eo neki novinar iz Crne Gore koji prati fudbal i zna o njemu dosta siguran sam i ima pravo glasa kada se radi o zlatnoj lopti stavio yamala na četvrto mjesto.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoji klauza opcija za produzenje, tako sam procitaoKako god,aktivirao se. Samopouzdanje ce mu biti jace,mozda ce krenuti bolje da igra. Znam da mu je sut i prodor bio katastrofa,al tesko bi ga Flick gurnuo u vatru prije Olma i ako ne igraju na istoj poziciji da ne pokazuje nesto na treningu,zar ne?
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
eo neki novinar iz Crne Gore koji prati fudbal i zna o njemu dosta siguran sam i ima pravo glasa kada se radi o zlatnoj lopti stavio yamala na četvrto mjesto.![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Upalim Atletico, oni završe posao u prvom poluvremenu, okrenem Chelsea, a tamo Mourinho gubi i nastavlja da brani gol minusa i to stvarno niko ne zaslužuje da gleda (dabogda 10 primio), na ostalim mečevima razbijanja po tri razlike i na kraju prebačim na Bodo i Tottenham u pravom momentu da vidim majstoriju Haugea, posprda se čovjek sa odbranom. Srećom odmah je Tottenham smanjio, da vidimo ima li drame i preokreta do kraja.
bodo po bodo, pogaca.
srecom se ovi ukakili na kraju.
naravno, oba gola primljena preko desne strane. lamela je za odoberta aaron lennon.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Inter opet kaznena ekspedicija. Ako ne budu odlasci bitnih igraca u januaru, eto opet finala
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Svaka čast Flicku što je prepoznao da je Ferran u boljoj formi, a i u ovom trenutku njihovih karijera bolji igrač, od Lewandowskog i što je imao dovoljno autoriteta da njega klupira - i evo vidimo odmah da je igra bolja i brža, da je stvoreno nekoliko šansi i da je na kraju Ferran i dao gol.
Koliko je jači ovaj PSŽ od Farse to je nerealno.
Ugazi ih.
Ako nekoga zanima kako bi proslo finale sa Barsom, a nocas bez zlatne lopte, Douea, Marquinosa i Kviche
Surovo kažnjavanje nepotrebno otvorene Barce u posljednjim minutima, đe li smo to već viđeli. Onih 10 minuta patnje u prvom poluvremenu nakon primljenog gola i komad drugog u kojem Barca nije radila ništa, to je bila utakmica u malom, ovaj gol je samo potvrdio to.
Bez četiri ponajbolja igrača,istina i barseloni falio rafinja,ali im je odbrana prelosa. Nije ni čudo sto im je Inter uvalio 7 komada u dva meča. PSŽ je najjači trenutno,ako ovako nastave kad im se vrati ova četvorka ne vidim ko ih može ugrozit ove godine.
Bilo bi stvarno interesantno vidjeti da su igrali dembele i ekipa,bio bi makar poker u mreži barse.
I ovako su imali sansi nocas,rutinska pobjeda,iako je kasno stigao taj gol za pobjedu. Nadao sam se boljem meču,ali ipak je psž trenutno mnogo ozbiljnija ekipa od barselone.
Eto sresce se opet vjerovatno do finala,pa cemo da vidimo.
Bolje je Enrike postavio Psg,trenirao je Barsu,zna njohov stil,naravno i boljke i to je velika prednost bila ispred Flicka i to se sinoc vidjelo .
Nadmudrio ga u svakom segmentu igre.
Da je igrao ovaj,da igrao onaj,snila baba sto je srcu drago. Znam da si ti to zelio da vidis,al veceras ipak je ostalo kako jeste . I dalje cemo pisati kada dodje vrijeme.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
pa nije dembele messi. on čak nije ni najbolji fudbaler svijeta, izvikan igrač koji ima sreću da ga trenira lucho. usput lucho je i dalje, posle svega, masu potcijenjen trener. ne znam šta treba da uradi da bi ga smjestili u top 5 na svijetu. ima širok roster, uprava ga je pustila da radi svoj posao i eto dje je psg.
#cholOUT
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
mislim da trener sa najvećom platom (ili jedan od). svakog ljeta kamione keša uspu, dovedu se dobri igrači. igra sve gora i gora. mora da leti. poštovanje za sve titule i ona finala cl, ali šteta propadaju ovako.
arsenal je mnogo ozbiljna ekipa. daleko je to, al mogli bi i do finala.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks