Svi pritvorenici iz Istražnog zatvora prekinuli su štrajk glađu, saopšteno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Strajk poceo 15 septem.... Katnic jos strajkuje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Realno okupirali su sve samo niču poslovni prostori sa nekim kancelarijama koje niko živi ne zna čemu služe i šta rade tu.
https://www.pcnen.com/portal/2025/10...ta-amfilohija/
Свако је знао да си љига и лиша људска, тј дпс-овска.
Јадниче јадни. Ти љекар?
Jel Borovinićka "njene" obavještavala, ne sprdaj se života ti
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Šta mislite da političarima uvedemo vize? Pa onda ostalima, oni su ipak manje štetni.
Turke pod hitno nazad, nema to nikakve veze sa bilo cim samo sa zdravim razumom
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
o šubari imam najgore moguće mišljenje. i ne bih njega ubača u ovu priču. država ne kontroliše ulazak stranih državljana. nije normalno da ih ovoliko bude. moraju postojati neke procedure. evidentno da to kod nas ne postoji. bukvalno na nedeljnom nivou imamo različite slučajeve u kojima su akteri državljani turske. pa kroz centar pg ponekad kad prodjem imam osjećaj ka u izmir neki da sam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mi uglavnom privlacimo sljam, u ovom ih je dosta sa turskim pasosem.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Колико сам чуо Курди су углавном.
Још горе.
Али Бар ће то да ријеши
Нема зиме за нас
Isto vam je to turci kurdi trte ...
Nego jeste svi na broj
Vidim sad su aktivni drugi botovi sa zastitom ... pa se svasta prica o uhapsenim funkcionerima...
Iskopirah Dragicevica :
Ako ste se pitali kako izgleda otmica u sred bijela dana evo video.
Danas oko 12:30 u Budvi državljani Turske oteli su jedno lice, pa potom velikom brzinom krenuli ka Kotoru.
Policija je brzo reagovala sprovela niz mjera i radnji.
Tokom potjere vozač otmičara napravio je udes, prebacio se u drugo vozilo gdje su isto bili državljani Turske pa su brzom i odlučnom reakcijom službenika policije sustignuti i svi pohapšeni.
Postavlja se više pitanja.
1. Kad će početi naše državljane ovako da pakuju?
2. Zašto misle da mogu da rade ovo i da im prođe?
3. Zašto se dozvolilo da se kreira paradržava sa para ekonomijom i još jednom mafijom unutar naše države?
Ja dodajem da li bi VI prijavili ovako nesto kao ocevidac?
Zaslugom medija stvoreno je drustvo bez empatije ... zaslugom sistema kurcobolja...
Last edited by NetworkMaster; 09-10-25 at 05:34.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
https://rtcg.me/hronika/764400/objav...bjezne-4s.html
Ајде сви знамо да се људски талог скупио у ОКГ ДПС, али је ли тамо био ко нормалан или су нам болесници водили државу деценијама?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Da se vratimo u stvarnost...
Dobro jutro, uhapsiše li kojeg mimera jutros?
Evo Veka prođe pored mene, jaše konja.
Izgleda da su sve guze zadovoljili.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Извини, шта рече?
Што сте сви тамо такви какви сте, па шта да ти радим.
Што је твој Јевто љекар, жалосно је.
Што је твој Бели Орао водио разна министарства, поразно је.
Имате ли ви тамо у ОКГ уопште осјећај за елементарну честитост и да има живота и ван криминала, ма у каквом облику био?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks