1360/2 1
Stambeni prostor
duplex
PRAVNI POSAO
263 Potkrovlje i tavan
93
Svojina 1/1
NEVLADINA FONDACIJA
GRAĐANSKA KUĆA *
*
1360/2 1
Stambeni prostor
duplex
PRAVNI POSAO
264 Potkrovlje i tavan
90
Svojina 1/1
NEVLADINA FONDACIJA
GRAĐANSKA KUĆA *
*
1360/2 1
Stambeni prostor
duplex
PRAVNI POSAO
265 Potkrovlje i tavan
113
Svojina 1/1
NEVLADINA FONDACIJA
GRAĐANSKA KUĆA *
*
1360/2 1
Stambeni prostor
duplex
PRAVNI POSAO
266 Potkrovlje i tavan
71
Svojina 1/1
NEVLADINA FONDACIJA
GRAĐANSKA KUĆA *
*
1360/2 1
Stambeni prostor
duplex
PRAVNI POSAO
267 Potkrovlje i tavan
127
Svojina 1/1
NEVLADINA FONDACIJA
GRAĐANSKA KUĆA *
*
1360/2 1
Stambeni prostor
duplex
PRAVNI POSAO
268 Potkrovlje i tavan
95
Svojina 1/1
NEVLADINA FONDACIJA
GRAĐANSKA KUĆA *
*
1360/2 1
Stambeni prostor
duplex
PRAVNI POSAO
269 Potkrovlje i tavan
91
Svojina 1/1
NEVLADINA FONDACIJA
GRAĐANSKA KUĆA *
Stambeni prostor
KUPOVINA
189 Treći sprat
73
Svojina 1/1
KATNIĆ MILIVOJE DAMJANA *
Stambeni prostor
KUPOVINA
846 Osmi sprat
69
Svojina 1/1
BACKOVIĆ BORISLAV LIDIJA *
Stambeni prostor
duplex
KUPOVINA
38 Potkrovlje i tavan
217
Susvojina 114/217
PAVIĆEVIĆ MILOVAN *
*
Susvojina 103/217
PAVIĆEVIĆ MILENA *
maasteerii
nothing comes from violence and nothing ever could
Нека ови дпс-овци са форума мало пожуре своје, неће имати ко да говори на тим митинзима.
А и број колумниста ће некако опасти, па нећемо више уживати у колумнама чанака, ђенера и осталих бурсаћа.
Ево се овај поново јавља, срам га било!!!
Није промијенио став и ботује против воље нааааааарооода!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Moze li da sw zabrani da vidim post od nekog kog sam blokirao?
Dakle kad ga quotujete vidim i opet mi se slosi
Jedva cekam da im pes q udari, a morace
Kako ce placa da bude
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
И мене занима има ли могућности да се не види ни квотовано?
Има један форумаш са изразитим дефицитом интелекта, а са суфицитом љубави према Ђукановићу и ОКГ ДПС, па бих радо избјегао те умотворине.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Испада да је нашим просторима туђе увијек било слађе.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.cdm.me/hronika/policija-...im-pociniocem/
Znam da se ovo u Zimbabve desilo, pa nije za pažnju, ali neka ga ovđe. I tako se vjerovatno radi o smišljenom udarcu mafije, da se skrene pažnja sa supermenske akcije sektora bezbjednosti protiv ovih bezbjednjaka što su novinarima i mimerima i ostalim čudama dojavljivali kako neki drugi službenici krše zakone.
Ne obraćajte pažnju, bzvz samo.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Tuđa zena, tuđa tresnja najslađa...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dežurni ljekari i medicinsko osoblje u kotorskoj bolnici napadnuti su rano jutros, a muškarac koji ih je napao, povrijedio je dežurnog hirurga, a infektologa držao zarobljenog u sobi, saznaje nezvanično TV Vijesti.
Infektolog Aleksandar Zekić na Fejsbuk profilu objavio je da su umjesto da se usredsrede na pomoć i zbrinjavanje pacijenata, morali da nađu način da izvuku živu glavu.
Potencijalni MMA borci pogotovo medicinska braca iz ludnice.... nema nedelje da nema tuce... send him to 2-3 years to Dobrota and forget...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neka još malo istolerišite, lako ćete ovo poslije zatrpat
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...na-brodu-budva
Nađoše ga, nažalost.Prema podacima iz istrage, Radoman i Sjekloća se nalaze u bjekstvu i za njima su raspisane potjernice
No opet, ne obraćajte pažnju, bezvz je ovo. Biće i spomenika i mimera i svega što treba, bez shjekiracije.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Užas,budeš pomorac i švercuješ kokain.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
nije kolega Buva partijski bot sa dna kace ka' ti. no bi valjalo da čitaš malo šta piše, nauči onaj koji hoće svašta nešto od njega.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ево вам доказа да препродобни оци матере цркве нису гејеви ка штп им зборе безбожни ботови!
https://x.com/djurovicblazo/status/1...MNfGKNr96RlWvw
Tko leti, vrijedi...
Pa evo reci mi, da ne racunamo od nezavisnosti do dana danasnjeg (znaci i umrle) nego od trenutnog broja punoljetnih u CG, kolko njih se na neki nacin(nebitno kolko sitan) ogrebalo o drzavu? Ja bi rekao da je taj broj definitivno preko 50%, nedje oko 65-70% sigurno. Odje inace ne mislim samo na finansijsku dobit nego svako guranje preko veze, ubrzavanje procesa, zavrsavanje dozvola, pogleda na drugu stranu itd itd. pa na kraju i finansijske koristi, pocev od zavrsavanja licne za 50e pa do tendera, privatizacija itd.
Kako onda ocekivati, ako je taj broj (a ovo je samo iz moje glave) veci od 50% da se odje ista promijeni? Ko ce glasat da ide u zatvor ili plati kaznu
A drugo, cak i da neko izglasa nekog na vlast koji bi sve te procese otpoceo, kolko ce mu ta ista vlast trajat? On bi politicki morao biti budala jer bi mu vlast pala u roku od 3 dana (evo oni i ovako ne mogu citav mandat da izdrze). Meni je to najveci problem u CG jer dzabe se fasada mijenja svako malo kad nam temelji pucaju.
Eto cetvorica odjednom.
Da je jos Gagarin bio, pa da ubijede svakog da pisu iz svoje glave hahaha
A kakve su ovo ocajnicke fore....
У нас ријеч "учињен" има посебно значење и тежину.
Last edited by avet; 06-10-25 at 16:07.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks