Bilstein B4 Sport mi se pokazao ok naprijed
Pozadi mi je Sachs, nisam nešto prezadovoljan. Čini mi se da su premeki.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; 30-09-25 at 09:18.
+1,meni su imali i odvratan ribaund sachs.si gledao kojlovere?
Pa po meni treba da probas i jedan i drugi i da odlucis. Sto se tice majstora, svejedno je.
Prema tome, šta da ti kažem?
Koliko uzimaju majstori za ruke za veliki servis?
U pitanju je 1.9 TDI 77KW
Od 80-150, zavisi od modela.
Evo i ja da se ubacim, jer mi je taj motor interesantan za iduću kupovinu:
Najbolja godišta za B58 su sa prvom tehničkom revizijom (B58TU) gdje su popeglali masu sitnih i krupnih boljki iz prve generacije/verzije, radio se između 2018 i 2021. Dosta su pouzdani(ji)i tada još nisu dobili mild hybrid sklop, koji će prije ili kasnije da zvekne i ošuri te po džepu sve što si uštedio (i preko) na registraciji.
TU2 ide od 2022+ sa dodatnim unaprijeđenjima (dual injection, revizija cilindara, usisa, izduva...) koji je navodno još bolji, ali i skuplji za kupiti i držati kako spada.
Kako god, treba izbjegavati rane modele, ako je moguće.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Da dodam jedan veliki + za @TAKUMI momak je covijek ipo i vrhunski majstor, ovakvu profesionalnost jos nisam vidio. Spasio mi je auto, a samim tim i mene jos veceg troska, jer plan B je bio drugo auto da se kupiJos me danas prebacio od glavne buske u PG do Duška da uzmem auto.
Ovom prilikom i za Duška https://maps.app.goo.gl/eck17AfR6ja4Vnmi9 veliki +, sve zavrseno po dogovoru, max korektno i profesionalno.
Vidimo se @TAKUMI na mali servis, osim ako sto drugo ne izdamada sve smo zamjenili, nema sta da crkne
Autic u pitanju je audi a4 (B8), 2011, 2.0, 125kw, manual, dizlo
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 30-09-25 at 18:20.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
bayo, claudiocaniggia, CYBUG, dub_c, guvarana, Mr_G_rUzNi, nikolaf7, TAKUMI, Tica, Tico, VooDooPrle
Takumi je tata ove igre.
Nemoj tako jako Bertanse.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by Pasha; 30-09-25 at 18:36.
Milo mi je što ovo da čitam, treba i ja kod Duška da idem na operaciju muda, po Takumijevoj preporuci.
Stay salty.
Ne vidiš link od gmaps?
Stay salty.
Kolege, jedno pitanje i opraštajte ako je već odgovoreno.
Sestra ima Audi A4, 2003. godište, 2.0 benzin (96 kW) - kaže da joj se u poslednje vrijeme malo češće pali lampica za ulje, pa me interesuje kod koga u Podgoricu da ga poveze da to pogleda?
Hvala unaprijed.
Last edited by Shadow'91; 01-10-25 at 18:40.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nek postavi maps duzan sam im cevape sa dostavom![]()
![]()
Aha, sad cu da postavim maps pa da mi dodju fahreri sa pricom da znaju sta je problem jer su pitali ChatGPT.
Danas je izgleda misfajrao cesce na jednom cilindru pa je bilo iskljucivanje tog cilindra, izbacio upozorenje: engine fault, workshop! Ostao u limp mode, radio na 3 cilindra bez gasa ok, na dodavanje gasa katastrofa.
Stao, ugasio pa upalio i makao je EPC lampicu - normalno radio dok mu se nije dao jaci gas. Opet.
Na vcds nema drugih gresaka osim uobicajenog misfire kao i prosli put (bilo je to da je disejblovao cilindar) frame data isti kao prije, nista detaljnije nema.
Ovo je rezervoar goriva sa eko pumpe BD, nadam se da je do njega.
Prije svega sam stavio novi hengst filter i na pun rezervoar nasuo sonax aditiv cistac sistema goriva.
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks