solidan bod doma protiv poslednjeplasiranog wolverhamptona koji je do sinoc bio bez boda.
united na 3 boda od zone lige sampiona, ne znam sta hoces?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
solidan bod doma protiv poslednjeplasiranog wolverhamptona koji je do sinoc bio bez boda.
A "plavci" nastavljaju "dominaciju".
kupili sve sto se moze od brightona, osim 3 boda.
sunderland jedna od boljih ekipica promovisanih iz championshipa u zadnjih 15-ak godina? swansea, brentford, wolvesi, bielsin leeds mozda ispred.
ovo je morao biti penal, sto gleda ovaj VAR
Vikend horor za sudije![]()
strasan mec, zasluzio je Arsenal cijeli plijen..
Vala mogu rec da su nase sudije svjet izmislili za ove mozgove u englesku
3 penala nijedan svirao nije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
makar je bio dosledan. sva tri bi bili pregnjili, pa kad prvi nije svirao, nek ide zivot posle.
tamo negdje na wiki entryju za false nueve stoji slika mikela merina.
brzo je liverpoolu počelo da se vrće za one silne pobjede nakon 90. minuta. ja sam mislio da će glatirati ligu ali previše se muče. ima intervala u meču kada igre i nema. wirtz je fudbaler koji može da igra u bilo kom klubu svijeta ali kao da ga ne koristi dovoljno dobro.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Odlična utakmica, stali nisu i jedni i drugi. Baš je bilo dosta trčanja gore-dolje bez puno filozofiranja.
Bolji Chelsea.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
tempa dosta, kvaliteta prilicno manje. liverpoolova pojacanja ne djeluju kao pojacanja, dok chelsea nakon 6 povredjenih/suspendovanih centralnih bekova ima luksuz da sa klupe uvede pojacanje od 45 miliona. chelsea u tranziciji u zadnjih 15 minuta odlican, skoro svaki presing liverpoola su probusili i stvorili mnogo vise konkretnih situacija nego sa garnachom i netom.
caicedo pokusava da skupi bolju kolekciju golova od toma huddlestonea. koliko se sjecam, dao je do sada jedno 5 bangera i 1 'obican' gol.
Slučajno.
Liverpul je imao neposredno prije izjednačenja 2 zicera i nakon izjednačenja još 2.
Trebali su ovo da dobiju.
Čelsiju je ovo bilo bitno zbog opstanka.
žao mi je postecoglua, dobio je otkaz. za sve je kriv gazda kojem nekako nije odgovarao lik koji je od forresta napravio legitimnog kandidata za cl.
Iskreno, niko nije za žaljenje u toj priči. Gazda kriminalac i govedo, nakon onakvog ponašanja prema Nunu Espiritu Santu niko normalan ne bi pristao da radi za njega, makar iz neke trenerske solidarnosti pa da je ne znam kakva plata - valjda je normalno rezonovati da svakoga čeka ista sudbina kad ima posla sa Marinakisom.
Ange, da li iz povrijeđenog ponosa, sujete, inata ili čega god, prihvatio prvu slobodnu priliku, a morao je da zna u šta se upušta. Bukvalno nema čovjeka da je pogledao jednu utakmicu Nottingham Foresta i rekao "pa da, ima savršeno smisla, igraju potpuno onako kako Ange inače i hoće da mu ekipa igra."
forest nema 3 igraca koji bi igrali u nekom angeovom sistemu. potpuno nejasno zasto je ange ulazio u pricu, bez ako im babe nisu iz istog sela, pa je marinakisova tokom rata skrivala angeove partizane, pa da vrati uslugu.
danas su u prvom izgledali odlicno, onda se sve raspalo za 2 minuta, da bi onda promasili 3 suta iz peterca, od toga dva skroz otvorena.
uostalom, xG - Nott’m Forest (2.42) 0-3 (1.75) Chelsea
prosle godine forest imao suludu realizaciju, nije moglo da potraje, ali ovo je drugi kraj curka.
tesko to ide sa odobertom i telom, a ako su richarlison i lepi igraci za preokret, pisi propalo.
xavi definitivno najgora verzija, a ne pomaze sto su ispred njega lijevo ova dvojica koji zbirno imaju jednoznamenkasti nogometni IQ, a palhinha i bentancur i nisu bas neki majstori sa loptom.
kako je fudbal čudan. liverpool na šampionsku ekipu doda - wirtza, isaka, frimponga & ekitikea. manje više svi očekuju glatiranje lige i jak nastup u cl. oni eo vežu četvrti poraz zaredom. i united u kome amorima smenjuju svako malo, je sada na -2 od liverpoola (i cl) i na -3 od citya. epl u punom sjaju.
navijam da united veže još tri pobjede, vrijeme da se brat ošiša.![]()
nikako ne bi valjalo da 5 vezu, nek stanu na 4.
a i to što veliš. neka se ne šiša tamo do nove.mada kako spursi igraju, tačno će na united izdušit.
"Glatiranje" - sta znaci to, kakav je to izraz
Da su one stative bili golovi bila bi prica drugacija.
salah na klupu, da udje kad se juri rezultat i na kraju sezone da ga uvale arapima..
Svakako igra kao igra im nije neka,ne samo danas vec od pocetka sezone, vise na silu dobijali nego na dobru igru, pod Klopom je sve to izgledalo mnogo bolje.
ja sam to napisao na ovoj temi, nemam problema da priznam. neki mnogo znaveniji ljudi od mene a koji se bave fudbalom su takodje tipovali na lagano osvajanje.
nisam mogao pretpostaviti da sloot neće umjeti (za sad) da pronadje poziciju wirtzu pa ovaj izgleda ka' prosječan fudbaler. mislim da ne postoji tim na svijetu u kojem wirtz ne bi bio medj top 2-3 igrača istog. momak bi u realu i barci bio igrač koji čini razliku.
čak je i na klupu poslao jednog od par najboljih igrača od starta sezone (ekitikea) da bi gurnuo isaka naprijed.
burazer doš'o u luzerpul da bude ros barkli sa temua,trebao je kod pepa da ode da mu igra desnog beka
greota bi bila da ova griva ne naraste jos malo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks