Kakve veze sve to ima sa nacionalnošću što neki krimosi prave sranja?
E vidiš zbog takvih komentara kriminal nikako da se rješava.I što Uljarevićka da se javi,ne kapiram?
Jel ona u bezbjedonostni sektor?
I niđe nije naglašavala da je iz Bileća prvi put i čujem i nebitna mi je informacija a što je tebi?
Znam ja ko je ona po funkciji i svemu,no što je bitno što je iz Bileća?Ti konstantno dijeliš tu ljude po nacionu a ne vidiš koliko je to loše.Kao što si za Zirojevića rekao da je Hercegovac.
Objasni ti lijepo ne vrdaj da te zamolim što je to bilo kome ođe bitno?
Nego,ko su sad ovi ima li više informacija, idioti.
https://youtube.com/shorts/nz5K8NFub...1Z_zKyKMhUQn1Y
O čemu se ođe uopšte i radi.
Jel su ovo neki Kurtijevi i Haradinaja.Ako jesu ljepote samo mi je nejasno da bezbjedonosni sektor ne progovara.
Last edited by Bluemoon; 26-09-25 at 14:26.
Pa bezbjedonosni sektor je sakrio 3 takva incidenta jedan je bio i na kucka korita... bezbjedonosni sektor uspjesno razoruzava legalno oruzje, bezbjedonosni sektor je dobio fizicke batine na cakoru kad su brali borovnice... i tako dalje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ali,Ervin koji je više po Njujorku bio no po Crnoj Gori u zadnje vrijeme kako se izvlači to na svijet nema.
Они и јесу Херцеговци.
Не би ми било то интересантно да њих двоје не мјере крвна зрнца колико је ко Црногорац и чија је наша Црна Гора. У њиховој интерпретацији, њихова је мало више него моја.
A да је неко пецкалицом гађо са неке друге стране, пао би интернет у Црној Гори од реаговања.
Last edited by niksicanin 24; 26-09-25 at 15:12.
I šta ja imam od toga?I šta bilo ko ima od toga?Kakva krvna zrnca to nema veze s tim ima samo krvna grupa i stanje leukocita i ostalog.Manite se ćorava posla.Tu ste se naložili na priču političara koji koriste tu glupavu priču da zamaskiraju što se u državi sve stvarno dešava.
ladno mmf radi izgleda za dps.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zaciju-budzeta
Međunarodni monetarni fond (MMF) procijenio je da će fiskalni deficit Crne Gore u 2025. godini porasti na između 3,5 i 3,7 odsto BDP-a, što je iznad zakonski dozvoljenog limita, dok bi bez novih mjera mogao premašiti i četiri odsto BDP-a do kraja decenije. U najnovijem izvještaju nakon posjete Podgorici, MMF upozorava da je neophodno uvesti svježe mjere za obuzdavanje potrošnje i povećanje budžetskih prihoda, kako bi se javne finansije stabilizovale i uskladile sa Zakonom o fiskalnoj odgovornosti, te omogućio put ka ulasku u eurozonu 2028. godine. Fond naglašava da rastući rashodi za zdravstvo, penzije i odbranu, kao i efekti programa Evropa sad 2.0, predstavljaju ključne izazove za održivost budžeta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo bih dodao još pojedine pasuse, neka stoje.
"Pored toga, kako se ekonomija sada približava svom trenutnom produktivnom potencijalu, nastavljanje sa injekcijom fiskalnih podsticaja bi dovelo do rizika da dođe do podgrijavanja inflatornih pritisaka. Stoga se nadležnim organima savjetuje da implementiraju svježe mjere kako bi obuzdali rashode i povećali prihode.""Mi preporučujemo da nadležni organi imaju za cilj izbalansirani primarni budžet. Kako bi se postigao ovaj cilj, nadležni organi bi mogli da: (i) ograniče stopu rasta ukupnog fonda zarada javnog sektora; (ii) pažljivo eliminišu neproduktivna poreska izuzeća; i (iii) uštede očekivane prilive prihoda koji će nastati od davanja koncesije za modernizaciju i upravljanje aerodromima u zemlji."Sve jasno rečeno, i svima jasno bez tarikovcima."Prikupljanje tih resursa će zahtijevati dublje strukturne fiskalne napore, kao što su: (i) reforma državnog službeničkog sistema, uključujući sveobuhvatnu reviziju njegove veličine i strukture zarada; (ii) snažnije povezivanje starosne granice za penzionisanje sa očekivanim životnim vijekom i sprovođenje pažljive revizije opcija za prijevremeno penzionisanje; (iii) povećanje efikasnosti rashoda za zdravstvenu zaštitu kroz unaprijeđene procese nabavke ljekova i izdavanja lijekova na recept, kao i istraživanje mogućnosti za uštede troškova kroz spajanje zdravstvenih institucija gdje je to izvodljivo; (iv) bolje ciljanje socijalnih davanja ka onima kojima je to potrebno kroz unaprijeđenu provjeru imovinskog stanja; i (v) snaženje upravljanja javnim investicijama kroz dobro definisanje liste projekata, gdje je njihov prioritet utvrđen na osnovu njihovog ekonomskog povrata i povrata po društvo."
Kažu ono što svi već znamo ali slaba vajda, neće se ni ova ni naredna vlast obazirati na to.
MMF bi da se vrati DPS!
Nisu se bunili 30 godina!
MMF čak ni na litije nije išao!
Tko leti, vrijedi...
Ministarstvo finansija: MMF potvrdio da je crnogorska ekonomija u snažnom usponu, programi “Evropa sad” reforma koja donosi rezultate
https://www.cdm.me/ekonomija/minista...osi-rezultate/
Aooooo… Za ove se Šojić juče rodio!
Tko leti, vrijedi...
Sad već postaje pattern.
https://www.pobjeda.me/clanak/krapov...ni-s-politikom
-U prethodnom periodu imali smo konstantnu političku zloupotrebu tragedija koje se, nažalost, dešavaju svuda u svijetu. Samo što kod nas dio protivnika vlasti pokušava da na njima izgradi princip po kojem će ponovo vladati kriminalci. Šema kriminalaca je jasna: likvidiraj, napravi buku, izmisli političku odgovornost, traži smjenu Vlade i pozovi se ako ti jednom uspije svaki naredni put na „uspostavljenu praksu“. To je scenario u kojem bi svaka Vlada i svaki ministar padali kada bi to poželjeli kriminalci. To je scenario u kojem mafija određuje ko vlada, a ko odlazi - naveo je ministar odbrane.
Ko mi se ovo posra u moje gaće? Mafija depesovska, majku im...
Kakva je ovo prica strahota... Kakav gadluk od partije. Ovoliko penala na jedno mjesto se nidje nije moglo sastavit bez u CG. Pi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Fino bi nas oni odbranili da dodje stani pani.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kažnjen sa 350 eura, psovao Mujovića preko Instagrama
https://www.cdm.me/hronika/kaznjen-s...rama/#comments
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
samo da dps pane. sve će biti bolje u ovoj državi. doći će neki stručni ljudi i do 2026. godine ulazimo u eu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Strpite se. Samo im treba malo da izduše.
Koja decenija…
Tko leti, vrijedi...
...i savršeno se obračunavamo sa kriminalnim klanovima mislim oni se poubijaše među sebe,paralelni univerzum.
Ođe da izbije rat tačno bi Krapović rekao,što ćete tako je u cijelom svijetu a Abazović dodao relaksirano.A sve je neđe počelo sa tim populizmom kad su krenuli da se oglašavaju preko twitera toeto.
Last edited by Bluemoon; 27-09-25 at 11:57.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks