U šolju su mi gledali i gledala sam, svi smo relativno pogađali jer smo znali i inače šta se kome dešava.![]()
Odavno ne okrećem, ta me faza prošla.
Za ciganke sam bila magnet, valjda im djelujem naivno pa dok sam se zaustavljala sem što bi mi uzele pare teško da bi nešto pogodile, one ionako svima isto pričaju, tako da.. i ćorava koka može da ubode zrno.
Prekognitivne snove sam imala, i subjektivni osjećaj bi kao da sam mala Hermiona iz Hari Potera.Vremenom sam naučila kako da raspoznajem odnosno razdvajam bitno od nebitnog, što se tiče samih simbola iz snova. Nije nužno na svaki san obratiti posebnu pažnju, ali jeste bitno posvetit se onom za koji osjetimo da nije standardan.
Tarot i astrologija me zanimaju zbog bogate simbolike i arhetipova koji se provlače. Smatram da mogu biti dobar alat za posmatranje potencijalnih mogućnosti, što dobrih, što negativnih, ali svejedno ništa nije uklesano u kamenu.
Samo jednom sam radila natalnu, baš davno, kad još ništa nisam znala, i čovjek jeste fino protumačio neke opšte stvari. Ali detalje i predikcije je većinom promašio.
Kod nekih sumnjivih ljudi, vidovnjaka, vračara itd, ne bih išla, to mi je već odbojno i kao ideja.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks