AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Evo od jutros cijena. HDL Zabjelo. Koliko vidjeh nije od komine.
Interesantno je da imaju i bocu od 0.5 litara i kosta 9.49.
![]()
Last edited by hercules; 26-07-25 at 09:19.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
1l ulja 9eura , a pola litra 9,5 eura, ovdje neko treba da dobije nagradu za menadzera godine
Vjerovatno su boce od 0.5 od drugog dobavljaca,koji se zestoko marzira,a 1l HDL uvozi...
Sent from outer space using Tapatalk
Pogledah danas u Voli, nema Moninija u Našem diskontu.
A u Laković nikad jeftiniji. Moguće da je neko kačenje između trgovaca, veleprodavaca i maloprodavaca na radost potrošača.
Skuplje od pola litra je jer je nabavljano po većim cijenama.
Gledao sam u prodavnicama slične primjere.
Tko leti, vrijedi...
ka kupih maslinovo ulje u Ulcinj preko prijatelja, 15 eura litar i uporedih boju i miris, o ukusu da ne pricam...otpilike, ovo monini sam imala kuci, kao da 2 dcl ovoga domacega ulja uspes u 800ml suncokretovoga ulja pa dobro promijesas...eto takva je razlika u mirisu, ukusu i boji ulja domaćega i kupovnoga (Monini)...sokirala sam se...inače, nabavljam brasno psenicno, od prijatelja iz mlina, od punoga zrna ono tamno, pa pečem hleb za sebe od toga brasna, dodam maslinovo ulje, ovo domaće u tijesto i ponekad poneku maslinku sjecknu...kako je dobar samo da vam je znat
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Oli mi poslat recept za taj lebac, zvonče?
Ako ga ti spremaš, mora da je dobar.
Juce odem u Voli posle mjesec dana. Pojedine cijene proizvoda eksplodirale posebno domaci proizvodi i sirevi. Kupovao sam mocarelu domacu Cijevna bila je 2.9 eura komad a sad preko 4. Katunjanka 16.9. Od vise vrsta slanine nase su najskuplje. I onda nam slazu pricu da kupujemo domace. Kako?
![]()
Ovo ti je Goranovic ... i najkvalitetniji je
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa da logicno nasi proizvodi su najbolji zato su i najskuplji.
Rekoh ćerki da iskoči na pumpu u Blok da kupi nešto. Vraća mi kusur i vidim da je više od 15e potrošila. Kako rekoh, vrati se za račun. Dvije Coca Cole 1.5l, četiri Tuborga u limenci i ona uze neke bombone 15.80e. E pa čudo. Nevjerovatno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
veći su lopovi pumpe no marketi. zamisli te pazare nedeljom kad ne rade ništa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kakav danak neiskustvu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Bio sam u petak da nešto trgujem, prvo odoh da kupim raznog pamuka familiji, pidžama, veša i čarapa do Waikikija.
I na kasu shvatim da pak od pet čarapa koji košta 4 eura ima pet zujalica. Da svaka trikerica za dijete u pakovanju ima svoju zujalicu, isto i gaće.
Pitah gospoju na kasu o čemu se radi, objasni mi da naaaaaaarooood masovno krade robu iz pakovanja, da dok je bila jedna zujalica na pakovanje, ostajala je samo po jedna stvar na koju je zakačena.
Kupih i odoh pored u Laković. Ubacih što mi je trebalo i odoh da uzmem neko veću , kad tamo...
Red 20 kolica i jedna žena svakome vaga. Ajde strpiću se kad sam sve drugo ubacio. Vidim pored vage, niko na njih ne mejri. Pitah gospoju o čemu se radi kad dođoh na red. Ponovo naaaaaaroooood masovno krao na vage, ubaci dva limuna pa izvaga i zalijepi na kesu, pa doda još pet limuna, i slične varijante.
Završih kupovinu, odoh zgađen doma. Krasrti gaće i čarape za dijete od 80 centi ili euro? Krasti limune i jabuke zbog dva tri eura?
Pa znate kako je. Ovo lopovsko smeće od naroda trebaju trgovci da deru.
Tko leti, vrijedi...
A možda je i obrnuto , toliko nas deru sa cijenama u prodavnice hrane da je narod počeo da krade, za waikiki nema nikakvog izgovora, oni su najjeftiniji
Svasta kradu po prodavnica...to za vrijeme DPS nije bilo...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samouslužne kase su ušteda za trgovačku firmu, jer ne plaća zaposlene.
Trgovci bi ih davno stavili da nisu izračunali da bi krađa bila veća od uštede.
U Sloveniju takve kase postoje 10-15 godina.
Da zaključimo, mi smo lopovski narod, Slovenci nisu lopovski narod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Imaju u aromi u deltu automatske kase i zara takodje .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Dok krades narod niko se ne sjekira dok njega licno ne zaboli.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks