Zna li neko koliko kosta zamjena auspuha na bmw x5, auspuh se mijenja do prednjih siceva
Mislis ruke ili ruke+djelovi? Za koji model? Sa ili bez katalizatora? Ima li pozadi 1 ili 2 lonca?
Prema tome, šta da ti kažem?
Bmw x5 2019g , ne znam koliko ima lonaca , iz jednog je dijela, interesuje me koliko su samo ruke da se zamijeni
Jedan lonac pozadi..racunaj oko 70-80 eura. Ima dosta flandzi i senzora.
Hvala
Ima li se sto probat preko vcds-a? Ili da se vozi u servis....
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Probaj da pokrenes prinudnu regeneraciju pa ako upali upali, ako ne onda busenje i offiranje.
Ides na parametre Dpf filtera,vidis vrijednosti pepela i niz zadnjih regeneracija,ako premasis 40grama upalice grijac da blinka posle ce teze regeneraciju sprovesti,
Ima u vcds logovanje za regenerisanje voznjom nekih 20min 60kmh ili logovavnje regenerisanje u mestu ali su temp vece jer auto stoji,zavisi od oznake motora i sl ...![]()
Last edited by injection; 27-09-25 at 06:50.
Pa kad zuris…
Na Zlaticu mi naplatise mali servis 100e za fokusa 2012 prosle godine, a ove godine u Tv 115.
Ovo izgleda korektno.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ovo fakturisanje brejk klinera je malo romski
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Ja ne idem preko 10000.
Ovo ulje i filteri su presli samo 5500-6000km ali je bio 5w40 edge turbo diesel sa filtronima.
Trebalo bi da u ponedeljak stigne hengst filter goriva 25 eura
Posto je longlife racunam da sve moze 15000km, na filteru kabine bas tako i pise.
Zna li neko okvirno koliko se u katalogu Poreske procjenjuje vrijednost auta Renault Megane 2, 2006g,1.5dci,260.000km...ne znam uzimaju li radi procjene još neki podatak o vozilu?
Na svaki post sa normalnim odgovorom tolerišem dva u stilu "Vrijedi truda da ga odguraš u kanjon Morače","Vrijedi pišljivog boba","Vrijedi koliko i dobar PP aparat iz Okova"....
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 27-09-25 at 15:23.
Teretni berlingo 2012 su mi pokazali 1300eura prije par mjeseci. Taj Megan onda oko 1000 bi bilo logicno
Prvo će da gledaju cijenu iz kupoprodajnog. Ako je više nego kataloški, uvažiće tu cijenu iz kupoprodajnog.
Meni su na auto od 7000€ = 5%= 350€ trebalo da platim
Al pođem i napravim ugovor na 1000€ i procijene ga 2200€ i platim 110€ prenos.
Ne gledaju kilometražu, ne gledaju stanje auta. Samo kažu tolko je i ćao.
Upiši što manju cijenu u kupoprodajni ako ćeš da platiš manje.
Ma ne radi se o prodaji/ plaćanju poreza,nego neka ostavina je u pitanju,više nasljednika,skoro niko ne želi to auto,ali jedan koji je zainteresovan da isplati ostalima želi da zna koliko ga procjenjuje poreska,eventualno koliko bi ga procijenio vještak/procjenitelj.Ovi što ga neće ipak znaju isklikat na autodiler i tamo viđet neke cijene od 2.800€,pa bi spram toga da traže svoj dio
Tačno vidim da će isprovocirat Takumija,da će se pojavit na ostavinskom i da će ponudit 1.500 samo da ga pušte da ga zapali
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 27-09-25 at 15:57.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks