način, onako energično?
Nije valjda ova? RTS je 90ih opučao s njom
Nije - kod ove što ne znam je više muzika put arapske i flamenco u isto vrijeme, a pjevačica je baš ono hard core flamenco
E jbg, ne mogu ti pomoć. Ali fala što me podsjeti Alabine tj. Ishtar a preko nje i Žike Šareniice, jebo ga ti.
Imas u ul. Slobode, ako si iz PG..preko puta bivse robne kuce, imas i u Deltu, imas i u Time, isto u centru...a sto se preporuke tice...sve zavisi sto oces. Ja licno imam, a i preferiram takve satove, Casio ProTrec solar...traje od 2007, prosle godine tek zamijenjena baterija...i sad jos gura
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Đe mogu da nabavim automat (starter) od alnajsera za ford fiesta 98?
koji to imaju ?
Fali mi ovaj "čep" što ide preko federa sa druge strane točka od bicikla.
Ne mogu da nađem gdje mi je pao dok sam mijenjao gumu.
-Gdje to da nađem da kupim?
https://u.cubeupload.com/yanma/IMG20251013135438.jpg
Pogeldaj u prodavnicu bicikala preko puta Delte, ili Olimpija, kod poreske uprave na Drač. Eventulano ako ima dje neki servis bicikala
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Viđi kod Nina Mehovića ili Ivana Arčona
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks