I onda iz xyz razloga moras da vratis pristup nalogu, pa pozoves i dokazes adresu… sta ces da im posaljes za tu fake USA adresu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ubacite Delavere ili Juneu Alaska i nema poreza
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
I onda iz xyz razloga moras da vratis pristup nalogu, pa pozoves i dokazes adresu… sta ces da im posaljes za tu fake USA adresu
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nikad problema nisam imao, vracao sam vec par naloga, samo sam rekao da imam rodjaka tamo i da mi je on otvorio jer ja nisam znao, niko me nije pitao ni za ime ni za prezime...
Isplati li se raditi zamjenh baterije na 14 pro max.
na 80% mi je, ima li dje ovdje to da se isplati a da ne cekam duze od dana?
Podgorica Podgoricanima!
Samo iCentar ili Integra.
Ako ces povoljnije onda store
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mozda malo kasnim, ali Liquid Glass na Carplay, sve sto mogu da kazem je woow
Napokon smo se modernizovali 10 godina...dalo novi duh autu, svaka preporuka
P.S na Iphone 13 sa upitnom baterijom za sad radi ok...ima nekad nekih mikro stuttera ali nije lose...(presao sam sa 18.0 na 26.01)
![]()
Ovo djeluje baš dobro.
Radi li YouTube video?
Može li da se vidi komplet poruka na viber ili whats up?
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Možda se predomislim, ali za sad "preskačem" Liquid Glass. Ne znam, nešto mi je gadnjikav. Baš previše proseravanja
Jel se sistem stabilizovao na 26 verziju ili da se drzim zadnje 18...
Satelitski resiveri/oprema
Mislim da jeste malo, cini mi se da se baterija malo popravila za razliku od prve verzije..
Evo 5-6 dana koristim IOS 26.0.1 na Iphone 13.
Bas dugo vremena sam bio na 18.0(bez ikakvog razloga, samo mi muka bilo da apdejtujem)
Prvih nekoliko sati posle apdejta je bas bagovao, nije ucitavao ikonice, efekte, kocio itd.
Medjutim posle tih nekoliko sati, sad radi odlicno.
Iskreno drasticno bolje nego na 18, ja sam se bio pomirio da je zreo za zamjenu.
Sad mi radi sigurno 10-15% brze i baterija traje nesto duze nego ranije. Skroz ok apdejt
Sto se izgleda tice, ne moraju se koristit staklene i providne ikonice...Nije neka ultra drasticna razlika vizuelno
Jedan bag sto sam primijetio, brightness je jos gori...dzabe ugasen automatic brightness kad ga on opet sam pomjera...
A pretpostavljam da je apdejt pravljen za ove nove modele, koji mogu da dostignu drasticno vecu svjetlinu ekrana nego 13 serija...zna da zabode napolje na 50-60% iako je slajder na maks...i onda samo odnednom nasumicno poveca na to sto bi zapravo trebalo da bude maksimalno osvjetljenje
Last edited by Laz; 16-10-25 at 11:11.
Normalno je da prvih par sati ili dana vise koristi bateriju, jer neki procesi u pozadini dovrsavaju upgrade.
iOS 26.1
Ima li kakvo rjesenje za koriscenje dva viber naloga na iphonu 16 pro?
Jedino da uzmes dva 16 pro drugacije nikako
Satelitski resiveri/oprema
Bruka.
Prijatno iskustvo sa care+ u USA. Prvi put iskoristio. Baterija nakon 2 godine pala ispod 80% i besplatna zamjena uz AC+.
Odradili diag. ispred mene. Samo to bio “problem”. Ostavio i rekli da dodjem za oko 2 sata.
A inace bi bilo 99$, sto opet nije mnogo, jer to telefonu produzi zivot.
Last edited by Sale; 25-11-25 at 01:17.
Ranije je prolazila kupovina ukoliko imam na
Ali za ovaj 17 nema šanse.. traži karticu (usa nalog)
Prolazi li neka ino kartica možda? Ili ako ima neka dobra duša da pozajmi karticu a da mu dam keš
Pokusao sam sa virtuelnom wise (ali napravih na hr prvo) pa sad ne mogu usa.
Koliko kosta full osiguranje za 17, mislim da moras da imas full iznos da ne mozes na rate bes preko paypal-a, ali moras da imas US adresu..
Ja sam do sad uvijek mjesecno, imam opciju mjesecno il godisnje… nemam za dvije godine…
kako funkcionise kod nas AC+ , mislim na to ako ga aktiviram u usa dal ja mogu da kod ovih nasih iskoristim te pogodnosti ili moram da nosim telefon u bas neki zvanicni apple store
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Internacionalna je garancija tako da bi trebalo kod nas da radi, ja ga koristim na 15pro max jos uvjek preko 2god...
vjerovatno prikazuje i iz apple store ,
samo kad se stavi original dio izlazi poruka da je zamijenjena sa originalnim dijelom. Tako je i za ekran, ledja, kameru ...
Last edited by Stivi; 25-11-25 at 12:48.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks