Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
sve zagoricke rampe se, inace, zbog kvaliteta prelaze jedno 10 na sat - sto je vise nego dovoljno da se na vrijeme vidi ima li voza jer i vozovi tuda idu ekstra sporo zbog debila koji zaobilaze cak i kad radi rampa (ako nijesu dobili novu direktivu)

no je meni veca muka sto semafori vise nista ne znace u ovome gradu, niti dje trebas da ides iz koje trake

neki dan, od vektre ka kbc-u idem - brav sa audijm ulazi u raskrsnicu iz trake da desno (i pravo), sijece sve nas jer bi da skrene lijevo (nas 2-3 smo mislili pravo ici) i staje tako da blokira i ove sto bi pravo da idu iz pravca kbc... ljudi se sto mu svira coek i pravi neki uvrnuti zaokret oko auta koje mu ide u susret i na kraju se izvlaci da ode nekako ka kbc ... samo sto je prosao raskrsnicu prestrojava se desno i za momenat mislim staje ispred and1 (pokojnog)... prolaze 2 auta, a on pravo ispred mene krece polukruzno da pravi - mislim da sam ukocio na manje od 10cm od vrata mu

pomenuo sam mu sve zivo i mrtvo sto ima
On misli da je FACA.U tim situacijama kad detektujem takve koliko god se može da prođu samo s njima ćerat inat može još biti kobno.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk