Prati li ko ovaj zavrsni major? Ekipa Maden-a Boskovica ispade danas. Vrhunski mec pun preokreta
Evo ljudi, na ljeto 2023 dolazi nova era kantera - čuveni Source 2 update nakon više od deset godina, Valve se smilovao.
Kao neko ko ima 3k+ sati na CS:GO i još jedno hiljadu potrošeno na gledanje turnira i majora, moram priznat da sam uzbuđen.
https://counter-strike.net/news
Prati li ko ovaj zavrsni major? Ekipa Maden-a Boskovica ispade danas. Vrhunski mec pun preokreta
Bas cu pogledat sad, Mada mi you tube vazda izbaci meceve. Gledah juce malo Lobanjicu I Simpla I nasmijase me dobro
Imaces sto vidjeti. Slabo imam vremena pa ispratim samo ove glavne faze vecih turnira. Simple je pauzirao da se adaptira na novi cs. Loba fino prolazi, radi sto voli. Milo mi je
@nicky vidje li mladog donka I ekipu sto napravise u katowice, a milo mi sto su razbili onaj faze. Maden sa falconsima izbaci svoj bivsi klub, navijao sam za njega. Cupavo na kraju I hrabro ispadose
u polufinale. Fpl poceo fino se kidaju, simple se vratio.
BJELOPOLJCI NA JEDNOM OD NAJVEĆIH TAKMIČENJA U COUNTER STRIKEU
Bjelopoljci Ognjen Medenica, Aldin Hasanović i Dženan Bećirović, nedavno su prisustvovali jednom od najvećih takmičenja u Counter Strikeu, koje je održano u Kelnu.
Naši sugrađani prisustvovali su ovom takmičenju sa ciljem da nekad u budućnosti ovo takmičenje organizuju u Crnoj Gori.
Virtuelne igrice iz godine u godinu dijelom osvajaju svjetsko tržište, a i na domaćoj sceni postoji veliki broj ljubitelja, kao što su ova tri bjelopoljca.
Hasanović i Medenica tokom prošle godine otvorili su gejming centar u našem gradu. Te podsjećamo da je Hasanović u jednom od intervjua ranije kazao da njihov tim ima za cilj da dovode ljude iz inostranstva, da im predstave Crnu Goru i sjever, kao i da žele da stvore gejming centar, koji će privlačiti ljude iz cijelog svijeta.
*Sponzor teksta Merkator
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja reko da su igrali a oni isli da gledaju IEM Cologne lol, neko je od ovoga ladno napravio vijest?
Aooo kakav meč ...
https://www.youtube.com/live/dFaSfzm...x95G9IOhc7bhwh
Zasto je ova tema umrla? Zar nema niko da aktivno igra kanter 2?
Život je prekratak da bi pili loše pivo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks