Kalergi plan
Svaki dan je dobar za upiranje.
Izraz 'teoretičar zavjere' popularizovala je CIA kako bi diskreditovala one koji istražuju njihovu propagandu, psihološke operacije (PsyOps), tajne operacije, prevare i diverzije. Cilj je bio da se u javnosti omalovaže i ismiju, naruši im kredibilitet, a istovremeno primenjuju zastrašivanje, vrše pritisak na njih i kompromituju. U ekstremnim slučajevima ih prebiju/ubiju. Ali sve manje to pali u zadnje vrijeme, jer se vremenom sve više popularnih teorija zavjere (koje su moguće, znači ne one tipa "ravna zemlja" itd.) ispostavilo da su istinite.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni smeta konkretno sto narod gubi mnogo vremena na gluposti
Sta ti sad kao saznas da je korona na primjer iz laboratorije, koga boli *****. Da ameri nisu sleceli na mars i milion drugih sranja
Radi druze da tvoj zivot dovedes u balans da te boli oni sta ko radi dje ko radi itd
Zaradi koji dinar da mozes obic svijeta, ako nije moguce makar na planinarenja se ima dje
To i vjerovanje i ubjedjivanje ljudi koji vjeruju u Boga da postoji i slicno, to mi je glavni dokaz nedostatka inteligencije
Dakle bilo kakvo ubjedjivanje nekoga u svoje ideje je nedostatak inteligencije
Jedan zivot treba svaki dan trosit na gluposti belosvetske
Eto izmracih malo, ne zamjerite
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ono kao da možeš da utičeš na to, promijeniš nešto, imaš koristi od toga što "znaš" da je ta neka teorija tačna.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Eto, napisa ti to krace i na ljepsi nacin
Bukvalno sve receno
Pa i ti radis istu stvar, ubjedjujes ih da oni nisu u pravu nego da je tvoja ideja zivota normalnija i da zivot treba svaki dan trosit na gluposti belosvetske
Inace, tvoje razmisljanje, nevezano da l se slazem sa njim ili ne, je omoguceno iskljucivo zato sto je neko postavljao pitanja i dalje istrazivao stvari za koje tebe boli racku
Last edited by JigSaw; 22-10-25 at 10:43.
Apsolutno netacno
Kao dijete sam se nacitao svega toga i to me je i dovelo do toga da shvatim da je nepotrebno trosit vrijeme na stvari na koje ne mozes da utices sa mojeg nivoa
(Citaj trece oko)
Druga stvar, ja sam na primjer fudbal gledao nekad sa uzivanjem, svaki vikend, svaka liga sampiona, basket itd
Vrijeme ide stari, kad dodjes u 40e kapiras da se vrijeme valja trosit na nesto drugo, uz obaveze koje imas kao roditelj i posao vrlo malo vremena je za sebe
I zamisli ja sjednem i slusam vlada georgieva i niggora pomorca koji prica da je zemlja ravna ploca
Ne, nek svako radi sta voli
Ja sam se na primjer vratio citanju
Nema instagram, fb i mudre izreke da me gaze
Nista ne znam o sky prepiskama, ko je u kakav klan itd
No odosmo od teme ali eto na primjer ja sam ubijedjen da postoje vanzemljaci ali zasto bih sad ja gledao one raspale emisije na discovery i slicno
Baceno vrijeme
Edit:
Evo jutros radim i slusam jurgen klopa, strasan podcast od 2ipo sata. To valja cuti, moja preporuka
Last edited by kaemSe; 22-10-25 at 11:43.
Nismo svi isti,Kaemse.
Siguran sam recimo,da ogroman broj ljudi na planeti ne bi pogledao taj podkast sa klopom 2 ipo sata,ja iskreno ne bih ni u ludilu.
Slazem se da dosta naroda troši vrijeme na gluposti,ali ljudi imaju različita interesovanja,neko politiku,neko sport,neko gejming,putovanja,neko je radoholicar pa ga ne interesuje ništa od ovoga sto smo pomenuli itd.
Ne gledam ado, vec slusam i radim svoj posao. Ono dva u jedan
Valja cut ljude koji su uspjeli u svom poslu, nije odje fudbal glavna tema ako mislis na klopov podcast
Nemoj mi sto zamjeriti,ali mene bi nešto bas trebalo da zainteresuje da bih ga slušao 2 ipo sata,ali bas
Zapravo,ne znam da li sam u životu poslusao nešto duže od sat ipo recimo,ne računajući filmove i sport,recimo tenis sam znao da gledam po 4,5 sati.
Al opet bi neko rekao da sam budala(znam da nas ima još dosta koji smo gledali)jer sam toliko vremena proveo ispred ekrana gledajući kako dvojica “prebacaju lopticu”…
Ne bih da skrećemo s teme više,slažem se da ljudi trebaju da rade na sebi i da se drže podalje od mnogih gluposti koje nam se serviraju,ali opet kažem da nismo svi isti i nemaju ista interesovanja,mada se vremenom i to mijenja kao i u tvojem slučaju.
Nema razlike izmedju slusanja Klopa i nekog drugog, u svakoj sferi ima neko uspjesan, pa i u tim teorijama itd. Uglavnom, isti si kao ovi sto ti smetaju, jer i ti ubjedujes ljude na svoj nacin zivota (sto je inace skroz normalno) ali ne znam sta ti je problem to da priznas. Na ulici sad da krenemo da pitamo ljude, makar 1 od 10 ce reci da si retard jer si pratio fudbal toliko godina a to je gubljenje vremena. Sto i jeste istina, jer od toga nemas finansijsku korist, al ne znaci da je to losa stvar. Nije sve u parama i uspjesnost se ne mjeri u tome kolko ko kesa ima, jedina stvar koja je nenormalna kad covjeka ne interesuje apsolutno nista i ne tezi ka znanju, a ne u kojem polju je to znanje.
Mada mozda si se i lose izrazio, ja bi rekao da covjek treba da ima umjerenosti u svemu sto radi.
Procitas li nedje da sam iskoristio termin smeta vodim te na veceru dje oces i ovo pisem citajuci tvoj post ne vracajuci se unazad
Naprotiv ne smeta meni nista, niti bilo ko
O interesovanjima ne bih, napisao sam dovoljno. Skrenuli smo dobrano
Zašto umjerenosti?
Pa zar ne treba da postane majstor u tome šta radi?
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 22-10-25 at 15:41.
Smeta ti sto ljudi gube vrijeme na stvari koje ti klasifikujes kao gluposti,Meni smeta konkretno sto narod gubi mnogo vremena na gluposti
I ovo, ti ubjedjujes ljude u tvoje vjerovanje, po tvojoj logici (koja je nidje veze) tebi fali malo inteligencije.To i vjerovanje i ubjedjivanje ljudi koji vjeruju u Boga da postoji i slicno, to mi je glavni dokaz nedostatka inteligencije
Dakle bilo kakvo ubjedjivanje nekoga u svoje ideje je nedostatak inteligencije
Ne citas dobro, i ovi sto te ubjedjuju da ima i nema boga. Baceno vrijeme
Mislim da citas u sustini sa bijesom, nesto te taklo i onda dodjosmo do zakljucka da meni fali inteligencije na brzinu, hvala
Kroz zagrade doduse
Bez potrebe ikakve sto bi se reklo ali drago mi je sto nastavljas da ubjedjujes mene da ja evo tebe ubjedjujem u nesto
Posto se bojim da te taklo ovo vjerovanje zelim da ti kazem da nisam mislio tu nista lose, ja sam od onih koje treba ubijediti da bog postoji a ima i obratnih onih sto bi ti pricali kako ne postoji nema sanse
Ja jednostavno ne znam i nije me briga
Po kodeksima kojima zivim i vaspitavam svoju djecu bio bih izuzetno srecan da postoji jer mi ne gine neko lijepo mjesto gore
Ziv bio i ugodan ostatak dana
Hahahahahahaha, na kraj ce ispasti da te napadam nesto licno
Citam ja odlicno, problem je u tome sto se tvoj prvi i poslednji post razlikuju znatno, tako da ce biti da si se ti pogresno izrazio a ne ja lose procitao.
Ako znas nekog psihologa, daj mu da analizira ovu konverzaciju i nemoj se cuditi ako na kraju kaze da imas ego, stvorio si imaginarni problem a po logici koju si obrazlozio si dio tog istog problema. Ja sam ti samo na to ukazao kao neko sa strane a ovo pretpostavljanje mojih emocija kontrira tome kako zelis da se predstavis
Elem, da ne bi bilo da opet ja pisem nesto na osnovu emocija: Meni apsolutno ne smeta ni tvoje razmisljanje ni razmisljanje tvoje "suprotnosti", jedini problem koji ja imam je u tome sto ti smatras da je tvoje "ispravno" a necije drugo nije jer tvoja ispravnost je subjektivna isto kolko i ispravnost nekog drugog. Mozda si se pogresno izrazio al ako jesi, samo napises sta si zaista mislio i tjt. nece bruka puci ako se ispravis![]()
Sjescemo nedje na pivo, vidjeces da mi nista ne smeta i nema ispravno i pogresno
Ali tacno, razlikuju se postovi ono sto sam mislio nisam obrazlozio do kraja u prvom postu mislio sma da sledeca recenica to objasnjava
Pijemo pivo nedje
Moze vala, samo nedje dje ima da se jede isto, ne mogu ja gladan razmisljat![]()
Kažu da mozak najbolje radi kad je čovjek gladan
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako si debeo, mozak ti je manji, kažu naučnici:
![]()
Onda mi se ne racuna nista ovo sto pisah do sad dok ne smrsam![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks