Siptar bez mecke nije pravi siptar
E neka su se i ovo S line usrali...![]()
Last edited by METZ; 17-09-25 at 20:47.
Je li novi A5?
Vozili me prije neki dan, motor se cuje unutra kao da je Kia. Sjedista tvrda kao kamen. Ekrani seljakana.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovo je na A6, pogledah neki klip pa zapazih, interesantno da je onaj Sline na blatobranu ostao kao što je bio.
Last edited by METZ; 17-09-25 at 21:01.
Dva bakutana 70+ godina u S4 B8 V6T na USA table, cool prizor skroz
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
A ne no ce dizelacu.
Čuo sam nedje ili pročitao da su automatski mjenjači kod audija mnogo pouzadaniji u quattro modelima nego na one samo sa pognom na prednje točkove. Ima li istine?
Nema, ni istine ni logike.
U starijima audijima quatro, pretežno sa 3.0 motorom bi se moglo reć, jer ide tiptronik, što će reć skoro klasični automatki mjenjač.
U onima manje kubikaže i bez pogona na svim točkovima ide multitronik koji zna da pravi probleme, a neko će reć i da mu je vijek trajanja ograničen.
Uporedjujes babe i zabe.
Pa mislio sam na modele 2010-2013 poređenje tipa allroud quattro 130kw audi a4 u odnosu na obični audi a4 105kw prednji pogon..
Poprilično sam siguran da u modele A6, A6 allroad, Q7 quattro sa 3.0 (165 kw, 171kw i 176 kw) motorom ide isključivo tipronik.
Za A4 ne znam, po snazi bi rekao da ne ide, a ne pita mi se chat gpt.
Imaju vise mjenjaca zavisno od motora i snage
Multitronic (cvt)
Tiptronik je valjda klasicna automatika
S tronic (dsg)
S tronic sa suvim ili mokrim, sa 6 ili 7 brzina.
Znam da sve zavisi od istorije održavanja i kako se auto vozio, ali multitronic se najgore pokazao i generalno je za izbjegavanje?
Svaki se dobro pokazao i razlikuje se od ostalih.
Koje auto tacno sa kojim motorom i snagom jer nisu svi dostupni u svakoj kombinaciji?
Audi a4 allroad 2.0tdi 130kw 2012
7 brzina s tronic (dsg, mokro kvacilo)
Jubilarnih 45 setova
https://www.instagram.com/reel/DPlDS...ZtdHV3cjV4bWpk
E svaka čast i za hrvata što je sklopio ovu skalameriju i hrvatskom zetu što ga je izbuca na Nürburgring-u
Jerko ima 2-3 auta sto je vozio Misha...
I golf 8 sa 5 cilindara je njegov...
vw grupacija- lego kockice
kvatro znaci
kako je lijepo kad je ovako pristupacno
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks