Ne da, veli, Metodije ključ. Posebno odobrenje treba od suda.
Mi živimo Monty Python's Flying Circus
Ka da ga je Ikea pravila na sastavljanje i rastavljanje
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
šetaju ga ka cirkus. od mjesta do mjesta. još malo će počet i da naplaćuju gledanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moram priznati da SPC ima smisla za sprdnju sa nadležnim institucijama, u produženom trajanju. Zanimljivo je kako institucije uživaju u tome da ih popovi, da ne kažem što.
Вер из Пајо?
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Catch me if you can 2
Tuzilac Ivan Gacevic je napisao tuzbu za nasilnicko ponasanje Petru Gacevicu i milosu risancicu ... dvije teske povrede, na zenu se zaleceli takodje...
Iskreno ovo se desilo u Zabljak... i bas tamo narod ima povjerenja u sluzbe reda i pravde jer me cudi da niko nije skocio da pomogne... mozda je i u Niksic tako...Savnik...Spuz..Tuzi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ehhhh. Kako bi uhvatili pravog Đurišića, kad ne mogu da uhvate njegov spomenik.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Mozemo da ukljucimo u turisticku ponudu. Catch me if you can - Paka edition.
Prvo da se Simonida oporavi naravno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Drži se bolje od Balijagića.
Pošto se Dajko nešto ka poziva na petrovićevsku Crnu Goru dok po Crnoj Gori pljuje sa govornice u Beogradu, par lekcija iz toga perioda, primjenjivih na ovu plaćeničku spodobu:
Pitali Sulu Radovog iz Komana, ko je loš čovjek?
SULA: Onaj koji pored svog ognjišta ide na tuđe!
A ko je gori od njega?
SULA: Onaj koji pored svog ognjišta ide na tuđe da se grije!
A ko je najgori pitaju Sulu?
SULA: Onaj što sa tuđeg ognjišta na svoje laje!Riječi Marka Miljanova koje je zabilježio Simo Šobajić.
Naime, u Beogradu je pred vojvodom Markom jedan đak iz Crne Gore negativno govorio o knjazu i o Crnoj Gori.
Na to mu je vojvoda rekao:
,,Bilo bi pametno da umučiš, dijete. Ja nijesam krpa da perem tuđu nečist.
Tebe neko utuljuje u glavu zle misli protiv Crne Gore koja te odnjivila i poslala da se, kami, nečemu dobrome naučiš, pa bi valjalo da se držiš prema njoj ka prema svojoj majci.
A i jest ti ona majka. Domovina je isto ka majka.
A što se gospodara tiče, on je mene vrijeđa, ali… psovati ga na vaganu koji ti neko daje, isto je ka i psovati domovinu.
No, da ostavimo gospodara. On je čoek ka i mi, ka ja i ti, pa i on može da pogriješi, a da se na vrijeme ne ispravi…
Ali, domovina je vječna i nju u srce moramo da nosimo ako smo ljudi i ako smo pravi njeni sinovi.
Domovina može biti ili usred srca ili u potplaće obuće.
Iz srca se ona ne izbačuje lako, a ko je nosi na potplaće, ona se liže sa svakijem korakom i iščili ka paučina.
I kad se tako izgubi, ondar čoek postaje krdo.
Čuvaj se toga, dijete, ka živoga ognja.
Čoek bez domovine, ili, što je isto, sa osramoćenom domovinom, više i nije čoek.”
neko bi reka' da je ovo sa pakom nekako uzročno poslednično vezano za ovo te se dešava u Srbiji.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Direktor Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja.
A da ga sjutra neko pita na šta i koga je mislio, bio bi operisan 100%.
image upload
Dakle drugari, osvježena vlast na čelu sa crkvom koja je poperila uspjela je u svom naumu.
Pipun oteo klučeve od kenjare. Metodije drži ključeve od Paja.
Crna Gora de facto ne postoji. Sad fino da se ukrcamo na onaj trajekt 30 Avgust i da joj mašemo.
Tko leti, vrijedi...
Podgoričanin Nikola Raičević nestao je 18. avgusta ove godine, a porodica ni nakon 46 dana nema nikakvu informaciju o njegovoj sudbini...
E ovo.je realnost a ne pavle
A dobro, ovo ne očekivano sa policijom koja ne moze da uvati staroga đeda kad joj bježi i kojoj ubijaju ljude “iz pritucale” kako se nekad zborilo.
Čudi me to od policije čijen se šefu promućurnost vidi na prvi pogled.
Ada brate pojma nemaju što je sa čovjekom.
Sve što nije dostavljena sky prepiska i eventualno pregled video nadzora je za našu policiju nedostižan cilj.
Tko leti, vrijedi...
Istina...
Kad će policija i tužilaštvo sprovesti istragu i zašto neće?
https://x.com/tve_montenegro/status/...MNfGKNr96RlWvw
Tko leti, vrijedi...
Nego pusti Becica ... zasto nemaju beneficiran staz medicinska braca i sestre u kotorskoj ludnici? To veci problem nego politicki sljam ... mozda je i pavle tamo na tablete pa organizuje tuce... ama posle ludnice je tak kadar sposoban za profi MMA borbe
Kako je narod prska... 50 godina covjek zove policiju i sprda se ... eto ga Pavle u kafanu... daleko bilo ... i jos faca
Dodjosmo sa onih brzalica riba ribi grize rep na ovo https://x.com/KonteZanovic/status/1973702593953272038
Sta isprica coek
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks