Imas one endoskop kamerice kod kineza. Imaju i od 2-3m duzine kabla. Od nastavaka dobijes obicno ogledalce, kukicu i magnet. Pa polako trazis...
Taj nastavak ti je od mesinga, i magnet ga nece dofatit.(barem ovaj moj, Profi Air)
Mozes odsarafit sjedista, ne moras ih vadit skroz, ti usmjerivaci vazduha su obicno iz sekcija...Koliko se tesko skidaju na tom audiju, ne znam...
Kako god, u slucaju da krenes da vadis sjedista, obavezno raskaci klemu sa akumulatora da ne bi bilo airbeg gresaka
Imam ti ja onu dugacku hvataljku pa ako oces da pecas?
Na vrh je "dugme" a ona je savitljiva i dugacka dosta da bi zavrsila posao ja mislim
https://eplaneta.rs/carmotion-hvatal...1apt86681.html
Last edited by Tico; 06-10-25 at 08:26.
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Zna li neko u kakvom je stanju ovaj konkretan auto?
https://www.facebook.com/share/19roiS1tfV/
Vlasnik kaze da se trap malo cuje a da je ostalo u redu. Koliko sam na internetu procutao letva im je najceaci problem ali navodno nije to.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
20 dizel je valjda bas bio los
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
2.0 sa 115 KS je nedoder. Ostali su smece.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovo bi trebalo da je taj 2005 85kw. Nego svakako bih ga volio provjerit a nije mi blizu pa rekoh da neko ne zna slucajno taj konkretan auto.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
rozaje...
nije im bas sjajna zastita od korozije, treba provjerit kakav je odozdo'
Zastita im je bez greske.
Koja je cijena malog (djelovi + majstor ruke) za Skodu 2020. god, 2.0 dizel, 150hp, automatik?
Da idu neki da valja djelovi, a ne neki skart.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Orgullo; 06-10-25 at 20:18.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
175 evradi.
Dje nadje u Neuss, sve turci i arapi tamo..pih, gadi mi se kad moram tamo da odem.
Sto se tice one registracije 3.0 sa onom manjom baterijom od 48V. Ko je zaduzen za to da stavi da je mild hybrid kad se kola uvoze iz inostranstva, da bih izbjegao taj porez na luksuz?
jer cuh ako ne stoji u saobracajnoj mild hybrid iako ga imas, opale ti taj porez
Podgorica Podgoricanima!
Sve pocinje kod Sisevica.
Uzeo sam neki vw polo 1.0 benz za po gradu u Niksic, na Cetinjske je table, lik koji mi ga prodao mi obeca da ce mi zavrsit kupoprodajni na Cetinje pa kad odem za njega samo da potpisem (auto mu je od druga sa Cetinja valjda), medjutim evo ne javlja se vise, regan je jos nekih 20 dana, bez kupoprodajnog ga ne mogu registrovat ni prevest na sebe? Sto da cinim sad zna li iko?
A ti dao pare prije kupoprodajnog?Prijavi ga
Yuasa 62Ah u Next sa popustom 65€
Best bay uloženo = dobijeno
Zavisi od popusta, 70 je za mene. Nema bolje varijante.
Nema boljih akumulatora. OEM na Toyotama.
To je 40% popusta?
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks