A nikome nije čudno što još uvijek ne znamo šta se ovim ljudima tačno stavlja na teret po KZ-u? Stvaranje kriminalne organizacije ne može da postoji u vakuumu. Mora da bude vezano najmanje za jedno krivično djelo zbog kojeg je kriminalna organizacija postojala. Obično se to odmah objavi. Ovog puta je to izostalo. Zašto?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Potpuno je jasno ZAŠTO.
Nije, za svakog pise zasto su optuzeni.
...ako ih prije toga ne puste..na slobodu.
Kakvih predstava JBT ovo nije ni kabare kako nazvati sva njihova tzv hapšenja.
Jasno je da im smjestaju, to su sve hrabri ljudi, pravi hajduci
Umoran sam od svega sto znam
Nece da lici ni na sta.
Da bi sudija na kraju donio oslobadjajuce presude.
A radili su ono sto smo svi sumnjali da rade, a Piperovic nam potvrdio.
Ja se ne vodim time sto kaze vlast, opozicija.
Onim sto kaze karika koja nema interes da obmanjuje.
I rece covjek da su spijali Coi, a Coa sasvim slucajno ima nekoliko medija...
Pa mi ti reci da nema prostora za jednu kvalitetnu optuznicu?
To sto ce bit nakicena ne bi li bilo vuk sit a ovce na broju, to je druga stvar.
Najavljivali su nam Eliot Ness-a, a dobili smo Milivoja Katnića v. 1.1
A ne smještaju im no zajedno prave predstave samo budala ne bi viđela što čine.
To nije sprdnja,no teška sprdačina.
Postalo je jasno kako to sve funkcionise.
I ruka ruku mije.
Iscimaju ih malo, par mjeseci u istraznom, na kraju oslobodjeni.
I pravo da ti recem, ako nije neko ubistvo ili akt na stetu velikog broja ljudi, ne sjekiram se kakva ce presuda bit.
Svi rade isto, ljudi se pobune kad im ne moze bit da oni rade isto.
Jasno je meni to postalo,pooodavno.
Apsolutno me ne zanimaju njihova hapšenja i to,i izigravanje policije nek lijepo oslobode svi oni skupa i bivši i sadašnji institucije a ne tu da glume ka da su nezavisne.To što čine,to ni pas s maslom izio ne bi.
Ne znam, jer neće da kažu. Gledam ovaj slučaj i prvo mi na pamet pada Libertas koji objavljuje dokaze sa Sky ECC, pa nikome ništa. Jedino za šta ovdje mogu da se uhvate iz onoga što su do sad iznijeli je odavanje tajnih podataka, ali tu treba prvenstveno da odgovaraju oni koji su te informacije odavali, kao što je ova tužiteljka, ako je to tačno. A da se ne lažemo, svi mediji u Crnoj Gori dobijaju podatke od ljudi iz institucija, i to podatke koje ne bi smjeli da imaju, pa ih još SDT nije pokupio.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
DPS je pravio specijalna odjeljenja za svoju specijalnu đecu.DPS je nasljednik kulture DEVEDESETIH.DPS je reketira svakoga ko mu nije u partiju.DPS je bio jedan KONGLOMERAT mafije.
DPS-u su slučajevi zastarjevali kad neki mafijaš rokne nekoga.DPS je ono što jes,vazda iznad drugih.
Nećemo se lagat što je bio DPS.
Prvo.
Drugo.
Razlika ovih sa istim je što nisu baš ni u to vrijeme niti doba junaka zlog no koriste isti da opravdavaju sopstvene promašaje sa isfoliranim hapšenjima jer su sa DPS-om u dilu.
Brzo li zaboraviste sječu direktora u režiji Veke Bratić. Što bi sa njom, koliku štetu je ono napravila?
Brzo li zaboraviste onog iz EPCG što je kocka sa službene kartice. Vrnu li repa?
Brzo li zaboraviste novozaposlene dostojne u EPCG. 60-70% ne dolaze na rabotu. Kolko ih mjesečno plaćamo, prosek tisuću ipo?
Brzo li zaboraviste svadbeni dar Mija Lekića
Brzo li zaboraviste provizije za sklopljene kojekakve aranžmane, kolko li se ogradiše?
Predstava za javnost...
Ah da osvježilo, to se ne broji
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Sve je to marginalno u odnosu na recimo koncesije za mhe, ili telekom, ili limenku, da ne idemo dalje... pa ti nije smetalo da potrcis da zaokruzis![]()
Umoran sam od svega sto znam
ne znam čemu frka kad se pomenu recimo in4s & borba. to su glasila vlade cg, koje drži sns. pobjedu za tvoju info isto kupio sns, brzo će i cdm pa će ga svi čitati i biti najbolji portal svuda. to čita masu naroda odje. tekstovi im jesu puni mržnje ka odredjenom dijelu naroda, ali uklapaju se u narativ koji vlada u ovoj zemlji. sjećam se kada je izašao na borbi jedan sraman tekst u kojem je autor vrijedjao ljude druge vjere koji žive u pg. listom se autor branio na ovom forumu. jbg, borba i in4s su sad vlast i njima vjerujemo sve. ako smo već republika srpska ili ti iljadugodišnja srpska teritorija, moramo taj naziv i opravdat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kad je taj spomenik postavljen i od strane KOGA?
U Nikšiću je danas povodom 13.jula, Dana državnosti, svečano ozvaničen završetak radova na rekonstrukciji Trga slobode i otkriven spomenik narodnom heroju Čedomiru Ljubu Čupiću.
Spomenik nazvan "Heroj na korzu", rad Zlatka Glamočaka, otkrili su predsjednici države i Opštine, Milo Đukanović i Veselin Grbović. Spomenik Ljubu Čupiću, visine 2.20 metara, a širine 90 centimetara, urađen je prema idejnom projektu Mihaila Radojičića, a finansije je obezbijedio nikšićki preduzetnik dr Dušan Đurović.
A kad je ovaj spomenik postavljen?Što ima meni Milo Đukanović i Veselin Grbović da postavljaju partizanima spomenike kad znamo ko su oni?Ratni profiteri,drug,ratni profiteri.
![]()
Last edited by Bluemoon; 06-10-25 at 22:03.
Bivši ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, saopštio je u emisji Naglas na TVCG, a prilikom komentarisanja oslobađajuće presude u slučaju "Tunel" da je jedna od osoba čiji je DNK pronađen prilikom istrage u prokopavanju tunela ispod Višeg suda, ista oosba koja se tereti za pomaganje prilikom nedavnog dvostrukog ubistva na Cetinju prije par dana.
"Jedno od lica čiji je DNK pronađen u tunelu, koje je učestvovalo u logistici za ovu akciju, a koje je oslobođeno odlukom sudije označeno je kao pomagač prilikom dvostrukog ubistva na Cetinju, koje se desilo prije nekoliko dana. Toliko građani treba da znaju o sudskom sistemu", istakao je Adžić.
Okleee tebi te info?
Ne javlja se,mora da je uZapcen već
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks